Neden ateistler/dinsizler sadece Kur'an ve İslâm'a saldırıyor? Diğer dinler din değil mi?

Neden ateistler/dinsizler sadece Kur'an ve İslâm'a saldırıyor? Diğer dinler din değil mi?

Sosyal medyada ve bir çok organizasyonda bunların tek düşman İslâm ve Kur'ân..

Düşünüyorum niye bu kadar saldırıyorlar? İnanmıyor musun? İnanma.. Git çekil köşeye.. Niye saldırıyorsun?

Ya da niye sadece İslâm ve Kur'ân.. Rahatınızı bozduğu için mi?

İçten içe aklınız yattığı halde rahatınızı bozmasın diye mi? Çünkü hiçbir akıl yoktur ki, İslâma mantıklı bakmasın..

Neden ateistler/dinsizler sadece Kuran ve İslâma saldırıyor? Diğer dinler din değil mi?

#Vesselam

Güncellemeler
+1 yıl
Bir gazetede sokak röportajlarını okumuştum.. Kapalı olmayan kadınlara neden kapanmadıkları sorulmuş..

Dogru olduğunu bilenler dışında, resmen tesettüre düşman kesilenlerin rahatsızlıkları çok tuhaftı.. Tesettürlü kadınla bir sorunları yok, tesettürün kendisi rahatsız ediyordu..

Daha dikkatli okuyunca, içten içe bunun doğru olduğunu onlar da kabul ediyor ama vicdanen o kadar rahatsız oluyorlar ki, bunu susturmak için tesettürü ortan kaldırmak istiyor.. Görmezse, rahatsızlık duymayacak çünkü.
Güncellemeler
+1 yıl
İslâm ve Kur'ân'a düşmanlık da tam bu yüzden bana göre.. Müslümanlarla sorunları yok.. Hatta en çok güvendikleri, saygı duydukları insanlar.. Takdir de ediyorlar..

Ama İslam'ın ve Kur'ân'ın sorumlulukları o kadar ağır geliyor ki nefislerine, ortadan kaldırmak istiyorlar.. Ne kadar da Ebu Cehil'e benziyor.. Onun da sorunu yoktu Resulullah'la (asm) çünkü..