Ateist demek bütün dinleri red eden demek ama ben diğer dinlerle savaşan ateist görmedim hatta yahudi olmak isteyen ateist gördüm ateistlerin derdi neden sadece islamla neden diğer dinlerede aynı hızla saldırmıyorlar?
şimdi bir ALLAH ı tanımakyerine ALLAH yerine onlarca tanri ya tapıyorlar çünkü onların tanırısı hep onlara göre fikirlerine göre çünkü yüce ALLAH ın emir ve yasakları var işlerine gelmiyor halbuki hepsi ALLAH ı tanıyor ama işlerine gelmiyor ama işlerine nezaman gelecek biliyormusun araba duvara toslayınca ozaman da iş işten geçiyor herşeyin tövbesi var ama şirk in tövbesi yok cehennem iyi ki var bunlar için ateistlerin çogu %85 i gençlerdir , ve genç iken ateist olup şimdilerde ALLAH yoluna giren yaşlı ateistler ya hasta ya kanser ya sürünüyorlar çogunun sonu hüsran
bence saçma bir durum... ateist olmak tamamen mantıksal bir şey... ve çoğu bilmiyo aynı müslümanların müslüman ne dediğinde kaldığı gibi... ya da işte millliyetçilere sorulan nedir bu ne yapar dediğnide saçmaladığı gibi...
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
8
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cunku islami bilip anlayip yasayan az iken bilmeden laf olsun diye yasayan cok insan var hal boyle iken onlar da dinde acik oldugunu saniyor halbuki kusur islamda degil kusur insanda ama anlatamiyorsun cunku onlar inkar icin programlanmis beyinler ne yaparsan yap degismicektir bir cogu da ozentidir zaten aslinda bir sey dusunmez bilmez netten alir okur ezber eder fikirsizce konusur 😉😉😉
Çünkü Türkiye'de islam çoğunlukta. Ve Müslümanlar kendi inançlarını dikte etmeye çalışıyorlar. Hristiyan çoğunluklu bir ülkede olsalardı, hristiyan dogmalara karşı geleceklerdi.
tamam isamı elestiriyor ama diger dinleri islama karsı sovunuyor mesela dün bir tanesi yahudiliği islama karsı savundu ve ateistim diyor demek istediğim neden sadace islama saldırı zaten bütün dinleri yok saymışsın saldırmak neden
Senin inancına saldırdıklarında nasıl bu soruyu sorma gereği duyup ateistlere gönderme yapıyorsan, onlarda sistematik bir saldırıya maruz kaldıklarında aynı tepkiyi veriyorlar.
Bütün dinleri red etmiyor ama kendine ateist diyor ve doğrudan islama saldırıyrsa buna islam düşmanlıgı denir oysaki kendi inancı gereği hiç bir seye saldırmadanda yaşayabilir
sen tartışmamışsın tam anlamıyla. Ateistim diyen insan zaten din olgusunu red eder. Başlık açmış olmak için açma lütfen. Git sende müslümanlığını düzgün yaşa. Kafa kesen dindaşlarına doğru yolu göster.!
Sığ düşünen asıl sensin. İslamın kitabını ve doktrinini bilmeden konuşuyorsun. Bilmediğin gibi ahkam kesiyorsun. Bari biraz yorumlardan nasiplenseydin. Yazık ki o da yok. İslam bir yaşam biçimidir. Kapitalist, sosyalist... gibi. Yalnız bunu yaradan kurmuş. Nasıl ki insanların kurduğu bir sistemi yanlış uygulayan anlamayan ya da işine geldiği gibi anlayan var ise bunu da yanlış anlayanlar var. Sorun sistemde değil, sistemi anlayamayanda. Senin gibi hiç anlayamayanlar gibi yarım yamalak anlayanlar da yani.
Baktık Popper reisin söylediklerini mantıklı bulduk Diyor ki; 'Sınırsız tolerans nihai olarak toleransın ölümüne sebep olur.' Yani hoşgörü sınırları açıkça hoşgörüsüz olduğunu beyan eden kişilere kadar genisletilirse hoşgörüluler hoşgörüleriyle birlikte yok olmaya mahkûm olur. 🤷♂️