Güncellemeler
1 yıl
Ben şunu anlamıyorum çoğu kiracı ev sahibinin dediği rakamı kabul ediyor bu neden uyuz
Annemin üzerine İzmirde dubleks bir ev var 8 bine oturuyor kiracı ama bu bedel çok az. 10 bin bari yap dedik yapmıyor kiracı. Ne yapabiliriz bu durumda? Beş yıl dolmadı. Kontrat varmış sözleşme yokmuş. Hiç mi çıkarma imkanımız yok? Ederinin altında kirada oturulan bir eviniz olduğunu düşünün kiracılar lütfen. Kedisi şoför parçası ve sağlık çalışanı annemle sıeff kadın diye laubali diye konuşuyormuş. O oevladının evimizde oturmasını istemiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
dava acabilirsin
Valla bu hmk devleti kiracının yanında o işler çok uzun sürüyor mahkeme falan sıkıntı yani bı abin dayin arkadasin varsa yüreği yeten gidip zorla atsn
Hiç ni yolu yok tahliye davası falan
Yok uzun sürüyor birde o işler en az 1 sene abin falan varsa yolla halletsb
Abim yok
Kendisi şoför parçası diyerek insanları aşağılama hakkını nerden buluyorsun! Unutma mülk Allahındır ve o istediğine verir, istediğinden geri alır.
Normalde asla aşağılamam ama çık zoruma gidiyor tavırları herifin
Eğer ortada bir haksızlık varsa elbet Allah hesabını sorar. Ama senin bu şekilde kibirlenmen de yanlış.
Doğrudur ama çok kızdım adama
Kızma boş ver. Öfkeyle kalkan zararla oturur.
dava acabilirsin. esgal teskil eden evlerdeki kiralar esas alinabilir. birde bu sene yaklasik yuzde 60 zam yapmak zorunda
Valla dava 5 yıl dolmadan açılıyormuş öyle demiş avukat
açılMıyormuş
acanlar var. ama risk tabii. kazanmama ihtimalin var. cikmak istemeyebilir.
Avukat masrafı cabası
evet.
Ahhaha rv sahiplerine hiç acımıyorum. Oturmadığınoz eve nşye sahip olursunuz? İnşalla kşracı uyanıriktır da sizi uğraştırır
Ek ger oluyor kira. Ayrıca ekonomi o zamanlar bu kadar kötü değilmiş. Bence büyük konuşmayın acımıyorum diyerek.
Ek gelir *
Hiç acımıyorum. İnsanların rvleri varken başka ev alıp insanları süründürme pahasına gelir elde etmesi, hem de neleşten, hayet itici
Allah Allah millet size mi soracak ev alırken? Tapuyu kiracıya yapmıyoruz ya. Zamanında imkanları varmış almışlar. Anneannemin de üzerine 2 ev var bu size ederinden az fiyat verme hakkı sağlamıyor.
Allahtqn onlarda kiracı yok olandan da kurtuluruz inşallah
emsal kararla kirasına zam yapılan mülk sahipleri oldu konuyu yargıya taşımanızda fayda var
Riskli. Bilmiyorum 5 yıl dolunca yapılıf herhalde.
Kontrat varmış, sözleşme yokmuş derken?
İkisi aynı şey ulan
Taahhütname yok o zaman aradaki farkları hukuki olarak tam bilmiyorum 10 yıl bile oturabilirmiş
Kira tespt davasi acin :) kiraci gorur ebesini
Avukata ver ugrassin kirada emsale cekilir.
5 yıl dolmadan açılamıyormui maalesef annem İzmirde avukata sormuş. On bin bile yapmıyor güzel kardeşim
Kontrat varsa çıkaramazsiniz 5 yıllik kontrat mi olur siz niye kabul ettiniz
Bilmiyorum 10 yıl bile oturabilirniş öyle demiş avukat. Kontrat olsa bile
8 pahalı 2 ye düşür
Yok 20ye çıkaracağım
Oğmazzzz