Ateistler, genel olarak neden İslam düşmanı oluyor?

Ateistler, bütün dinleri reddediyorlar ama sadece İslam'ı eleştirip İslam'a düşmanlık yapıyorlar. Halbuki yeryüzünde bir sürü din var. Diğer dinleri neden eleştirmiyorlar? Tarikatlardaki tecavüz olaylarını ben de şiddetle kınıyorum ama ateistler, tarikatlardaki tecavüz olayları kadar manastırlardaki ve kiliselerdeki tecavüzlere hiç seslerini çıkarmıyorlar. Varsa yoksa İslam'ı suçluyorlar. Hangi ayet veya hangi hadis, tecavüzü meşru kılıyor? Bir müslüman, kötü bir şey yapıyor, İslam'ı suçluyorlar. Bir Hıristiyan, kötü bir şey yapınca Hıristiyanlığı suçlamıyorlar. Hinduizm'de dul kadınlar, aşağılık varlık olarak görülüyorlar. Neden Hinduizm'i eleştirmiyorlar? Yahudiler, günah çıkarma bahanesiyle tavukları işkenceyle katlediyorlar. Neden yahudiliği eleştirmiyorlar? Neden sadece İslam'ı eleştiriyorlar? Bana Hz. Aişe örneğini vermeyin. O dönemlerde kızların 11-12 yaşlarında evlenmesi gayet normalmiş. Kendi ninelerinize sorun, kaç yaşında evlenmiş? Cumhuriyet'in ilk anayasasında kadınlar için evlenme yaşı 15, erkekler için 17 imiş. Bu kriterler, zamana göre değişen kriterler. Eski insanlara sorsanız, şimdiki insanların geç evlendiklerini söylerler. O yüzden bana, klasik ateist söylemi olan "Hz. Aişe" söylemiyle gelmeyin. Zaten İslam'da evlilik için iki tarafın da rızasının olması şart. Bu şartı uygulamayıp zorla evlendirilen çocuklar için İslam'ı suçlayamazsınız. Hz. Aişe, peygamberimizle kendi isteğiyle evlenmiştir ve birbirlerini çok sevmişlerdir. Sadede gelecek olursak, Türk ateistlerinin İslam düşmanlığının sebebi nedir?

Ateistler, genel olarak neden İslam düşmanı oluyor?