Bence bu çok mantıksız. Biz öğrenci halimizle, bir gelirimiz yokken para ödüyoruz. 65 yaş üstü ise sırf yaşından dolayı ödemiyor. Oysa çoğusu şimdiki gençlerden çok daha zengin. Bazıları (hepsi değil yanlış anlaşılma olmasın) sırf ücretsiz diye otobüse binip insanları rahatsız ediyorlar, zorla yer falan isteyip hakkım olan yeri vermeyince de hakaret ediyorlar. Geçen kadının biri sırf bu yüzden el kol hareketi yaptı, ağır sövecektim yaşlı başlı demeyip. Bu ne ya rezillik resmen. Zaten dünyada adaletli olan bir şey yok ki...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
65 yaşına gelince ücretsiz kart çıkartıp otobüse binersen silksinler seni
45 sene sonrasına otobüs mü kalır sence sayın zekasız? Ben o kadar şanssızım ki emin ol o zamana otobüsler olsa bile bu kural kalkar. Ayrıca otobüse binsem bile ben kimseyi taciz etmem bazıları gibi.
65 ve üstü yaşlar seni taciz etmek için biniyorlar kesin :d hee aynen toplu taşıma kalmaz kesin ehehhe :d
Sayın kıt kafalı, o kadar fesatsın ki daha "tacizin" kelime anlamının "rahatsız etmek" olduğundan habersizsin. Ve evet, ben işimden gücümden yorgun argın, kimi zaman hasta halimle eve dönerken, hakkın olan koltukta otururken birisi beni kaldırmaya çalışınca, "hakkını gasp etmeye çalışınca" gayet de rahatsız oluyorum ve bunun adı maalesef TACİZDİR.
nerede bi hakaret eden küfür eden insan görsem hemen düşük iq turnusolü yaftasını yapışıtırıyorum :d hakaret ve küfürlerin laf sokmayla uzaktan yakından alakası yok. Gerçi ilerde seneye toplu taşıma mı kalacak diyen kişiden fiyat performans bekliyorum :d
Toplu taşıma olsa da bu şekilde olmaz her neyse uzatma ben kimseye yer vermiyorum sana da tavsiyem kimseden yer falan dilenme hadi bye.
İlk-orta-lise öğrencilerine ücretsiz. Üniversiteli öğrencilere de indirimli olmalı diye düşünüyorum. (üniversiteye gidenler bir şekilde gelir sağlayabilir: ))
Part time iş yok denecek kadar az maalesef. Ayrıca hiçbir öğrenciye (ilkokul ortaokul lise dahil) otobüsler ücretsiz değil.
Düşüncemi yazdım. Part time çalışıyorum ben hem de okuyorum.. Bulana var.
Benim maalesef çevrem yok yalnız birisiyim ve yalnız bir genç kadına kimse iş vermiyor bu devirde. Bu nedenle işsizlik yüzünden canına kıyan insanlar var zaten :))
Varlık içinde büyüdüğüm için anlayamayabiliyorum. Tanıdık her zaman işe yarar. Tanıdıklar sayesinde işe girdim.
Bazen gereksiz kalabalık olduğu doğru yapacak bir şey yok.
Evet hani biniyorlar en azından diğer insanları rahatsız etmese bazıları..
Çok acımasızsın tatlım
Acımasız değilim belki de görebileceğin en vicdanlı insanımdır ama bir o kadar da adaletliyim. Asıl acımasız olanlar, sırf taksi parası vermemek için okuluna işine gücüne giden, yorgun olan insanları rahatsız edenlerdir.
Yani hak veriyorum evet ama göze batmıyorlar bence otobüste kaçtane 65 yaşında birini görüyorsun
Otobüse binmelerine tabii ki karşı değilim ama zorla, psikolojik şiddet uygulayarak kimseyi rahatsız edemezler. Kimsenin hakkına göz dikemezler. Bunları yapan insanlara bu laflarım sadece, herkes için geçerli değil.
Sen bensin ya 😂
İnanır mısın bilmiyorum ama bizim buranın otobüslerindeki insanlar sabah öğle akşam %80 65 yaş üstü. 6 kg çantayla okula zor gidiyorum.
6 kg çanta neymiş o ne okuyorsun sen
Üniversite okuyan herkes bilir bu durumu
Tamamda ne taşıyorsun
Kapkalın 1 tane defter, 2 ince defter, kalın bir kitap ve 2 ince kitap. Malum dışarı çıktığım için bazı kişisel eşyalar da oluyor tabi.
Bölüm?
ayakta duramiyorlar, araba nasil kullansinlar?
Taksi diye bir gerçek var
zengin degil turkiyedeki emekliler
O zaman keyfi dışarı çıkıp otobüste işine gücüne giden insanları rahatsız etmesinler yer dilenerek. (Herkes için geçerli değil bu söylediklerim).
asil onlar gezmeyi haketmiyor mu? yaslari 65 ustu belki 10 sene anca yasayacak cogu.
Ona da lafım yok herkesin gezmeye hakkı var ama hiçbir suçu günahı olmayan birisini oturduğu koltuktan zorla kaldırmaya çalışmak haysiyetsizliktir.
bazi cadaloz yaslilar da yok degil.. seni de anliyorum.. ama cogu gariban ya
Evet çoğusu gariban ama öyle yapan birkaç kişi canımı sıkıyor sadece
haklisin ne deyim.. bende sinir olurdum dersane donusu ozellikle
Ulan ben bir tek bundan yakiniyorum sanıyordum
🙏🙏