Dünyanın durumu erkeklerin kadınları baskılaması ataerkil dünya falan bu sebeplerden intihar etmek istiyorum napayım?

Mesela biz de erkekler gibi çok ezşli bir varlıgız ama hep kısıtlandık. Ayrıca kzzılk zazrı diye bir şey de yok o sadece ilk ilidjşkiden sert davranan erkek olursa kanıyor işini bilen kibar erkek ile hiçbir kadının orası kanamazdı. Bu da ayı erkeklerin kendılerını kandırmak için buldugu bahane. Yani illakadının badxkire olduğuna inanacakbu zihniyet de zaten kadına düzgün girmesi beklenemez. Yani kadınına zarar vererek onun bakxcire olduguna inanmak istiyorlar. Orası halbukı düzgün yapınca ilkten kalamayan bir yer demek ki zazr yok hayvan erkek var demektir. Bu da kadınları hayvan erkeklerin eşleri ve işini ilkten düzgün yapan erkeklerin eşleri olarak 2 ye ayırur. Bu dünyada da hayvan erkeklerin bakixcre inancı okadar büyük ki işini düzgün yapmış erkeklerin eşlerinde kanama olmadığı için bu dünyada yaygın değil. Maalesef ayılık yaygın dünyads. Kocaman bir yalan hakim dünyaya. Ayrıca kadınlar da çok eşxli olmasına rağmen ruhumu kısıtlayan bir toplumda yiz ve bedendeyım. Kadın bedeni de çok eşxlidir ama toplum bunu yaşamasına izin vermez. Doğa bile kadına karsı toplum da erkek de. ben böyle bırsuru yanlış anlaşılmanın oldugu bir dünyada yaşamak istemiyorum. Kabul edemem. Düzgün bir erkek bile yok zaten. Kadının ne olduğunu bile anlamamışlar. Kendılerınde her seyı yapmaya hak görüp aynı türden olan canlıyı bastırmak çok saçma üstelik bız de çok esldiyken. Ne kadar bastırırssnız bastırın kadının da dogası sizinle aynıdır. Bedenler buna engel değildir. Sonra neden kıskanmalar oluyor bu yüzden işte. erkekler kıskanıyor çunku kadın da çok efşli normalde. Hal böyle olunca ortada düzgün bir insan ilişkisi bile yok hepimiz hayvanız.

Özellikle kadının bastırıldığı bir dünyada yaşamak istemiyorum. Rahatım mutluyum huzurluyum evde yatıyorum güzelim bilgiliyim ama nefret ediyorum Dunyadan. Mücadele edecek bir şey de yok ortada. Gücümüz hayatta yetmez erkolara çünkü güç onlara verılmış. Ben bastırıldığm bir dünya istemiyorum. Evlenmicem de zaten ee ne diye yasıyorum ömür boyu aile evinde çalışmadan yaşamak saçma degıl mı sizce? Erkek görmemek için evden bile çıkmıyorum erkek var diye dizi tv izleyemiyorum. Ölmek istiyorum ama daha 20 yasındayım. Evde hergün araştırma yapıyorum dünyadaki bilgileri öğrenmeyi seviyorum oyun oynuyor muzık dinliyorum sohbet ediyorum Instagram reels bakıyorum falan ömrüm böyle geçiyor ve sıkılmaya basladım artık. İntihar etmek isteyen insanlar var mı onlarla konuşmak istiyorum ciddi olsunlar.

Dünyanın durumu erkeklerin kadınları baskılaması ataerkil dünya falan bu sebeplerden intihar etmek istiyorum napayım?