Kızlar, Herşeyi , En çokta eşimle ilgili şeyleri neden kafama takıyorum?

Ben üç yıllık evliyim. Evliliğimin iki senesi çalışıyordum daha yeni işten ayrıldım. Eşim önceden vardiyalı çalışırdı bir hafta evde hep tek kalmak zorunda olurdum bazı haftaları 15 dk görüşür ise giderdi. İkimizin işinden denk gelmekte zorlanırdık. Bu durum tabi zamanla sorun olmaya başladı. Eşim ilgisiz birisi değildir yakınmam bundan kaynaklı değil. Ama evde yapılması gereken avize değiştirme ya da benim yapamayacağım şeyleri kırk kere söylememe rağmen halletmemesi bir kere benim kafamda yer etti. Mesela ne tartışma olursa olsun. Bu konulardan girip o anki tartıştığımız konuya geçiş yapıyorum. A dan Z ye bağlıyorum. Yanlışlarımı farkındayım. Eşim görümcemin eşinin yanında ise başladı. Bu işin saatleri belli değil bazen öğlen 2 de gidip gece geliyor bazen sabah gidip öğlen 1 de geliyor çok değişken benimde düzenim bu anlamda alt üst oldu. Bu yüzden vakit geçirmekte zorlanıyoruz. Bu iş harici arabalarla ilgileniyor bu yüzden de geciremiyoruz. Bizim için yaptığını söylüyor. Öyledir de muhakkak ama insan sevdiği ile vakit geçirmedikce ve bunları benim için yapıyorken beni ihmal ettiğini farkında değil. Görümcemin eşi rahatına çok düşkündür. Karşısındakini manipüle edip evden hemen çıkartır misal okeye giderler vs ben ona karşı nötrüm bazı konularda fikirlerimiz uyuşmuyor. Onun eşi ona 1 haftalığına kamp yapmasına müsaade ediyor. Ve herhalde benden de bu bekleniyor. Ama ben böyle şeyleri sevmiyorum zaten evlendiğimizden beri hep yalnızım. Bu iş yeri üç günlüğüne çalışanlarını bir gün toplantı ve digerler günler keyif amaçlı tatile götürüyor otele. Ve buna gitmesini istemiyorum çünkü biz zaten normal çalışma temposunda vakit geciremiyoruz ve o hafta bu gittikleri tatil onun iznine denk geliyor. Biz eşimin iznini ikiye bölüyoruz dört saati benimle diğer saatleri de arkadaşları ile geçirsin diye. Çünkü geciremedigi için çok yakınıyordu ve çözüm olarak bunu düşündüm. Patronları resmen zorunlu götürüyor. Tabi çalışanlar bedava keyif yapacak normaldir gitmek istemeleri ama ben burada kendimi de düşünüyorum. Üç gün dendi yolla beraber sonra mesajlara baktım yol ayrı toplam 4 gün olarak gidiyorlar. Bende üzülüyorum gideceği için kafama takıyorum çünkü o hafta eminim vakit geciremeyecegiz. Ve geldikten sonra da iş bindirilecek ve yine geciremeyecegiz. Ve bana gelip herkesin eşi bisiler yapıyor götürmek için sende yapar misin dedi bende kusura bakma sen keyif yapmaya gideceksin diye ben üzülürken sana bişey yapamam dedim. Ve bu duygularım regl döneminde daha sert daha kırıcı bir dile dönüşüyor. Bu durumdan dolayı tartıştık. Özlediğini hissedemiyorum. Yanında biri olunca değişiyor telde cevap vs pek vermiyor buda beni yoruyor. Kafama takmamak için ne yapabilirim. Çok uğraştım yüzmeye falan yazıldım ama üç gün gidecek diye kendimi yiyorum görümcemin eşi de gidiyor. Çünkü patron ve görümcem eşime diyor ki o 6 gün gitsin gelmesin dedi. ben eşime ailesinin yanında patladm bu bekleniyor benden herhalde ne yapmalıyım siz olsanız ne yapardınız.

Kızlar, Herşeyi , En çokta eşimle ilgili şeyleri neden kafama takıyorum?