Kiraya taşındığımız yerde apartmandaki komşularla görüşmek zorundamıyız, böyle bir kural mı var?

Yeni evliyiz, kiraya geçtik. Aile apartmanı kısmen ama farklı kişilerde var. 8 ay oldu oturalı, geldiğim günden beri apartmandaki kadınlar bana kafayı taktı. Yok gel oturalım , yok evine gelelim, ne gün gelelim. Neyse tanıştım ama hiç benlik değiller hoşuma gitmedi yaşam tarzları, kafa yapıları bana uygun asla değildi. Hatta yeni evlisin kocana çokta iyi davranma ona şöyle böyle yapma diye akıl dahi verdiler ilk görüşmede düşünün. Bunları eşimede söyledim. Ve onlara asla gidip gelmedim, evimede davet etmedim. Bana bi taktılar kafayı. Yeni evliyiz, eşimle elele çıkıp geliyoruz , dik dik bakıyorlar.. apartmandan çıkarılmamız için sanırım akrabalarına ısrar ettiler, ama ev sahibimiz farklı bir şehirde ve bizden çok memnun olduğu için çıkmamızı asla istemiyor. Gerçekten sanki mecburmuşum gibi hâla dik dik düşman gibi bakıyorlar bize... nedir bu insanların derdi ya
Kiraya taşındığımız yerde apartmandaki komşularla görüşmek zorundamıyız, böyle bir kural mı var?