Aileme para vermemem yanlış mı?

Öğrenciyim, özel ders veriyorum ve maaşım değişkenlik gösteriyor. Bu ay maaşımın diğer aya göre çok olacağını düşünmüştüm o yüzden anneme bunu söyledim (maaşım çok olabilir diye). Bu ay annem hamile olduğunu öğrendiği için benden bir şeyler (hastane çıkışı seti, beşik vs) bekliyor ve ayrıca 2 ay önce yeni telefon aldı, taksidini de benim ödememi bekliyor. Babamın maaşı bu ay izin kullandığı için az oldu. O yüzden kardeşimin 2000 liralık yurt parasını da benim ödememi bekliyorlar ve benim maaşım bu ay tahminettiğimden düşük çıktı (12000 liradan 2000 lira eksik). Bir kenara 7lira biriktirmeyi düşündüğüm için kendime ayıracağım para ve bebek için alacağım şeylerden dolayı kardeşimin ve annemin taksitlerine param çıkışmadı. Annem eve gelir gelmez "maaşını aldın mı" diye sordu bende vaziyeti anlattım hemen surat astı "tamam ben alyansımı bozdurup kardeşinin yurt parasını kendi telefonumu öderim" diye trip attı, suratıma bile bakmıyo hala. "Madem böyle az olacaktı ne diye taksitlerimizi beklettin" diye bağırıp sinirden ağladı. Eve gitmeden önce nasıl annemlere para yetiştireceğim diye içim içimi yiyip duruyordu ve bebek mağazasından bebek kıyafetlerine bakmıştım ama annemin o hareketini görünce bir daha asla para vermem dedim içten içe ve ayrıca şu an çalıştığım işe girmeden önce çalışmam için asla izin vermiyorlardı. Sizce ben bundan sonra paramı ailemle paylşmalı mıyım

Güncellemeler
+1 yıl
O para inşallah kefen paran olur diye beddua etmesi de cabası...
Aileme para vermemem yanlış mı?