Diyeceksiniz ki sende çoğul konuştun.
Ama öyle! Hepsi çoğul konuşuyor. Herkesi aynı kefeye koyuyorlar. Kafaları çok dar geliyor bana.

Mesela şu ülkenin insanları çok güzel ya da çok yakışıklı.
ya da çok çok çok gibi bi zorlamanın derdindeler.
istisna genelleme yapmayan kadın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu uygulamada da "Türk kızları kezban, rus kızları Türk kızlarından güzel, siz kadınlar hiçbir şey yapmadınız, objesiniz" gibi sözleri kullanarak soru soran bir sürü erkek gördüm.
Siz bize böyle yaparsanız bizimde size böyle yapmamız çok normal.
Evet bu cinsiyetçilik ve genelleme hiç bitmeyecek çünkü her zaman geri kafalı bir kadın ve geri kafalı erkek çıkıp karşı cins üzerinden genelleme yapacak.
E tabi bizde genelleme yapılıyor diye karşı cinslere genelleme yapacağız sizde.
Şimdi haklılık payın var yok değil ama genelleme yapılınca hiç durumdan haberi olmayan saf kişilikli kızlar kendini dünyaya kapatıyor. Korkuyorlar.
Bu arada bi keresinde Rus bi kıza bu konuyu söyledim. Türkiye’de genç kuşakta özellikle erkekler kızları sizlerle yani Ruslarla kıskandırıyorlar dedim. Onlarda bizi İtalyanlarla kıskandırıyorlar dedim. Neden böyle yapıyorsunuz herkes özgür dilediğiyle hayat yaşayabilir dedi. Bende aşırı kıskanç bi milletiz iki tarafta bir birini en zayıf noktasından vuruyor dedim. Tuhaf bizde böyle şeyler yok dedi.
Ben o toplumdan değilim kimin kimi beğendiği beni ilgilendirmez isterse gitsin Suriyeliyi beğensin. Sadece Türk kızlarına kezban tanısı koyup rusları yüceltmeniz aşırı itici. Milletin güzellik algısı umrumda değil ama genelleme yapılıp karakterime laf ediliyorsa cinsiyetim gereği erkeğe düşman olurum.
Az önce kadınlardan nefret eden birine denk geldim. Bu soruda erkeklerden nefret eden birine denk geliyorum. Yahu arkadaşlar sizin derdiniz nedir. Düşmanlığın kimseye faydası yoktur. Heleki karşı cinse düşmanlık duymak çok mantıksız geliyor bana.
Başka yerinle mi okuyorsun yazımı? Kezban diyin sonra da köpeğiniz mi olalım kardeşim? Düşman değilim ama bir erkeğin ya da bir kadının karakterime başka insanlar yüzünden genelleme yaparak laf etmesi karşısında da sakin durmam. Ne yazdığımı anlayıp cevap yaz. İyi geceler.
Millet kafayı yemiş valla
Hepiniz aynısınız çünkü
Sitem var burada