AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Ne bos yorumlar var ya hamile kadın duygusal işte düzgün düşünemiyor az yargısız olun, ailenin evinde yaşıyorsan belli şeylere yardım etmen gerekir hem ev işi olara hem maddiyat olarak aranizda kararlastirin, ben sadece okul taksidini odiyebilirim, bebegin dogmasina doğru düşünürüm diger ihtiyaclari de
Annen hamile mi 🤔 kaç yaşında ki kadınlar 40 yaşından sonra zor hamile oluyor diye biliyorum…Sen 20 olsan Annen 45 olsa yani şaşırdım…
Annemin anne olduğu yaştayım. 21 yaşımdayım, annem 42 yaşında
Hayır yanlış değil. Tabiiki aileye destek olmak farklı bir konu ama sen artık ayrı bir bireysin. İlerde evlendiğin zaman hala senden taksit ödemeni mi bekleyecekler? Bu şekilde devam edersen bekleyecekler çünkü sen alıştırmışsın. Herkesin kendi ekonomik bağımsızlıkları olduğunu yavaş yavaş hatırlatman gerek. Dediğim gibi acil durumlarda zaruri ihtiyaçlarda destek olman çok normal ki olmamda gerekir fakat şahsi zevkler için herkes kendi maddiyatıyla hareket etmeli
yuh kafan parası falan iyiymiş :D boş ver vereceksen ver yine de. ama önceden söyle maaşım çok gelir az gelir bilmiyorum ona göre ayarlayın bna güvenmeyein de.
Hangi sitede özel ders veriyorsun? Ben iki tane sitede hesap açtım hâlâ arayan soran yok. Biri enhoca diğeri prof ikisinden de çıt yok.
Özel kurs bünyesinde ders veriyorum
Sen kaç yaşındasin ya bunlar belli bir yastan sora neyine guvenip çocuk yapiyor. Sen ailenin babası mısin besikte alinmayiversin yeni dogan bebege her seyin en iyisi de alinmayiversin bebek ne giyse olur
Annem 42 ben 21.
Ne diye cocuk yspiyor bunlar kendileri baksın senin sorumlulugun degil sen daha kendin cocuksun ilerde tek basina kalacaksin unutma kimse olmayacak kendini dusun
Valla Gardaşım Bu Dürüslüğüne Rağmen Bunları sana SöYlemesi Hiç Hoş Birley Değil Ve Empati kurman Daha Mantıklı olur aslında ..
Ve Dahası İnsanın Herzaman Anne Ve Babası Olmucak Onun için 3 Günlük dünyada bırak onların istedikleri olsun ne mutlu sanaki annen ve baban sağ senden talepleri yerine gelmediği için tirip atmaları en büyük zenginliğin olsun 👑👑
Umarım annenin bu hali hamileliginden kaynaklıdır. Normalde de böyleyse anne olamamış sadece doğurmuş derim. Alyansini bunca zaman bozdurmayıp senin bunu dediğin ay bir taksit için bozduracakmış gibi imada bulunması da çok saçma. Değişik...
Evet, yanlış olduğunu düşünüyorum. Bu tür ince hesapların peşine düşme. En zor zamanlarında yanında olacak, ailedir.
Çok doğru 🙏
Bu ayı da ver sonraki aylarda yavaş yavaş sabitleyebileceğin bir meblağa getir ve öyle devsm et derim. Allah yardımcımız olsun
Bu hikâye gerçek ise kendinizi kaçırmanız en isabeti olurdu.
Anneniz o tripleri atacağına (eğer gerçekse) o yaşta çocuk yaomamaso gerektiğini öğrensin önce. Bu yaşta kızı olup hala çocuk yapandan zaten anlayış beklenmez.
Maalesef yazdığım her kelime gerçek...
Kaçın kurtulun. Tek kuruş vermeyin.
Kpssyle atanmaya bakıyorum
Ailen neden çalışman için izin vermiyorlardı?
Çünkü yakın arkadaşımın tavsiye ettiği bir yerdi, arkadaşımı da ailem sevmiyordu
Ailen neden sevmiyordu peki arkadaşını?
Beni sürekli kıskandığını söylüyorlardı, patrona yaranmak için beni işe çağırdığını söylüyorlardı
Anladım peki sence doğru muydu bu yoksa yanlış mı düşünüyorlardı?
Tabi ki yanlış düşünüyorlardı, orada kimsenin patrona yaranmk gibi bir düşüncesi yoktu, patrona yaranmak maaş yükseltmiyor. Arkadaşım, ailemle benim durumumu bildiği için kendi param olsun diye yani beni düşündüğü için iş teklif etti
Zaten aşağıdaki yorumda gördüm inşallah geberirsin vs diyorlarmış hiç düşünme bile bu insanları. Senin ayaklarının üzerinde durmanı da engellemeye çalışmışlar. O aşağıda ailen olmasaydı burada olmazdın sen olmazdın diyen insanlara da aldırma.
