AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
bence sen anne evine dön böyle giderse kürdana dönersin sen
Uzun süre tek yaşamaya alıştıysan aile evine dönsen de rahat edemiyorsun, denediğimden biliyorum. Aile evine dönsen bir dert dönmesen bir dert. farklı hobiler vs bul ben öyle günleri öldürüyorum
Kendine saygin olsun ben yalniz yaşarken bile soframda yemeğim pilavim salatam ayranim eksik olmazdi
Şimdi yalnız mı yaşıyorsunuz peki bu ay sadece markete çıkacak kadar para kalmadı normalde hep böyle yemiyorum haftadonlari mutlaka yemek yapıyorum ama bazen işten çok yorgun dönünce yapamıyorum ya yumurta makarna meyve salata falan geçiştiriyorum
Paran bitti mi onu bilemem tabi yetıştiremiyorsan aile evine dön sağlik önemli. Ben şu an yalniz yaşamiyorum ama yalnizken kredi karti kullaniyordum. Evde yemeklik bişey yoksa bile baklagillerden yemek yapilabilir. Nohut kurufasülye , yeşil mercimek, çorba vs.
Benim bi arkadaşim da yemek yapmaz pahali diye para biriktirir. Yahu pazardan yarim kilo hamsi alsan o bile sağlikli yemektir 10 lira falan tutar. Bir corba yapsan şifadir.
Biraz kendine bak.
Ilerde göbek yaparsin, saclarin döķülür, cildinin işiltisi gider çökersin. Beden sağliğin bozulur 40 dan sonra çekersin
Çaliştiğin iste az para aliyorsan bence yeni iş bak, bulunca iş değiştir. Böyle gitmez.
Yanlız yaşamaya karar verdiysen ustesinden gelmeyi öğrenmelisin maddi açıdan da manevi acidanda güzel güzel basit tarifler var bakıp yapabilirsin kimse annesin karnında ogrenmiyor sonuçta deneyerek, döküp yakarak öğreniyor sende öyle yap
Aile ortamı güzelse kavga gürültü dolu değilse dön yani
boş ver kanka ben hiçbi şey yemiyorum sen yine bi şeyler yiyorsun. Afiyet olsun. Otur oturduğun yerde jsns
Nasıl neden sen de mi yalnız yaşıyorsun
Aynen.
Biktim demeyelim de çünkü onu bulamayan var, ama sorun yaşıyorsun donebilirsin
Ekmeğe tuz atıp yemek tercihimdir aile evine dönmektense
ne varki aile evinde , aile güzel degilmi
Aile güzel çok değerli ama biz aile olmayı beceremiyoruz , o yüzden
yasin gectikce o insanlari kaybettikce özlersin , keske daha cok onlarla vakit gecirseydim dersin iyi düsün
Haklısınız , kaybedince böyle denir. Değer görmediğin bir yerde yaşamak zor derdim buydu.
ergenlik cagindasib galiba asiri tepki veriyorsundur belkide , kim evladina deger vermezki
Ergenlik çağını çoktan geçtim uzaktan kimse kimseyi anlayamaz
haklisindir , uzaktan davulun sesi hos gelir , evlen yuva kur sende
ailen ile yaşamaktan hoslanmiyosan yarı zamanlı bi ise girip bunlardan daha lezzetli şeyler yiyebilirsin
Çalışıyorum zaten tam zamanlı bir işim var
Haa anladim maasini dusuk mu veriyorlar?
10 alıyorum fatura aidat kira derken internet bilmem ne uçtu gitti yol parası falan da var işin içinde bu ay meteliksiz kaldım anlayacağın
Maddi durumun kötü olduğu için mi böyle yoksa üşengeçlikten mi ben kendime kahvaltı hazirlasam daha guzel yaparım
Hayat neden bu kadar sıkıcı acaba her şey insanın üzerine geliyor ne yalnızlık ne aileyle yaşamak ise yarıyor
Aile evinde yersin ama burnundan gelir az olsun öz olsun bacım kal kaldığın yerde
Haklısınız teşekkür ederim
Rica ederim elbet toparlanir düzene oturur az sık dişini
Nesi var yediklerinin? İlle 3-4 cesit yemek mi olmali masada?
Yoo değil tabii ki
canım yemek yapsana zor değil yani istesen 2 saat içinde çok güzel yemekler yapabilirsin
Para alışverişe yetmedi bu ay maalesef
kıyamam ya :(
Paran varsa daha gzl yemekler yapabilirsin neden yapmiyorsun pilav tavuk pişir
Bu ay para kalamdi kiram 5 bin maaşım 10 bin yetmiyor yetmiyor artık yapamıyorum
Kac yasindasin neden ayri eve cikdinki
O parayi kazanip ailenin yaninda durmak daha mantikliydi bence hem gzl yemekler yerdin hem paran sende kalirdi
Aşkım ailem çok katı insanlar yani 27 yaşıma girdim 2 senedir dayak yemiyorum öyle düşün
Ahh keşke ben de tek yaşasam. aile evinde yaşiyorum ama basiidan bunaldım
Aile evine dönme tekrar aynı hislerin olmaz yabancı hissedersin
Derdin baya büyük ailenle baya bir sorun var anlaşılan
Neden böyle, paran mı yok?
