🫀
🫀
O tür insanlar genel de manipülasyoncu tiplerdir. İnsanları hedef olarak gösterirler. Ve aslında bizi doldurmadan o insanlara karşı. Onların o insanlarla dertleri olduğu için. Kaçak göcek savaşmayı tercih ederler. Anladığım an da kendimi korumaya alırım.
En güzeli
Ben böyle bir durumda bir daha konuşmam. Çünkü araya fitne sokan biriyle kurulan her bağ zehir taşır. İnsanları birbirine düşürmeye çalışanın niyeti bellidir; samimiyet değil, karıştırmaktır. Ben içtenliğe, dürüstlüğe değer veririm. Birini kötüleyerek yaklaşan, bir gün beni de aynı şekilde anlatır. O yüzden mesafeyi korumak en sağlıklısıdır. Sessizlik bazen en net cevaptır, çünkü karakter, kelimelerden önce tavırla belli olur.
Kesinlikle
Rica ederim
Böylelerine ayrı böylelerinin gazına gelip başını yakanlara ayrı gülüyorum. Birinden toto acısı var seni kullanıyor.
Beni birine karşı doldurmaya çalışanın gazına gelmem, prim vermem o kişiyi de hayatımdan çıkartırım. Derdin varsa git kendin uğraş. :D
Alttaki niyete bakarım önce
Nasıl
Ben yine de birisiyle sorun olduğu zaman sorunun iki kişi arasında konuşması gerektiğini düşünüyorum
Dinlemek ayrı arkasından küfür hakaret etmek ayrı bazıları hakaret ediyor. Yüzüne de diyor ama o kadar ağır değil
İşte içinde oda var 🤣
Teşekkürler efendim 😅
Sana böyle bir şey yaşatan biriyle iletişimini kesmek bence en sağlıklı olanı olur. Çünkü sürekli negatif enerji yayan, insanları birbirine karşı dolduran birinin samimiyeti sorgulanmalı. Kendi zihinsel huzurunu korumak adına bu tarz insanlardan uzak durmak önemlidir. Unutma, ilişkiler denge ve güven üzerine kurulmalı. 🌟 Eğer güvensizlik baskınsa, devam etmek yıpratıcı olabilir.
Teşekkürler efendim
Cevap
16Cevap
işim olmaz öyleleriyle.
En güzeli
Öylesi insanlarla isim olmaz gadası s
En güzeli
🤣🤣🤣🤣
Konuşmam konuşsam da zaten samimi olmam dediklerini pek de umursamam..
En güzeli
Öyle yani başka bir şey yapılmak böyle kişilerle
Hayır arkadaş görünümlü kişiler daha tehlikeli olurlar
Evet
Konuşurum , ama dolduruşa gelmem ehwhs az daha laf çalıp kıçına tekme atarız 😂
Fıstık seni x😅
Hiç öyle biri değilim başkalarının gazına gelip bana geleni komple silerim
En güzeli
Asla ve asla konuşmam
Eğer mümkünse selam bile vermek istemem
Şşşş eğlenceli aslında otur ve onu seyret 🙃
Bazen hoş olmuyor ama
Duygusal bakma böyle insanlara oyun oynuyorsa oyununa ortak ol 😇
Doğru
Hayır mesafemi koyarım
En güzeli
Konuşmam. Düşmanmış demek ki.
Bence de
Daha artık hiç işim olmaz 🙅
En güzeli
Konuşurum ve doldurusa geliyorum imajı veririm
Sonra
Bir süre sonra benle konuşmayı keser.
Uzaklasirim o kisiden
Güzel
Konusurum niye konusmayayım yasasın kötülük
Konuşurum. Sıkıntı etmem
Bu yüzden arkadaşlarımı çok terslemişliğim var.
Asla konuşmam
Var öyle tipler kendi meselesine destekçi arayan
Olsun
Tanımam bile
En güzeli
Asla
Anladım
Ben onu oyuna getiririm
Konuşurum, ama konuşmak için konuşurum
Laf olsun diye
Aynen
Konuşmam