Ben üç yıllık evliyim. Evliliğimin iki senesi çalışıyordum daha yeni işten ayrıldım. Eşim önceden vardiyalı çalışırdı bir hafta evde hep tek kalmak zorunda olurdum bazı haftaları 15 dk görüşür ise giderdi. İkimizin işinden denk gelmekte zorlanırdık. Bu durum tabi zamanla sorun olmaya başladı. Eşim ilgisiz birisi değildir yakınmam bundan kaynaklı değil. Ama evde yapılması gereken avize değiştirme ya da benim yapamayacağım şeyleri kırk kere söylememe rağmen halletmemesi bir kere benim kafamda yer etti. Mesela ne tartışma olursa olsun. Bu konulardan girip o anki tartıştığımız konuya geçiş yapıyorum. A dan Z ye bağlıyorum. Yanlışlarımı farkındayım. Eşim görümcemin eşinin yanında ise başladı. Bu işin saatleri belli değil bazen öğlen 2 de gidip gece geliyor bazen sabah gidip öğlen 1 de geliyor çok değişken benimde düzenim bu anlamda alt üst oldu. Bu yüzden vakit geçirmekte zorlanıyoruz. Bu iş harici arabalarla ilgileniyor bu yüzden de geciremiyoruz. Bizim için yaptığını söylüyor. Öyledir de muhakkak ama insan sevdiği ile vakit geçirmedikce ve bunları benim için yapıyorken beni ihmal ettiğini farkında değil. Görümcemin eşi rahatına çok düşkündür. Karşısındakini manipüle edip evden hemen çıkartır misal okeye giderler vs ben ona karşı nötrüm bazı konularda fikirlerimiz uyuşmuyor. Onun eşi ona 1 haftalığına kamp yapmasına müsaade ediyor. Ve herhalde benden de bu bekleniyor. Ama ben böyle şeyleri sevmiyorum zaten evlendiğimizden beri hep yalnızım. Bu iş yeri üç günlüğüne çalışanlarını bir gün toplantı ve digerler günler keyif amaçlı tatile götürüyor otele. Ve buna gitmesini istemiyorum çünkü biz zaten normal çalışma temposunda vakit geciremiyoruz ve o hafta bu gittikleri tatil onun iznine denk geliyor. Biz eşimin iznini ikiye bölüyoruz dört saati benimle diğer saatleri de arkadaşları ile geçirsin diye. Çünkü geciremedigi için çok yakınıyordu ve çözüm olarak bunu düşündüm. Patronları resmen zorunlu götürüyor. Tabi çalışanlar bedava keyif yapacak normaldir gitmek istemeleri ama ben burada kendimi de düşünüyorum. Üç gün dendi yolla beraber sonra mesajlara baktım yol ayrı toplam 4 gün olarak gidiyorlar. Bende üzülüyorum gideceği için kafama takıyorum çünkü o hafta eminim vakit geciremeyecegiz. Ve geldikten sonra da iş bindirilecek ve yine geciremeyecegiz. Ve bana gelip herkesin eşi bisiler yapıyor götürmek için sende yapar misin dedi bende kusura bakma sen keyif yapmaya gideceksin diye ben üzülürken sana bişey yapamam dedim. Ve bu duygularım regl döneminde daha sert daha kırıcı bir dile dönüşüyor. Bu durumdan dolayı tartıştık. Özlediğini hissedemiyorum. Yanında biri olunca değişiyor telde cevap vs pek vermiyor buda beni yoruyor. Kafama takmamak için ne yapabilirim. Çok uğraştım yüzmeye falan yazıldım ama üç gün gidecek diye kendimi yiyorum görümcemin eşi de gidiyor. Çünkü patron ve görümcem eşime diyor ki o 6 gün gitsin gelmesin dedi. ben eşime ailesinin yanında patladm bu bekleniyor benden herhalde ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Öncelikle seni çok iyi anladığımı bilmeni isterim. Bende bebeğim olana kadar yaklaşık 1.5 sene falan çalıştım. Bebeğim doğana kadar kocamı haftada 1-2 gün gördüm desem yeridir. Eşim polis vardiyalı çalışıyordu bende sağlık çalışanıyım, kaza geçirip sakatlanana kadar vardiyalı çalıştım sonra gündüz sabiti oldum ancak kendi evim işime çok uzak diye genelde annemde kalıyorduk eşimle beraber ama buna rağmen eşimi çok az gördüm. 