Güncellemeler
+1 yıl
Acil işe girmek istiyorum zaten online oldu bi sekilde hallederim nereler hemen alır beni? Yakinimda avm var oradaki kafelere sorsam mi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boyle seyler ailelerde genelde oluyor pek takmamaya calis. Ya da imkanın varsa ayri eve cik veya sende part time calisabilirsin kendin icin. Onların sırf ağzına meze olmamak icin. Zamanında duymadığım sey kalmamisti yazları cidden keyfimi hep kacirirlardi 17 yasinda calismaya basladim. Simdi okuyorum ayni zamanda arada ise gidiyorum part time
Cidden o kadar zamandır takmamaya çalışıyorum ki artık bardak taştı. Söyleniyorlar ama en azından yapıyorlar gözüyle bakıyodum. Şu anda elinde mesleği olanlar bile ayrı eve çıkamıyor bu şartlarda çok zor. Ama dediğin gibi ağızlarına meze olmamak için iş istiyorum artık okul online oldu zaten nereler alir beni? Utangaç birisi değilimdir ama bir yerr gidip eleman lazim mı diye soramıyorum. Sana da üzüldüm demek ki benim ailem gibileri var. Arkadaşlarım tatile gidiyor ailesinin verdiği parayla benim okul için söylene söylene veriyor şaka gibi.
Arkadaslarina vs soyle veya etrafa bakin. Fabrikalar falan genelde gunluk eleman cok alirlar. Ben hep gunlukte giderim
Bir erkek okulu gittikten sonra çalışmaya başlamalı
Okulu bittikten*
Yazdığım yazıdan okulumun bitmediğini anladın ama dimi
Uzun yazıları okumuyorum. O zaman okul harçlığını çıkar ve çalışma hayatına başla. Disiplin kazan diye diyorlardı
Uzun yazıları okumuyorsanız okumadan uzun yazıları cevaplamayın o halde.
Benim için önemli olan soru. Ben de soruyu cevapladim. Aslanım sana destek olana dış göstereceksen boynuna geçiririm dişimi. Adam gibi dinleyeceksen yardımcı olayım
Yardımcı olmanı bekliyorum abi dinliyorum
Disiplin kazanmak için çalış. İş bul part time. Hem paranın kontrolünü öğren. Hem de para kazanma zorluğunu
Abi inan bana para kazanmanın zorluğunu çalışan kişiden daha çok bildiğim zamanlar oluyor. Ama benim bahsettiğim şey ailemin davranışı. Ben çay/kahve istedigim gibi gelmeyince garson yorulmasın diye söylemeyen insanım zorluğu biliyorum. Elbette iş bulacağım bunca lafı yutup oturmam mümkün değil zaten üniler online oldu. Eğer yine yazının yarısını okumadıysan ne demek istediğimi anlamışsındır.
İşte sen de ailene saygısızlık yapma hiç. Tamam de geç. Okul bitene kadar çalış. Sonra gerçek bir işe gir ve ayrı eve çıkıp kendine hayat kur. 😉
Abi saygısızlık yapmıyorum da sesimi çıkarmayınca yaptıkları davranışın normal olduğunu sanıyolar. Ben de bunun ilerde size tekrar döneceğini düşünerek hareket edin diyorum yanlış mı yapıyorum?
O zaman normal ses tonun da onlara bir konuşma yap. Dedikleriniz beni kötü etkiliyor vs. Ben böyle şeyler yaşamadığım için tam. ne yapılır bilemiyorum ama her şeyin çözümü iletişim
Boynuna dişimi geçiririm dedikten sonra her şeyin çözümü iletişim demen peki sfafdqfsg 😂 şaka şaka anladım sakince konuş diyosun ama bunu denedim daha önce ve normal ses tonunda kalmama güvenmiyorum ondan konuşmayayım gerek yok. Haber vermeden iş bulayım daha etkili olur.
Baktım kafa tutuyorsun ben de ayağa kalktım. Öyle herkese dış. gosterme diye sinyal jdjsj atara atar gidere gidere KS çoğuyuz birader jdjjd senin yaptığın gider benim hoşuma gider. İş bul de iş buldum. Yaklaşımları düzelir
😂😂😂
Düzelmesine gerek yok ben iş bulayım yeter. Abi dişlerini geçirmeyeceksen sormak isterim yazıyı okumadan cevap vermen biraz tuhaf değil mi? Yani önemli olan detaydır ki oraya yazmışım soru ondan ibaret değil. Eski misin burada gerçek yaşın mı o?
Amaç soruyu cevaplamak. Ben nedenlere bakmam, sonuca bakarım.)
Katiliyorum
Asıl ders hayatta alınıyor kanki, üniversitedeki dersler ne ki :D
Anadolu aileleri böyle sanki çocuk onları doğurmuş da bakma zorunda gibi
Ünideyken ailelerin çocuklarına böyle baskı yaptığını duymuştum da bizimkiler daha lisedeyken başladı. Şu anki muamele sanki okulum bitmiş biteli 2-3 sene olmuş evde oturuyorum akşama muamelesi. Sanki yapmaları gerekmeyen bir şeyleri yapıyorlarmış gibi. Uçlarda bi isteğim de yoktur sigaram bile yok. Bir şey alacaksam yemek yemem paramı biriktirir öyle alırım.
seni anlıyorum gerçekten bizimkilerde öyle çocukları sanki paradan ibaret gibi görürler