Bu ay kalmadı alışverişe evet
Maddiyatin düzelecek gibi değilse, karar vermen gerekir. Umarım en hayırlı seçimi yaparsın
Düzelicek inşallah daha yüksek maaşlı bir yer arayacağım yakında
Kafan rahatsa dönme canım başka ne sıkıntın var
Kafam rahat tabii ki o yönden çok mutluyum ama şey hani aile evinde bir rahatlık oluyor ya iş bakımından tabii insanın psikolojisinin içine ediyor aile evi o ayrı
İnan bana bende çıkmayı düşünüyorum evet zor evet Zorluk çekeceğim ama kendi ayaklarimin üstüne durup en azından kafam rahat bir şekilde yaşamak istiyorum yurt dışına dahi gitme planım var kafamda çok şey var umarım yapabilirim. Sende sıkma canını bunalırsan yaz hatırlat kendini burdayım ben
Bunu bulduğuna şükret vatan haini
Peki
Dışarıdan sipariş et.
Baktım çok pahalıydı dışardan minimum düzeyde yemeye çalışıyorum
Ben kesin ölürdüm bunları bile yapamıyorum
Neden
Yapan taraf değilim yemekleri gömen tarafım
Karnın doyuyor işte aa bunu bulamayanlarda var
Haklısın o taraftan da bakmak gerekiyor
Çalışmıyomusun kiradamı oturuyosun
Kirada oturuyorum maalesef çalışıyorum ama maaşım çok yüksek değil bir de İstanbul'da yaşıyorum adım başı para
Aile evne geri dön boş ver biliyorum aileyle yaşamakda kolay değil ama yapacak bir şey yok ya da evlen
Önemli olan iyi hissetmek
Haklısınız teşekkür ederim
Şunu merak ettim başörtü tak diye baskı yapan bir aile ayrı eve çıkmana ne dedi
Ne diyecekler kavga kıyamet hakaret küfür bir gün aldım çantamı çıktım bit süre ablamın evinde kaldım evli olduğu için daha fazla yük olmak istemedim ev tuttum polisle falan geldiler ama resitim tabii bir şey de yapamadılar artık
Polise de gittiler demek şu an evini biliyorlar o zaman
Bu arada ne iş yapıyorsun
Kürek helvası ne la
Helva işte kahvaltılık
Yemeği kendin de yapabilirsin
Yapıyorum haftadonlari bu ay malzemeye para yetmedi pek
Hım ozaman kendin bilirsin ailen ılımlıysa dön
Özgürlüğün bir bedeli olmalı
O da doğru
Ben de yalnız yaşıyorum. İlk sene çoğu gece aç yattım mesela ama özgürlüğüme de değiyordu yani 😄 tabii sen ne kadar değer veriyorsun özgürlüğüne onu bilemem
Önemli çok önemli her şeyden öte evin içinde kavga yok neden burası böyle neden böyle davranıyorsun diyen insanlar yok
orada rahat edeceksen dön
Edemem maalesef toksik insanlar ailem
Hayallerimi yasiyorsun otur oturdugun yerde 😄
Gel yaşa yaşamak denirse kiyamnin kilosu 200 lira
Tamam evi birak bana ailenin yanina dön. Sana nasil yasadigimin fotografini atarim 😄 kıymanin kilosu 200 lira evet pahali. Ama benim oldugum yerde de ev kiralari tavan onu napcaz? Kiralar uygun olsa kiymanin kilosunu dert etmem
500 kira veriyorum faturaların hepsi 1500 buluyor aidat var
5000 pardon
500 kira mi 😳😳😳 ben burada 500 kira bulsam kralligimi ilan ederim. Maks. 3000 tl kira fatura aidat gitse offff kapiya welcome to my kingdom yazarim
Heh simdi oldu. Ama 5000 de uyar bana valla 7- 8 gitse geriye kalanla kral olmam da köy ağası olurum 😄
O işler öyle olmuyor işte yol parası kahvaltı parası evde evdeki hesap çarşıya uymuyor her zaman
Ne is yapiyosun peki
YouTubeden yemek yapmayı öğren
Para yetmedi bu ay alışverişe
Yemek yapmayı mı bilmiyorsun? Durumun mu yok?
Bende onu düşündüm snksjs olm heryerde karşıma cikiyosn
Hayat çok pahalı yetişmiyor ki
ben her sorudayım hocam ne sandın siteyi turluyorum wkjfjdjjd
aile evine dönerdim bn knsk yine de sana kalmış tabii senin hayatın
Hahah cidden heryerdesin hocam , haklısin hayat pahalı bence aile evine git eve para vermezsin tertemiz sjdkdj
Tilki muhabbetini duyacaksan geri dön
Kusura bakma ama midem bulandı bune ya
yanliz neden uqsiyorusn
Marketten taneyle bile değişik şeyler alabilirsin.
Ben erkek halimle dahi yemek yapıyorum.
Yemek yapmayı öğrenmelisin
Bence işte bu noktada kalmalıdın
Aile evinde de aynı şeyleri yiyen ben...
Dönme kardeşim buna da şükür skjhk
Neden ayrı eve çıktın ki
seye ne dersin yaa yemek yapmayı ogrenmeye?
Jfjdjssjs yaptığın yemeğe bak
Bereketli olsun inşallah
En sağlıklısı boş ver
Bence dön tekte olmaz ki aile bütündür.
Yemek yapmayı bilmiyor musun
afiyet olsun.
Kölelerin hayat şartları daha iyiydi
Yemek yapmayı öğrenmeye ne dersin😅
bundan iyisi yok ablam
yumurta ve salata oh mis gibi
yemek yapmayı bilmiyor musun?
Bilmiyormusun yemek yapmasini?