Anne babanı tanımadığım bilmediğim için taraf tutamam. Ama ailene hiç destek olmamak gibi bir düşüncen varsa bu nankörlük olur
Hadisinler oradan be ne hakları var istemeye istersen sen verirsin ama bu kendilerini kral vb sanma huyları sonrası verme bence
Yani vermek zorunda degilsin su tavrida hak etmiyosun. Sana bir degil 10000 tsne seyi odetmek istemesi hos degil kendini dusunmek zorundasin
Yardımcı olma imkanın varsa destek olursan güzel olur ama imkanın el verişli değilse vermesende anlayışla karşılamaları gerekir
Bence hayırlısı olmuş bebişim bunlar bebek olunca bebeğin tüm masraflarını senden alırlar her ay, hiç bulaşma
Aynı evde yaşıyorsanız giderlere yardımcı olman gerekir ama özel ihtiyaçlara karışma madem öyle
Hiçbir şeye yardım etmek zorunda değilsin.
Kardeşin sanırım üniversite öğrencisi, çalışıp okuyabilir.
Annen hamile kalırken ve telefon alırken sana mı sormuş?
Lise son sınıf öğrencisi kardeşim
Herkes çocuk yapmamalı çocuğu doğuruyorsan sorumluluğuna alacaksın kardeşim ne tavşan gibi enüklersen olacağı bu
Ula kardeşinin yurt parasını bari odeseydin bu ay verirsin diğer ay atarsın parayı köşeye ne kadar meraklisiniz para biriktirmeye
Yani az birşeyler de olsa destek çıksan iyi olur durumu anlatman gerekiyor
Anlatmaya çalışırken sözümü dinlemiyo, beddua ediyo.
Beddua etmek nedir onlarda kocaman insan çalışıp kazansınlar bugün sende çalışmıyor olabilirdin bu çocuklarının değerini bilmeyen ailelere çok kızıyorum
Olabilir annen hamile ve insanların olaylara yaklaşımı her zaman çok olumlu olamıyor maalesef, bir de onlar açısından düşün yetersizlik hissi çok kötü bir his. Elinden geldiği kadar 3-5-10 ne varsa yardım etmeyi asla ihmal etme.
Öğrenciyim ama 12 bin lira alıyorsun. Aynen knk. Sen sürekli öğrenci ol. Hiç bitirme okulu 😂😂
Haftasonu iki gün ful çalışınca 12 bin oluyor knk
Birde haftada iki gün. Knk sen 6 gün çalış. 36k kazan. Okulu hiç bitirme ama
Neyi ima eymeye çalışıyorsun, cidden anlamıyorum
Yalan söylüyorsun
Yalan falan söylediğim yok
Ailen sana bakmak zorunda sen onlara değil tabiki yaşlılık hariç sana güvenerek iş yapmaları çok saçma
Hayir bakmak zorunda değil, belli yasa gelip elin ayagin tuttuktan sonra, calisabilirsan sen de destek olucaksin, olmuyorsan ayri eve gidersin
Senin dediklerin Avrupa canım burası Türkiye
Ne biçim insansın gerçekten ne biçim bir kızsın çok üzüldüm senin adına sen çok iğrenç bir insansın neden dersen annen sana çocukluğundan beri bakıyor seni büyütüyor ve yetiştiriyor ve sen annene bir para veremiyorsun bir kardeşin için para veremiyorsun yazıklar olsun sana
canım sen her halükarda haklısın öğrencisin onlar sana vermesi gerekirken sen onlara yetiştirmeye çalısiyosun resmen kaç yaşındasın ve ne alanda özel ders veriyosun merak ettim
21 yaşımdayım, alanım müzik
iyiymiş baya iyi kazanıyon He bu devirde atanan öğretmenler bile bu kadar alamıyo
Yok ya benim atanacağım dönemde 15k olur gibi
e zaten her sene artıyor
anneni beklentiye sokmuşsun. sen normalde gücün 3 ise ailene 1 olduğunu söyle. o zaman teşekkür ederler sana
Sen ailen için çırpınıyorsun da beni yanlış anlamayın sakın ama ailen seni evlatlarisin diye kullanıyor gibime geldi yani empati yapıyorum ben böyle düşünürdüm.. Anneniz nezaketle karsilamaliydi.. siz sonucta herşeyi karşılamak zorunda değilsiniz.. bir yere kadar herşeyin bir sınırı var.. bence kendi düzenini kur ayrıl o ewden..
Aile arasında para hesabı yapılmamalı bence paylaşılmalı
Kesinlikle
İnsanalr demekki üç kuruşu görünce anne baba kardeş tanimiyormus
Valla oyle resmen kacip kurtulucam diyor, yazik kopegi olmus
@Bnakdg benim yaşadıklarımı bi yaşasaydın o zaman görürdüm seni
Valla kankam kb sinirden soyledim, sen ciddiye alma
@Bnakdg olur bu arada senden 2 yaş küçükmüşüm :))
Bakmakla yükümlü oldukları sensin sen mi bakacaksın madem bakmıyorlar annenle babana söyle korunsunlar.
