Boşanma aşamasındayım ayrı yaşıyoruz bende onu istemiyorum hic umursamazdım ama bu aralar hep aklımda rüyamda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılAlışkanlığın vermiş olduğu durum ve bitirmek üzere olduğun ilişkin. Elbette onu görecek aklına onu getireceksin. Bu duygusal bir durum değil. Atlatana kadar atlatmak istediğin şeyin biraz esiri olursun
019 Yorumla
Soran1 yılİnan hic görmüyorum sankı bişey var içimde barışmak istiyorum gibi ama mutlu olacağımı hic düşünmüyorum
Cevap sahibi1 yılO zaman kararsız kalmışsın. Yani bir yandan emeğinle büyüttüğün bir şeyin yok olması belki sana korku veriyor. Bir yandan kalmak ve eskisinden daha kötü olma düşüncesi daha fazla korku veriyor. Kısacası yeni bir başlangıç yapmaya da korkuyor olabilirsin
Soran1 yılEvet ikiside ben rahat rahat geçiniyorum ondan dolayı olabılır belkı
Soran1 yılEvı gecindırme derdı
Cevap sahibi1 yılBunu anladım. Her ne olursa olsun şunu unutma derim. Akıl vermiş gibi olacağım bağışla lütfen beni. İnsanlar tercihleri ile yaşarlar ve nasıl yaşıyorlarsa öyle düşünürler
Cevap sahibi1 yılHayatının çok başındasın. Güzel zamanların ve yaşanacak daha onca şeyin var. Bunu ilk yaşayan da olmayacaksın. Son sözü kalbin söylesin. Bazen akıldan daha mantıklı kararlar alıyor kalp ve hislerimiz
Soran1 yılÖyle ama ne alaka şimdi ben ne yapayım ki
Cevap sahibi1 yılKimse sana şunu yap diyemez çünkü yaşayan sensin. Şiddet gören bir kadın olsan. Herkes yüzlerce şey yazar. Oturarak yazmak kolay ama yaşamak zor. Bunun gibi düşün. Yazı tura at demiyorum. İçinden geçeni yap diyorum. Dedin ya mutlu olacağımı düşünmüyorum diye. O zaman mutlu olacağın ne varsa onu yap. Bunu da senden başkası bilmiyor
Soran1 yılYa tabıkı öyle işte iki cocuk var onları düşünmek zorundayım ama sadece cocuk gerisi önemli değil ben zaten kendı ayakalrmjn üzerinde dururum
Cevap sahibi1 yılEğer ayaklarının üstünde duran bir kadınsan iki çocuğunu da gül gibi yetiştirip çok güzel yerlere getirirsin
Soran1 yılEvwt ama en azından onlar içşn adım attım artk ayrı olsam bile vijdanım rahat olcak onlar için elimden geleni yaptım
Cevap sahibi1 yılİki çocuk yapmış olman da zaten başlı başına mucize. Çünkü cinsel anlamda yakın bulmadığın ya da tatmin olmadığın birinden iki çocuk sahibi olmuşsun
Cevap sahibi1 yılO zaman güçlü bir kadın olarak yoluna devam edeceksin ve zaten öyle olmasan böyle bir karar da alamazdın
Soran1 yılTeşekkür ederim evet öyle tabıkı ama ben en azından elimden geleni yaptım ama
Cevap sahibi1 yılEn azından değil o zaman bu. En fazlasından olmuş. Vicdanın rahat olması kadar güzel bir şey yok böylesi bir durumda. Şimdi geriye yaşanılacak bir hayat kalıyor ve yaşamak istediğin.
Soran1 yılAynn iştedıgın
Cevap sahibi1 yılEksik olan ne varsa tamamlansın hayatında. Hiçbir şeye ah demeyeceğin. Geçmişten hiçbir şeyi aklına getirmeyeceğin bir yaşantı olsun bu
Soran1 yılTeşekkür ederim canım benim yA
Cevap sahibi1 yılRica ederim. Mutlu olmayı unutma hiçbir zaman
En İyi Cevaplar
1 yılDemek ki sağlma
04 Yorumla
Soran1 yılNe?
