Bir arkadaş var baya yakinlastik ama dün öyle bisey söyledi ki ortak bi sevmediğimiz insan için. Yani bi insan nasıl bu kadar kötü düşünebilir dedim şaşkınım.
Millet hep hayal kırıklığı be
Millet hep hayal kırıklığı be
Keserdim evet zaten ben kolay kolay kimse ile anlaşamam genel olarak bu yüzden de çok iyi samimi bulduğum birisi olursa zaten muhtemelen kötü birisi olmazdı benim için
Cevap
10Cevap
Öyle kolay kolay kimseyle kaynaşmıyorum. Doğal olarak hayal kırıklığıda yaşamıyorum. Başkasına kötülük yaomaktan haz alan birisi ise benimle pek muhattap olmaz
Gün gelir senin hakkında da öyle konuşur çıkar uyuşmazlığına düştüğünüzde. O sebeple huyu kötü insandan uzak durmak lazım.
Bugün ona öyle düşünen yarın sana da düşünür. Dikkat etmek lazım. Bu önemli. Yeter ki o kıvama gelmeye gör, mesafeyi koy hemen.
Ne dedi peki? Bunu bilmeden neye egilimi var kestiremiyorum?
Ufaktan ufaktan uzaklaşır arayı açarım kötü olmayada gelmez iyi hiç olunmaz
Bazıları sevmeyide ayrılığına abartıyor. Ben abartılı hayatı sevmiyorum
Ölü taklidi yaparım belki yarın birgün aynı şeyleri bana karşı da düşünecek.
Çok takıntılısın.
Haksız miyim ama
Bazen insanları gri rengiyle görmek lazım.
Ne bekliyordun da hayal kırıklığı yaşadın?
Kötülük görse bile kötülük düşünmeyen insanlar bekliyordum ki
Çok beklersin
Arkadaş eş dost arayışlarından ne zaman vazgecerseniz o zaman mutlu okursunuz
Bence insanların bu kadar kötü olmaması gerek. Bu kadar da olmamalı yani
Bence insanların kötülüğünden çok insanların bu kadar da beklenti içerisinde olmamalı yani
Bu art niyetlileri toplum içinde barındırmamak gerek demek yerine insanlardan bi beklentin olmamalı mı diyorsun yani
Aynen öyle diyorum.
Kötü
İhtimali olmayan şeyler kadar değil
O kadar çoklar ki soyledigin şey söz konusu bile olamaz realist oluman düşünceler kötü olmamalı..
Üzülüyorum cidden. Ve hala hayal kırıklığı yaşıyorum sanki akillanmiyorum
Akillanmiyorsan sana müstahak iyi oluyor.
Peki öyle olsun 😊
Sende mesafeli davrana bilirsin
İstemsiz olarak kendisinden uzaklaşırım..
Küserim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?