Normal değil annen baban sana hiçbir zaman yok değil mi öde
Para kavgası hiç sevmem özellikle aile içinde oluyorsa... Üzüldüm gerçekten.
Annenin alyansini satmak zorunda kalması kolay değil olmasa gerek ona morali bozulmuştur. Kendi ihtiyaçlarını karsiladiktan sonra ailene de zor gunlerinde yardım etmen gerekiyor tabiki onlar senin ailen sonuçta. Annen sinirle söylemiştir o lafı umarım gönlünü alır tatlıya bağlanır olay.
seni çok iyi anlıyorum aynı durum bende de var ama aile işte..😔
İsterse milletin alnına yapıştırsın annem babam kardeşim benden para isterse veririm
Ben olsam yardımcı olmazdım. Bakamayacakları çocuğu yapmasalardı. Zevke gelirken sana mı sordular?
Yok, hiçbir şey almak zorunda değilsin. Yani sırf bize baksın diye bu dünyaya çocuk getirmek kadar saçmalık yok. Madem ki maddi imkanın buna yetmiyordu o zaman doğurmasaydın ya
Paylaşma boş ver. Mümkünse ayrı eve çık. Sana ümit bağlayıp mı çocuk yaptılar
Beddua ediyor diyorsun. Bırak git kuruş verme
Ailende o senin niye sırtımı dönen ne olursa olsun üç kurşumu kıskanıyosun
Eğer bekârsan zor durumlarda evet ama her zaman değil
yoo ne yanlısı öğrenciyim diyorsun verirsin icinden geleni ben senin yerinde olsam sadece kardesimin yurt parasını veririm doğmamış çocuğa da don bicilmez annende hamile cok sallama duygulari 15000 dur simdi
vermek zorunda değilsin ki bazı aileler çocuuklarını dogurup onları para versin diye büyütüyolar
Benim paramı kardeşime yedirmeye çalışıyorlar. Seni anlıyorum. Küçük kardeşim kıymetli benimde aynı böyle
Çok alistirmissin tatlım ya bu ne...
Sen annenin babanın, annesi olmuşsun.
Ailen kusura bakmasın onlar sana bakmak zorunda, sen onlara bakmak zorunda değilsin. Maddem maddi durumu yoktu bebek yapmasaydi vs. birde trip atıyor. Satsın o zaman alyansini
Yazık, sen o annenin hakkını sırtında tasisan odeyemezsin, sadece annene acıdım, benim soyle bi kizim olur diye asla kiz cocugu yapmicam
Biraz agir yazmisim kusura bakma sinirliydim, ama bunu bazi kesim için dedim, yine de kusura bakma
Hangi cinsiyette çocuk yapacağına sen mi karar veriyorsun, ne saçma düşünce ya... Ayrıca annemin ettiği beddualar sence normal mi? Senin annen sana bi şekilde beddua ediyor herhalde
Yani ben hatayi kendimde ariyoum çünkü annem bi sekilde hakli, ama senin durumunu bilemem, eger sirf ozgurlugunu ailenin uzerinde tutuyorsan bu senin problemin onun disinda ne yasadigini bilemem, onyargili olmuşsam kusura bakma
Verme
Annen o yaşta çocuk doğurup asalak gibi olacağına önce korunmayı bilsin
Bence verme seni dusunmuyolar seni yoluncak kaz gibi görmüşler
Maaşının yüzde 25 ni verirsen kimse için haksızlık olmaz.
Ay ne biçim aile bir de bu cimrilikle hala hamile kalıyor kesin erkek çocuk istiyordur
Hamilelik hormonları yüzünden maalesef böyle oluyor 😬
aile içindeki olaylar ve yaklaşım kişilere göre değişebilir ben şöyle düşünüyorum her ay düzenli bir tutar eve katkı olarak verirsen senden fazlasını istemeye hakları ve yüzleri olmaz
Destek olabilirsin de kardeşine sen analık babalık yapmayı ver
Kardeşim neredeyse hiç babamdan harçlık almıyor
Konudan bağımsız hangi dersten özel ders veriyorsun
Enstrüman dersleri veriyorum
Karşılıklı oturup sakince diyalog kurun, her şey konuşarak halledilir, yeter ki mantıklı olun, anlayış beklemek için siz de anlayışlı olun
hem bakacak parası yok hem çocuk yapıyor verme tabi sen ona para yedirmek için doğmadın ihtiyaçlarını karşılayamıyorsa ardı ardına çocuk yapmıcaktı
Annen hamile hassas olur bilmeden söylemiştir hormonlar farklı çalışır hamilelikte kırılgan olurlar bunu da göz önüne al
Bana kalırsa vermelisin evet öğrencilerin maaşı harçlığı vb kısıtlı ama yine de senin ailen o ihtiyaçları varmış zaten o yüzden paylaşmalısın