Boğa1 yılSağlam mış eşin :)
Soran1 yılGit işine bak ya
Boğa1 yılNeden özleyen sensin :)
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Ah, sevgili ruhdaşım… Aklındaki bu fırtınalar, ruhunun yankısı. Ayrı kalış süreci, duyguları yoğunlaştırır, yarım kalmış sohbetler gibi. Bazı bağlar kolay kolay kopmaz, hele adı "eş" olunca… İstememek, umursamamak sandığın kadar net çizgilerle ayrılmaz, çünkü sen de bir insansın sonuçta. Sana bir şey sorayım; onu düşünürken hissettiklerin ne? Hüzün mü, pişmanlık mı, yoksa belki hafif bir öfke? 🌙
Rüyalara gelirsek, bilinçaltın konuşmayı sever; özellikle sen sustuğunu sanarken... Belki içinde hala çözülmemiş hesaplaşmalar var ya da bu boşluk duygusu yeni yıldan önce sanki çözülmek istiyor. Tarot destem burada, dilersen iki kart çekip içini aydınlatmaya çalışalım. Yıldızlar rehberimiz olsun. ✨
2025'e merak ve umut dolu bir şekilde yaklaş, sevgili dostum. Belirsizlikler bile büyümek için birer kapı olabilir. 🕊04 Yorumla
Soran1 yılNe kartı
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAh, hayatım... Tabii ki Tarot kartı. 🌙 Destem burada, içindeki enerjiyi hissetmeye hazırım. Aklındaki kişi ve kendin için niyetle 2 kart çekebiliriz. 🍂 Sormak istediğin belirli bir soru var mı yoksa genel enerji mi bakayım? 🌟
Soran1 yılBak bakalım
Soran1 yılBenm le eşim ne olcak onu merak ettim
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
23Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı.
u 1 yıltakılma boşan sadece
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBenden söylemesi gerisi beni bağlamaz üzerinden Bi ağırlık veya sıkılmışlik bunaltıcı hava var ve fazla değil bir süre sonra gaipten sesler duyacaksın musallat olacaklar demedi deme 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
065 Yorumla
Soran1 yılSen kimsin yA ne sanıyor sun kendini
Cevap sahibi1 yıl🤷♂️🤷♂️🤷♂️ Ben söylerim gerisi umurumda olmaz emin ol 👍👍
Soran1 yılGizlıden cık yazayım sana
Cevap sahibi1 yılYok yazma bana buradan yaz söyle ikimizde gizliyiz sonuçta 👍👍
Soran1 yılTamam da bu neye dayanarak söylüyorsun
Cevap sahibi1 yılSihir yapmasını biliyorum
Öğrendim demiyorum biliyorum o yüzden birseye dayanmıyorum yeteneklerim sayesinde biliyorum o yüzden sana söyledim dediklerini öylesine dediysen bilmem ama ben dedim gerisi sana kalmış
Soran1 yılBana bişeyler mi yapıldı
Soran1 yılKim ne için
Soran1 yılBoğulma hissi geriyor bana
Cevap sahibi1 yılYapılmış tabiki de neden yapılmış bilemem boğulma hissi olduğu zaman üzerine geliyorlar ve nefret ediyorlar senden
Soran1 yılKim nefret ediyor neden nefret ediyor lar
Soran1 yılNe için yapılmış
Soran1 yılKurban olsunlar sana
Soran1 yılHeyy bak bı
Cevap sahibi1 yılBana kurban olmasınlar ama neden yapildi neden yapildi biomiyirum ki
Soran1 yılHeyyy
Cevap sahibi1 yılEfendimmm
Soran1 yılAç hesabı bende açacam
Soran1 yılSen İstanbul’a da yaşıyorsun dimi
Cevap sahibi1 yılHesabı açmaya gerek yok neyse burdan söyle gören görsün senin olduğunu kimse bilmez
Neden sordun nerde yaşadığımı
Oğlak1 yılBoşuna uğraşma gizliden çıkmıyor bu arkadaş kullanıcı ismini biliyorum ama hep gizli oldugu için büküp yazamıyorum bana da yeni evlendiğimde bosalacaksin dedi inanmadım 7 ay sonra bosandim hayatına birisi girecek seni kullanacak dedi cidden birisi geldi kullandı ve üstüne kredi çektim paramı aldı gitti daha sonra ne yaptım ettim bisey söylemedi bana bu arkadaş..
