Biri agzindan laf kacirdi komsulariniz sanirim sizden rahatsiz iyi biri degilmissiniz diye bizde onu cikarttik digerleri de baska yer bulduk deyip ciktilar
İlginç çok ücra bir yerde eviniz o zaman 1000 tl ye ev kalmadi. Satın daha iyi bir yerden ev alın o zaman. Siz bilirsiniz. Zaten komşularin kiraciyi çıkartması da garip. Ne dertleri var ki.. Kiraciyla baştan bu durumu konuşun insanlar hakkimizda yalan iftira uyduruyor kulak asmayin gibisinden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eee kiracılar bunu görmeden anlamadan çıkıyor mu evden hemen? Sonuçta taşınmak hem zahmetli hemde maddiyat demek.. bilmedim
Bizim akrabalar gibi, biz de aynı durumdan muzdaribiz. Takmamak en doğrusu
1 ayda nasıl gidiyor kiracı, taşınmak kolay mı ki kabul ediyor?
Bilmiyorum bazen 1 ay bazen 2 ay kendi istegiyle cikiyorlar baska yere tasiniyorlar anlamadim gitti.
Gerekçe ne gösteriyorlar?
Biri agzindan laf kacirdi komsulariniz sanirim sizden rahatsiz iyi biri degilmissiniz diye bizde onu cikarttik digerleri de baska yer bulduk deyip ciktilar
Yani anlamak mümkün değil, sözleşme yok mu ya da ayda iki ev taşımak kolay mı bu nasıl iş
Biz küçük bir şehirde kenar bir mahallede yasiyoruz kiralar dusuk ve sozlesme falan da yok.
insanlara kötü davranacaksın ağızlarının payını vereceksin hayırdır ya yazarken bile tepem attı kız
Maalesef insanlar çok acımazsız üzülme sen boş ver salla gittsin
6 ay peşin kira alın biraz indirimli verin
Zaten 1000 liraya veriyoruz daha indirimli nasil verelim biz nasil gecinecez
İlginç çok ücra bir yerde eviniz o zaman 1000 tl ye ev kalmadi. Satın daha iyi bir yerden ev alın o zaman. Siz bilirsiniz. Zaten komşularin kiraciyi çıkartması da garip. Ne dertleri var ki..
Kiraciyla baştan bu durumu konuşun insanlar hakkimizda yalan iftira uyduruyor kulak asmayin gibisinden.
Ağzı olan konuşuyor neden böyle yapıyorlar peki
Komşuluk ilişkileri önemlidir.
boswer kendileri billir konusmayin
Kusura bakma ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz
Ne olarak kötülüyor ki
Ne alaka ev sahibinin kötü olmasıyla.
Dava açın.
Evini taşı hshshsshah