3 aylık evliyken kaza geçirdik ve ben ağır yaralandım 3 ay nerdeyse yatalak kaldım sonrasında da işe başladığımda hamile olduğumu öğrendim iş ev bebek derken yine kocamı göremedim. Gebeliğimin sonlarına doğru vardiyası iyice berbat oldu. öğlen gidip gece 3-4te eve geliyordu. İzni pek olmuyordu olduğu zamanda akrabadan arkadaştan bana fırsat kalmıyordu. Ben vardiyalı çalıştığım içşn ne kadardır olduğunun farkındayım ama bizde nişanlandığımız dönemden beri hiç vakit geçirmedik. Balayında tatile gitmek dışında evlendikten sonra 3 kere dışarı çıktık o kadar az vakit geçirdik yani düşün. Ama dile getirelim zaman şu an bile ne yapayım imkan olmadı ya da olmuyor falan diyor ama onun elinde olan bir şey. Arkadaşıyla takılacak diye eve geç geliyor, emzirdiğini ve onu beklediğimi halde aç aç bekliyorum kızdığım zaman haksız oluyorum. Yenin ederim haftanın 3-4 günü sürekli bu yüzden kavga ediyoruz ama hala vakit ayırdığını söylüyor. aile apartmanında oturuyoruz yemek için bekliyorum eve çıkarken anasına uğruyor ya da anasında misafir varsa girip konuşuyor bende evde bekliyorum gelsin yemek yiyelim diye. Yani şimdi evlendiğinden beri vakit geçirememiş bir olarak kocam dediğim evlendiğim ve vakit geçirmek istediğim biriyle vakit geçirmedim diye sinirlenmem gayet normal. Priz boya yapılırken boya tarafından çıkarılmış 2 tanesi yerinden oynuyordu evlenmeden önce söyledim evlendikten sonra nerdeyse sürekli söyledim ama yapmadı, en son geçen gün ben yaptım. Tuvaletin havalandırmasını sökmüşler biz evde yokken, kaç kere söyledim hatırlamıyorum ama hala takılmadı. Çöpü götür derim 2-3 gin sonra götürür. Ama kuzeni arkadaşı arasın hemen gider ne istiyorsa yapar. Hamileyken yemek yediğimiz gün halası arıyor pazardayım gelip beni al diye o da yemeği bırakıyor gidip halasını alıyor. Halbuki pazar en fazla 5 sokak ilerde çok yakın. Kardeşi arıyor abi bizi merkeze bırak, yemeği bırakıyor gidiyor. Hamileyken bekliyorum gelsin birlikte yiyelim bereketi olsun diye, dayısı görüyor git kızımı duraktan arabayla al diye gönderiyor benimde haberim yok bekliyorum evde kocam mahallede köşede gelecek diye. Sün akşam bile aynısını yaptı kardeşim bizdeydi en son patladım yine. Gerçekten bunaltıcı bir durum.
Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin🙏🏿 ben de çocuk yok daha doğrusu tembellik var hastaneye gideceğim. ama onun yüzüne de diyorum sen beni daha şu an ihmal ederken çocuk olunca ne yapacağım diyorum açıkça, gerçekten üzülüyorum ağlıyorum kendimi rahatlatıyorum kafamı boşaltıp o yastığa öyle koyuyorum. Yani bazen erkek olmak isterdim kafaları esince bir sahil kenarinda oturup rahatlıyorlar. Erkekleri anlamak çok zor. Sevdikleri, istedikleri her şeyi biz sırf mutlu olsunlar diye yapıyorsak ki ben gerçekten düşünceli biriyimdir işe giderken motive olsun diye ekmek arası yaptıysam üstüne küçük bir not koyarım ise mutlu gitsin diye. Onlar yapmaya kalksın bizim hayalimizdeki eş bu şekilde ya da ben ailemden görmedim aileler katılacaksa benim babam da ev temizler yemek yapardı. İnsanı özellikle erkeği anlamak zor bazen ne buldun da evlendin diyorum 😂
Çok teşekkür ederim. Valla haklısın o yüzden sana güzel davranana kadar çocuk düşünmemek daha iyi olur. Benim eşim çocuktan sonrada aynı hiç gelişme yok maalesef. Hamileyken bile sabahları erkenden kalkar kahvaltısını meyvesini hazırlayıp işe yolculardım. Ama kendisi benim için böyle şeyler yapmadı. Zaten elinden iş gelmez ama bir gün iş çıkış sürpriz yapıp dışarda yemeye götürebilir.
Çokta çocuğu dert ettiğini düşünmüyorum. Yani çocuk olsun hadi hastaneye gidelim tedavi gör vs gibi durumda yok varsa yoksa her hangi sağlık durumunda tek başıma giderim o götürse bile kapıda bekler ben hastane de durmayı uğraşmayı sevmem cocukluktan gelme bir şey oda hep kapıda arabasıyla bekler varsa yoksa araba araba ne olacak napacagım bilmiyorum. Sadece yoruldum keşke bizde onlar gibi kafamıza şapkadan başka bişey takmasak ve bizim verdiğimiz incelik gibi onlarda öyle olsa:(
Bende de böyle takıyordum sonradan sakinleştim
Sanki benim çok uzun zaman oldu. Ben onu rahat bırakmak tabiki isterim ama benimle vakit geçirmesini daha fazla istiyorum çünkü o üç gün olmayacak gelince de eminim bana bulacak bir gün ve vakti olmayacak insanın sevdigiyle geçirmesi gereken o bir dakikanın değerini maalesef anlayamamış.
Siz nasıl takmamayı bıraktınız.