Mesela biz de erkekler gibi çok ezşli bir varlıgız ama hep kısıtlandık. Ayrıca kzzılk zazrı diye bir şey de yok o sadece ilk ilidjşkiden sert davranan erkek olursa kanıyor işini bilen kibar erkek ile hiçbir kadının orası kanamazdı. Bu da ayı erkeklerin kendılerını kandırmak için buldugu bahane. Yani illakadının badxkire olduğuna inanacakbu zihniyet de zaten kadına düzgün girmesi beklenemez. Yani kadınına zarar vererek onun bakxcire olduguna inanmak istiyorlar. Orası halbukı düzgün yapınca ilkten kalamayan bir yer demek ki zazr yok hayvan erkek var demektir. Bu da kadınları hayvan erkeklerin eşleri ve işini ilkten düzgün yapan erkeklerin eşleri olarak 2 ye ayırur. Bu dünyada da hayvan erkeklerin bakixcre inancı okadar büyük ki işini düzgün yapmış erkeklerin eşlerinde kanama olmadığı için bu dünyada yaygın değil. Maalesef ayılık yaygın dünyads. Kocaman bir yalan hakim dünyaya. Ayrıca kadınlar da çok eşxli olmasına rağmen ruhumu kısıtlayan bir toplumda yiz ve bedendeyım. Kadın bedeni de çok eşxlidir ama toplum bunu yaşamasına izin vermez. Doğa bile kadına karsı toplum da erkek de. ben böyle bırsuru yanlış anlaşılmanın oldugu bir dünyada yaşamak istemiyorum. Kabul edemem. Düzgün bir erkek bile yok zaten. Kadının ne olduğunu bile anlamamışlar. Kendılerınde her seyı yapmaya hak görüp aynı türden olan canlıyı bastırmak çok saçma üstelik bız de çok esldiyken. Ne kadar bastırırssnız bastırın kadının da dogası sizinle aynıdır. Bedenler buna engel değildir. Sonra neden kıskanmalar oluyor bu yüzden işte. erkekler kıskanıyor çunku kadın da çok efşli normalde. Hal böyle olunca ortada düzgün bir insan ilişkisi bile yok hepimiz hayvanız.
Özellikle kadının bastırıldığı bir dünyada yaşamak istemiyorum. Rahatım mutluyum huzurluyum evde yatıyorum güzelim bilgiliyim ama nefret ediyorum Dunyadan. Mücadele edecek bir şey de yok ortada. Gücümüz hayatta yetmez erkolara çünkü güç onlara verılmış. Ben bastırıldığm bir dünya istemiyorum. Evlenmicem de zaten ee ne diye yasıyorum ömür boyu aile evinde çalışmadan yaşamak saçma degıl mı sizce? Erkek görmemek için evden bile çıkmıyorum erkek var diye dizi tv izleyemiyorum. Ölmek istiyorum ama daha 20 yasındayım. Evde hergün araştırma yapıyorum dünyadaki bilgileri öğrenmeyi seviyorum oyun oynuyor muzık dinliyorum sohbet ediyorum Instagram reels bakıyorum falan ömrüm böyle geçiyor ve sıkılmaya basladım artık. İntihar etmek isteyen insanlar var mı onlarla konuşmak istiyorum ciddi olsunlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
dert etme böyle bişeyi
Ama güç dengeleri sinirimi bozuyor. Aynı türden olmamıza rağmen kadın hep aşagı olacak dünyada. çok sinir bozucu. Tüm erkeklerin geninde de var bu ezmek. Ayrıca beynimiz bıle farklı çalışıyor
doğa da erkeğin görevi farklı kadının görevi farklı kadın erkeğin doğasına girerse ezilir aynı şekilde erkekte kadının doğasına girerse erkekte ezilir doğanın her iki cinse de biçtiği görevlere bağlı kalındığında üstünlük çabası olmayacağı için sıkıntı da kalmıyo
