Ev sahibi her sorunda eve gelip görmek zorunda mı, kiracı olarak sınırı nereye çekmeliyiz?

Kiracıyız eve taşındığımızdan beri ev sahibi ve eski kiracının yüzünden sorunlar yaşadık. Şimdi taşınalı 4 ay oldu ev sahibimiz bizle aynı apartmanda oturuyor. Pencere kenarı yağmurda su damlatıyor video paylaşıyoruz fotoğraf atıyoruz adam illa ki gelip görmek istiyor. Ya da musluk borusu sorunluydu video vs atıyoruz eşim ben değiştiricem haberiniz olsun diyor yani bilgi vermek için ondan para bile istemiyoruz. Adam yien eve gelip görüyor. Ledlerde sorun var elektrikçi çağıracağız diyoruz yine bilgi video paylaşıyoruz gelip görmek istiyor. Eşimde işte oluyor ve ben karşılıyorum adamı. Üstelik haber de vermiyor hemen zili çalıyor ben müsait olmuyorum ya da belki duştayım ama hemen ne sorun varsa görmek istiyor. Usta gelecek eşim gelince gelsin diyorum ben senin baban sayılırım diyor. Fesat düşünmeyin o tarz kötü niyetli değil ama benim asıl sorum şu, ev sahibi otu bku böyle görmek zorunda mı yani hakkı var mı? Her şeyi göstermek zorunda muyız illa ki eve çağırıp

Ev sahibi her sorunda eve gelip görmek zorunda mı, kiracı olarak sınırı nereye çekmeliyiz?