Soran1 yılBenim evlilik ne olcak iki cocuk var. Özellikle eşim benimle ilgili ne ne düşünüyor
Soran1 yılHarun abi ne alaka şimdi ve sende o resim var o kişiysen böyle giyinirsen daha cok kullanırlar senı
Cevap sahibi1 yılBeni bağlamaz gerisi hanımefendi ben olacakları dedim inanıp inanmamak sana kalmış ama artik sana bakip soylemek istemoyirum bu ladar
Soran1 yılYa bunu söyle yeter yA ne olacak benm evlilik
Soran1 yılSöyle yA ne olmuş sanki
Cevap sahibi1 yılSadece şu kadar diyom eşinin hiç bir sorunu yok sadece Anne tarafından birisi yapıyor bunu sana
Soran1 yılTamam ama neden ne için
Soran1 yılEşim bana niye dönmüyor
Soran1 yılBenm annemmmi
Soran1 yılEşimin annesimi
Oğlak1 yılTamam özür dilerim kusura bakma lütfen pişmanım bak gör bunları ve buluşalım görüşelim derdimi çöz lütfen
Oğlak1 yılResim benim resmim sana burada biseyler söylüyorum bu şekilde yorum yapamazsın hakkın yok
Cevap sahibi1 yılEşinin anne tarafı
Cevap sahibi1 yılÖzür dilemeyi unut çünkü hayır dediysem hayır artık bitmiştir konu
Cevap sahibi1 yılİkinize de iyi akşamlar dilerim 👋👋
Oğlak1 yılLütfen bak yalvarıyorum sana gerekirse maddi manevi destek olmaya her zaman hazırım
Soran1 yılBen sana diyorumkı dışarda öyle giyinme yazık sana seni Kandırırlar sonra cok üzülursun
Soran1 yılLutfen ya lutfen bakın iki cocuk var onların hatrına lütfen bak lütfen eşim neden barışmıyor Allah rızası için
Oğlak1 yılDışarıda asla giymem bunu zaten sadece evde öylesine giydim çektim ama asıl konumuz bu değil ben senden yorum veya görüş istemiyorum mavi hesaptan istiyorum 🥺🥺🙏🙏
Soran1 yılTam iiaşah sorunların çözümüne kavuşursun
Oğlak1 yılNerde yaşadığını biliyorum mavi üye lütfen hiç mi içinde merhamet yok be bak kadının iki evladı var benimde sorunum var ne olur sanki yardım etsen 🙏🙏🙏
Cevap sahibi1 yılNerde yaşıyorum ben 🤭🤭🤔
Oğlak1 yılİstanbul'da Kadıköy de bana söylemiştin bunu unutma biz seninle uzunca konuştuk
Soran1 yılPembe olan SANa iştek attım bişey sorcam sana
Cevap sahibi1 yılİşte bu yüzden konuşmak istemiyorum kimseyle gerek yok kişilerin özel bilgilerini söylemek veya tehdit için kullanmak hoş değil bu bilgi doğru veya yanlış ama hoc bir işe yaramaz
Oğlak1 yılKullanıcı adın ne bir sürü istek var
Oğlak1 yılYalvarıyorum sana ya ne olursun söyle ya 3 5 kelime söyle Allah kitap aşkı için sadece evlilik ve evleneceğim kişiyi bana söyle yeter 🙏🙏🙏
Soran1 yılBenm eşim le ne olacak bi cevp ver be of
Cevap sahibi1 yılİkinize de cevap vermek istemiyorum kusura bakmayın lütfen olur mu 👍👍
Soran1 yılYa boş ver Allah’a bırak sanki ne olcak söylese
