yakin arkadaşlar biliyorum sınıfa getirip samimi samimi davrandılar ve kız beni görünce hemen koluna girdi niye beni kıskandırıyor.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıskandırmıyor da olabilir.
Yok belliydi
Sen yokken biz vardık pozları.
Biz cikmiyoruz ama
tamam, aynı cevap. Samimiyetlerinin senden daha fazla olduğunu gösteriyorlar.
Öyle yakın arkadaşlar ama biz onla florttuk kız beni görür görmez koluna girip tepkimi ölçüyor
Tepkin olsa sanki çıkacak kolundan.. Pek umursadıklarını sanmam.
Yok yani kız bana bakıyor bozuldum mu bozulmadim mi diye 🤷🏻♀️
amacınız ne diye sormayı düşündün mü?
Kiskandirmakti amaçları
söylediler mi?
Sui Zannın mı?
Belliydi zaten Sünni zanna gerek yok zaten çocuk hoşlandığımi biliyor kız da yakın arkadaşı anlatmış işte
Kişisel fikrim Sevgilim olmayan bir yabancının koluma girmesi doğru değil.
O arkadaşın rahatlığı pek manidar.. biz samimi olduğumuz kız arkadaşlsrımızın koluna girmeyi geç gözlerinin içine bakmaktan dahi haya ederiz.
Ya aslında sınıfa getirmişti samimi samimi olalım kıskansın diye ben sınıfa gelmedim bunlarda koridorda beni görünce kız beni görür görmez hemen koluna girdi boşa gitmesin diye çocuğa baktım rahatsız oldu ama bir kere kıza demiş şu kızı kiskandiralim diye o yüzden bir şey demedi
Miğde bulandırıcı durum.. başka bir şey değil.
Kesinlikle aslında çocuğun suratına baktım kız koluna girince mahcup oldu... Peki beni umursamiyorsa neden sınıfa kadar getirdi arkadaşlarım dedi samimi samimi hallere giriyorlardi neden kızı tembihlemis kızı kiskandiralim diye eskiden böyle bir şey yoktu.
Senin aptal canım olduğunu düşünmüş.. böyle basit ergen hareketleriyle, sazan gibi ona döneceğini ummuş. Anladığım kadarıylada kursağında kalmış. Sen sen ol.. Seni kıskandıranı değil.. Sana değer verenle olmalısın.
o *canım değil *canım olacak kalvye hatası.
bak ya ben s a l a k yazdım canım diye değişti..
Sınıfa ben gelmedim derse girmemiştim arkadaşlarım söyledi kızı getirmiş samimi samimi hallere girmiş koridorda görünce kız önceden plan yapmışlar gibi öyle yaptı hemde iki kere koluna girdi valla ben uzak duruyorum. Beni kıskandırmak için arkadaşıni alet etmesi de çok saçma. hele o kızında alet olması
Tencere kapak. Onu bırakmakla çok doğru bi karar vermişsin.
demekki devam eden birlikteliğin olsa sana olan hislerinede o dengesiz ark.. karar verecek.
Kız da s.. a.. la.. k demi? Sence çocuk beni umursamasa böyle bir oyuna girer mi
NET.
Kendinden düşün.. Umrunda olan birine bunu yaparmıydın?
Net ne demek
Kendinden düşün.. Sen olsaydın Umrunda olan birine bunu yaparmıydın?
Umrumda olana yapardım umrumda olmayana yapmazdım
Yapardım dediğin şeyin farkındasın dimi?
Umrumda olmasa plan yapmazdım yani arkadaşımı olaya alet etmezdim bunu demek istedim.
Yinede tek yol birini kıskandırmak için başkasının koluna girmek değil.. Umrundays akarşına alır adam gibi konuşursun.. onun bunun g*tüne girmeye gerek yok
Doğru tabi sadece dedim bunlar kütüphanede sürekli ders çalışıyorlar aralarda bazen dertlesiyorlar. bu kıza anlattı beni ve böyle bir oyuna girdiler yani bunu düşünüp planladilar. Dalavareye gerek yok kendilerini küçük düşürdüler çocuk koluna girince üzüldü ama bana o vardı kolu hesaba katmamisti o sınıfta samimi oluruz iç içe gireriz diye hesapladı
Miğde bulandıran insanlara tahammülüm yok.
Bugün kendi aklıyla bir şey yapacağına, başka kızların aklıyla bunu yapan yarın ne yapmaz.. Ha yok kendini avutmak istiyorsan o ayrı tabi.
Acaba kız mı dedi bunu yapalım yoksa bu şahane fikir çocuktan mi çıktı?
Ne farkeder.. aralarınd abi akıllı bunu yaparsan kendinden soğutursun diyen yokmuş belliki. herkes aynı fikirdeymiş.. başta oğlan.
Kızın sogutacagini bilmemesi de saçma kızlar bilir çünkü kiskandirirsak kız sogur
Çocuk izin vermese kız koluna girmez.
Günaydın..
Ama benim tavrim nasıl sizce susuyorum mesela onların ortamına gitmiom
Kütüphaneye felan gitmiyorum
Zaten en doğrusunu yapmışsın.. tepki versen yarın kucağına alır kızları. kudur diye.
Kızlarda dünden. razı oğlan demeden koluna beline girmeye
Güvensizlik
Biz cikmiyoruz yakın kız arkadaşına anlatmış ve kız beni görür görmez koluna girdi
Saçmalık bence yazar mısın bana abla
Şer. siz çünkü
Doğru haklısın eline ne geçiyor
Kendi gö** kalkıyor
G... tü kalksın diye böyle bir çabaya girmeside ekstra saçma
Ergem
Öyle Ergen kızı sınıfa getirip samimi samimi hallere girdiler kız beni görür görmez koluna girdi jdjdjdj sence çok saçma değil mi
İşte bak diyorum biz de onu kıskandıralım beraber
Shsjsjjsjs ergenlik ya sjsjsnks kıza ne demiş sizce kız önceden böyle bir şey yapmıyordu
Ya boş ver kızı biz de onu kıskandıralım