Ama yine de dünya iğrenc değil mi ben mutluyum diye yaşayamıyorum çunku bencil değilim. Benim de ölümüm olmaz sandığım bir şeyden mesela erkek elinden olabilir. Yanlarına ömür boyu yaklaşmam ama bi bakarsın o kadınlarla sonuç aynı olur. Yani görmek istemiyorum kısaca ben aslında güçten ziyade insanların zihniyetine sinir oluyorum erkekler kendinde hak görüyor her seyi güç verilen kısım çok kötü. Bıze verılse yine aynı şey olurdu bu sefer karşı cinse yazık olurdu. Yani hiçbir zaman adalet olmayacak demek bu bu dünyada. Ben çok mutluyken ölenler acı e çekenler var. Bu hayat zaten baslı basına karamsar bir şey. Duygularımı sonuna kadar yaşayıp ölmek istiyorum insanlarla yaşayacak bir şeyim kalmadı. Erkeklerden de kadınlardan da alacak bir şeyim kalmadı. Evde sadece son duygularımı yasıyorum böyle kendi kendime dizilerle falan. Tamamen duygularım yok olursa ki oldu bile bence intihardan mantıklı ne var? Bunca zamandır erkekler duygusal bile değildi zaten ben boşuna duygusal bir hayat sürmüşüm erkeklerin karşısında kadın olmak kadar saçma bir şey yok. Cünkü anlamaları mümkün degıl. En yakınlarımız evdekiler bile kötü olabilir. Ayrıca ben gibi düşünmeyenlere de sinir oluyorum dünya istediğim gibi değil sdiye de sinir oluyorum. Her şey batıyor. Kocaman bir kaos. Bu kaosta da ne zaman an gideceğimi kendim seçebilirim
Güzel cevap evet ama gerçekten öyle olsaydı keşke. Dünyadaki insanlarin hiçbirinin uyum kurmak umrunda değil. Ben görmek bile ıstemıyorum. Dünyanın cinsiyetlre biçtiği roller de iğrenç kadın olmak de iğrenç erkek olmak da iğrenç her şey iğrenç insan bir bedenden daha fazlasıdır ama insanlara baktıkca sadece beden görmekten bıktım usandım. Dünyanın kuralları da iğrenç doğa da iğrenç zihniyetler zaten igrenç bu zihniyetler ile aynı dünyada olmak igrenç. Ben kendim için evet belki iyi bir erkek bulabilirm ama bana batan her zaman kötüler olacak. Mutlu olamıyorum. Benım en vahşice öldürülen masum bir insandan daha fazla bir değerim yok her şey şans. Kötüler oldukça da sinir krizi gecirmek garanti. Her şeyi bılerek yaşayamam
Kimisine gecim derdi calısmak borçlar agır gelır ama ben çok rahatım işe bile gitmiyoru her gün istediğim kadar da uyuyorum çok mutluyum ama çok mutsuzum. Bu da gecmez bence.
haksızsın diyemem ama şu konuda sonuna kadar katılıyorum sana dünya hiç iyi bir yer değil, kimisi bu dünya simülasyon gerçek değil diyo bi başkası kötü şöyler yaşayan kişilerin neden kötü şeyler yaşadığını bilemeyiz reenkarnasyonda olabilir diyo yani tam olarak bilemeyeceğimiz şeyler için net bir karar vermek doğru değil yaşamak güzel mi güzel ama olmazsa olmaz mı değil ayrıca diğer insanları hiç umursama çoğusu ilkel hâlâ
erkekleride umursama dünya genelinde erkeklerin yüzde 80 i sünepe aciz yani beta, dünyanın şu an ki haline gelmesini sağlayan sadece bir avuç insan, teknolojik olarak iyiyiz ama bilinç olarak sıfıra yakınız, zaten bu dünyanın düzeni saçma canım bişey eğer bu dünyayı yaratan bir tanrı ise pek tanrı sayılmaz o varlık
Peki ölümlü dünya sonsuz yok oluş içime su serpiyor. ve herkesin tabiki karma yalan bence ilahi adalet de yok hiçbir şey yok ama en azından herkesin dunyevı sorunlar çekeceği fikri biraz olsa rahatlatıyor.
Sadece memnun şekilde yaşamalı mıyım pozitif şekılde yani...
