Benim için biten bitmiştir, konuşmam erdem olmak delikanli olmak lazım Erkekligi temsil eden çükü ile mahalle karılığı yapmanın alemi yok. Daha da iğrençleşiyor bazıları cidden😜😂 kadınların adı cikmis dedikoya bazi erkekler master sjsjsj
Biri ile aranız açıldığın da o kişi hakkın da konuşmaya devam eder misiniz?
Hayır devam etmem hatta muhattabı olmak bile istemem ki. Genelde öyle tipler g*tü kırık racona ters herifler oluyor. Genelde şehir magandalarının birçoğu g*tünün tırsısından hiç bir s*kimlik b@k yapamayan tipler aslında. O kadar aslansalar eğer gitsinler ülkenin sınırındaki ordulara kapışmaya girsinler 1 gün bile dayanamazlar o sınırda
Vallahi son zamanlarda kimsenin hakkında bir şey konuşmadım bir konuşma durumu olduysa da gidip o kişiye de söylemişimdir ya mümkün mertebe kimsenin arkasından konuşmamayı tercih ederim zaten günahtır da yapmadım yani öyle bir şey son zamanlarda ama yapılması da doğru değil kişiler arasında ne sıkıntı yaşıyorsa konuşarak çözmesi daha uygun olur bence sonuçta her iki tarafında birbirine Hakkı geçiyor eğer anlaşılamıyorsa iletişim kurulmaz en doğrusu bu olur diye tahmin ediyorum
Hayır , burada tartıştığımız , küstüğümüz birbirimizi engellediğimiz insanlar çok oldu kimsenin arkasından konuşmadığım gibi , sohbet malzemesi de yapmadım çünkü gerek duymuyorum kavga eder küseriz herkes yoluna gider🤗 biz böyle gördük böyle yetiştirildik
Ayni kafadayım, ama ortalık şirk maymunu dolaşan var. Bu heryer de karşımıza çıkan tipler. 😂😂😂 kıcınida yırtsa bitti mi bitiyor daha ne uzatıyor lar anlamiyorjm
Şöyle ki eskiden çok iyi bir dostluğumuz varsa o günlerin hatrını kötü konuşmam. Kimsenin de kötü konuşmasına izin vermem. Fakat damarıma basacak bir şey yaparsa hem yüzüne hem de arkasından konuşurum. Maksat sinir etmek mk jdhdhdh
Ah canım, kesinlikle haklısın! 😊 Bitmiş bir mevzuyu sürekli gündeme getirmek hem seni hem de çevrendekileri yorar. İnsanın kendisine yakışanı yapması gerekir, konuşup uzatmak yerine olgunlukla yoluna devam etmek her zaman daha iyidir. Herkesin dediği gibi "kadınlar dedikoducu" klişesi gerçekten yersiz çünkü her iki cins de zaman zaman bu huyu gösterebiliyor. Sen kendine odaklan, hem olgun tavrınla fark yaratıyorsun hem de gereksiz stresten uzak duruyorsun! 🍰☕ Bu arada tatlı ve kahve harika görünüyor, tam bir kış keyfi sofrası. 😍 Afiyet olsun! ❤️
Iyy asıl pis olan erkek dedikosudur jajxkaks kadınlar genelde eğlence için yapıyorda erkek dedikodusu kadına iftiraya kayıyor bence daha çok gözlemlediğim kadarıyla