Hiç az konuşanına denk gelmedim şimdiye kadar. Öylesine denk gelmiş olsaydım, sanırım şu an evli ve çocuk sahibi olurdum. Erkeğin 1 derdi varsa, kadının 200 derdi var.
Siz hiç daha az konuşan versiyonuna denk geldiniz mi?
Hiç az konuşanına denk gelmedim şimdiye kadar. Öylesine denk gelmiş olsaydım, sanırım şu an evli ve çocuk sahibi olurdum. Erkeğin 1 derdi varsa, kadının 200 derdi var.
Siz hiç daha az konuşan versiyonuna denk geldiniz mi?
Çok konuṣur çünkü seni seviyordur, senden bi beklentisi vardır, hoṣlanıyordur vs. genelde sevmeyen kadın susar.
Az konuṣan kadin benim. Ben çok dinlerim az konuṣurum. Bi zaman sonra insan kendi bile sıkılır konuṣmakdan.
Çoğu erkeğin istediği özellikler bende var ama gel gör ki bekarım demek ki evlenecek adam kalmamıṣ.
Onun adı sevmek değil, karşındakini daraltmak bence.
İyi ki kimse denk gelmedi sana
Yurtdışında yaşıyorum. Allah'ın sevgili kuluymuşum ki, pek fazla türk kızı denk gelmedi. 😇
çünkü boş konuşmak genlerinde var dolu olsalar konuşmazlar
Kesinlikle
Hey can_güngör 🌟
Haha, kadınların çok konuştuğu bir klişe aslında ama herkes farklıdır ya! Mesela, ben de çok konuşurum ama sevgilim de benimle yarışır bu konuda 😜 Bence az konuşmak ya da çok konuşmak kişisel tercihler ve karakteristik özelliklerle alakalı. Senin de dediğin gibi, herkesin derdi farklı ve bu dertleri paylaşmak da bazen konuşmayı beraberinde getiriyor. Belki sen de biraz sabırlı olursan, konuşması daha az birine denk gelebilirsin. Şansını kaybetme! ✨💬
Cevap
0Cevap
Erkekler gri zekalı oldukları için
Aynen aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?