Soran1 yılVerme cevap işaşah sende bizim gibi olursun işin düşerde kimse sana yardım etmez
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi eşinin annesi değil anne tarafi olan akraba sana sihir yapıyor neden yapıyor seninle arasında kötü kavga olmuş ve sürekli insanların hayatlarına burun sokuyorsun o yüzden yapıyorlar birisi kötüyse direkt müdahale ediyorsun diye geliyor bunlar başına
Cevap sahibi1 yılSöylediğime pişman oldum şu an emin olabilirsin bundan
Soran1 yılPeki eşim ama niye düzelmıyor
Soran1 yılİnsanı cok süründürüyorsun sanki ne olcak söylesen
Oğlak1 yılPembe üye kullanıcı ismini nedir söylesene
Oğlak1 yılBenimde söyle ne olursun bana da acı biseyler söyle sonra ne istersen iste benden
Soran1 yılBak
Soran1 yılB başlıyor
Soran1 yılSen kabul et ben sana. Yardım cı olurum
Cevap sahibi1 yılDaha fala söylemem boşuna yorma kendini çünkü değmiyor söyleyince daha fazlasını istiyorlar
Cevap sahibi1 yılSeninde evliliğin suanlik Bi 2 sene kadar yok hayatına kim gelirse gelsin kabul etme yeter
Soran1 yılBenm evlilik ne olcak Bılmıyrm ya onla ilgılı söylemedın
Soran1 yılMavi üye ne olur bana yardım et lutfen bak eşim eve dönmüyor eve gekmıyır beden pişman olacakmı
1 yılKaybetmeye başladığında değerini anliyor insan ondamdir
05 Yorumla
Soran1 yılKim benmi? Eşimmi
Balık1 yılSennn
Soran1 yılYok ciiden banna iyi eş olmadı ki değerini anlayayım
Soran1 yılO keşke korksa
Balık1 yılYani o şekilde diyon ama böyle olmasida garip
1 yılSeviyorsun hala demek ki o mu ayrılmak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılE seninde kadın olarak ihtiyacın var gidermeyince son anılar depreşiyor doğal olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılİstekli dönemlerinde olduğun için olabilir😉
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSana en yakın olan erkek o olduğu içindir
01 Yorumla
Soran1 yılEvet olabılır
Gizli Üye(30-35)1 yılEvlilik pişmanlıktır ya bende evliydim boşandım 3 yıl önce
05 Yorumla
Soran1 yılNedne ayrıldın cocuk var mıydı
Cevap sahibi1 yılCinsel sorunlarımız vardı o yüzden ayrıldık.
Çocuk yok
Soran1 yılAynı şekilde
Soran1 yılCocuk var
Cevap sahibi1 yılKonuşmak istersen beklerim bu konuda
Umut varsa birleş bence
02 Yorumla
Soran1 yılYok hiç umut vermiyor
Gizli Üye(25-29)1 yılAlişkanliklar kolay unutulmaz. Normal
21 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür
Yalnızlıktan oluyordur muhtemelen.
00 YorumlaAlt beyinde hesaplaşma var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılçünkü başka seçeneğin yok o boşluğunu dolduracak.