Ben hiçbir teoriye inanmıyorum düz bi şekilde yok olma var. Ruh olsaydı burası kesinlikle cehennem olurdu zaten daha başka cehennem olamaz. Ki yok olma en güzeli...
aynı modda yaşanmaz kendince tepkini göstermelisin bütün bu olan şeylerin sebebi sen değilsen ve sende engelleyemezsin
düz bi şekilde yok olma var derken bu da bir teori oluyo
Evet tabiki arada depresif olcam ama bu asla kendıne zarar vermekle sonlanmamalı degil mi. Ölcez zaten kendıne zarar vermek saçma
Ya düz yok olma teori değildir bence görünen en gerçek şey çünkü maddesel dunyanın maddesel gerçekliği. Diğer her şey uretılmıs oluyo bence. Soyuta gırıyo.
beni de etkiliyo olanlar ama benden kaynaklı değil ve ben hepsine engel olamam kötü şeyler oluyor diye neden kendime zarar vereyim dimi
net bir bilgimiz yok o yüzden kesin yargıda bulunmak doğru olmaz
Yalnız evlenmeyi düşünmuyorum aile evinde sonsuza kadar gider mi sence böyle. Diziler filmler falan çalıştırmıyolar da beni. Dunyanın en şanslı hali bu bence çalışmamaya sahibim. Mutlu olmam lazım sanırım. Yalnız bi boşluk var ya. Okadar tembel biriyim ki mesela yaşama hevesim olmadığı için hasta olsam hastaneye gidecek halim yok okadar.
evlilik denen şeyi insanlar uydurmuş öyle bi ilişki tipi yok ölene kadar yetecek para varsa çalışma bak keyfine hobi edin takıl kafana göre
Evet başlı basına kadın veya erkek olmak değil bir varlık olabılmek bıle çok büyük bir şans bence. Böyle de düşünüyorum aynı zamanda. ama içinde bulunduğumuz dünya cinsiyetli bir dünya ona göre kuralları var ve ben sosyal medyada bile kadın boyledir böyle olmalı gibi şeyle görünce deliriyorum. Nasıl bir yüzeysellıktır bu ya. En başta hepımız bir varlıgız var olmuşuz bu güzel bir şey. Cinsiyetler birbirine saldırıyo ne kadar saçma o sana verilmiş bir beden sadece. İçindeki sensin ama sen bir varlıksın cinsiyetten ötesin. Bunu anlamıyo Instagram kitlesi delirdim
varoluşsal aydınlanma yaşıyosun ve bunun bunalımı içindesin o yüzden kendini çok kasma
Evet. Bir tane daha kadın olmaya erkek olmaya dair kural görürsem delircem gerçekten. Çok sığ geliyorlar. Sence de doğru degil mi varlık olmak bile çok büyük şans. Hepsiyle kavga ederdim instada.. Kadına laf atanlara falan hep kavga ederdim. Okadar bunaldım ki hep aynı şeyler tüm erkekler aynı kuralları ezberlemiş kendımı iğrenç bır dünyada hissettim ordayken. İnstayı sildim bi rahatlama geldi reelsim bk gibiydi çünkü. Ben bi varlıgım işte çok düşünmeye vgerek yok ölümsüz olsam belki düşünmeye değerdi. Ben acayip takıntılı zamanlar geçirdim herkese cevap vermeye calıstım kadınlıga ve erkekliğe dair çok düşündüm en sonunda kendımı çok sıg hissettim. Bazı çözemediğim insan ilişkileri de oldu. Aslında çözememek kabul Etmemı sagladı. Kabul etmenin rahatlıgı çok güzel. Aslında kabul ettim denemez ama uzaklaşmak en azından bu cinsiyet sohbetlerinden resmen varoldugumu hissettim ya o neydi öyle.
Yani kendımı buldum resmen düşünmemek takmamak cozummus. Biliyo musun hayatta ilk defa bukadar sakinim neden ve nasıl oldu bilmiyorum. Takma maya basladım tanısan aslında çok takıntılı biriydim normalde. en sonunda kişiliğimi donusturdum sanırım.
her düşünceye etki edemezsin herkes düşüncesine göre hayat yaşar bırak herşeyi kendine yönel
Evet çok teşekkür ederim :)
rica ederim hepimiz insanız ama herkes insan olma bilincine eremiyo ve bu onların sorunu senin değil
Peki takip edebilir miyim seni
tabi
Teşekkürlerr
ne demek rica ederim