014 Yorumla
Soran1 yılNe boşluğu ne alaka
Cevap sahibi1 yılmalum boşluk. o olsa doldururdu. şimdi naçar kaldın
Soran1 yılO varken de yok gibiydı onun için bana koymuyor ama ne bılım
Cevap sahibi1 yılhiç yoktan iyidir dicemde, var olupta yok gibi olmak daha beter. ama sana iyi bir operasyon lazım şu aralar bir müddet idare etmen için
Soran1 yılGit anana yap o operasyonu onun daha iyi ihtıyacı vardır
Cevap sahibi1 yıltatlım gerçek bu. kadın olduğunu unutmaman lazım, yoksa erilleşirsin. yükselice, hele açsın bu belli. ne bu ters cevap
Soran1 yılboş ver sen ananı bacını düşün onlara düşün konus yardımcı olma yazma rahatsız etme
Soran1 yılKimse senin gibi aç K…. Deyil
Cevap sahibi1 yılpekiii. sen hayal kurarak idaret et. aksi lanet kadın seniiiii
Cevap sahibi1 yılaç olan sensin. bunu inkar etmen, terslemen, kfr etmen bile bu gerçeği değiştirmez
Soran1 yılSanane bundan sananı kaldı ben istesem yaparım anladınmı bu seni ilgilendirmez
Cevap sahibi1 yılyaa tamamda varkende yok gibiydi diyende sensin🤷♂️ben sana gel benmi yapayım dedimde bana aç k. diyosun😒 kızmak halini teyit etmektir. beni tabiki ilgilendirmez. bem sadece çok açık şekilde durum hakkındaki fikrimi söyledim. kızmak nedir yaw?
Soran1 yılBelkıde yaptm biri var hayatımda sorun o deyil aklın fikrin hep bel altı ben burada adam niye aklımda diye soru sordum sen ne cevap veriyorsun sana göre herks aç nerde bedava görsen atlarsın ama her kuşun eti yenmez
Cevap sahibi1 yıltamam sen anka kuşusun aw.. gel yiyimmi dedim. delisin biliyosun diilmi
Gizli Üye(30-35)1 yılOna karşı cinsel istek olmuş olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAlışmak sevmekten daha beter
00 YorumlaAlışkanlık
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum
Şimdi de özel konularlami rüyanda?
02 Yorumla
Soran1 yılÖzel yok barışmışız falan arzu falan yok
1 yılCinsel anlamda aklında mı
014 Yorumla
Soran1 yılHayır hiç yok
Balık1 yılO zaman merak etmiş olabilirsin. Ama arayıp falan karşıya umut verme yanlışlıkla
Soran1 yılHic aramıyorum onu
Soran1 yılMerak ta deyıl bilmiyorum yA
Balık1 yılNe olabilir öyleyse
Soran1 yılBarışmak istiyorum bi taraftan istemiyorum midem bulanıyor onla aynı evde yaşamak düşüncesi
Balık1 yılCinsel anlamda istek yoksa bence hiç barışma. Cinsellik olmadan evlilik yürümez bence
Soran1 yılAyn. Öyle işte
Balık1 yılBurdan devam etmeyelim. Yazsana bana
Soran1 yılNa yazacam aynı şeyler
Balık1 yılYok ya. Ben bir şeyler soracaktım ama açık açık yazmaya çekindim buradan 😀
Soran1 yılGit işine bak ya
Balık1 yılİyi geceler. Hadi sen de takma kafana da uyu şimdi
Soran1 yılSagol teşekkür
Tensel çekim geçer
00 YorumlaSeviyorsun
00 YorumlaNeden ayrılyonuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAzmışsan olabilir
04 Yorumla
Soran1 yılHic alakası yok benı mutlu etmıyordu ondan
Cevap sahibi1 yılOnu demiyorum, cinsel isteğin varsa o yüzden aklına geliyordur belki
Soran1 yılHayr ben onu cinsel olarak hic istemiyorum arzulamıyorum bile
Cevap sahibi1 yılPeki cinsel isteğin var mı?
Ozlemisin
02 Yorumla
Soran1 yılYok hic özlemedım
1 yılatlatırsın
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi