Sizce zoruma gitti nedense eve geldiğinde eşim kırmızı et almıştı bende kalabalığız diye sonra yaparım diye düşündüm ve sakladım kendisinin kocası zengin aylık 30 bin alıyor yeni gelin bu arada bizim halimiz ortada bize yardım edeceğine gidiyor yetimhaneye bağış falan yapıyor bugünde bu durumu paylaşmış çok zoruma gitti ne yazayım sizce?
Yemek paylaşımları yapanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Eltim neden bunu paylaşmış olabilir?
Hiçbir şey yapma. Yemek paylaşımı değil de, hadisi şerif paylaşımı biraz imali olmuş sanki. Gerçekten dindar bir insan bunu yapmaz, elti gemisi yürümez canımın içi. Ayrıca yemek paylaşımı yapan kişilerin görgüsüz, terbiyesiz, adaletsiz olduklarını düşünürüm, olgun olmayan, gösteriş budalası bir eltin var. Kendini öven kişileri sevmiyorum, ne yani şimdi kendisi cömert mi oluyor, ne gereği var bunu paylaşmanın, sen neye göre Cömertsin, saygı da cömert misin, insanlıkta cömert misin, bence hayır. Çok güzel yetimhaneye bağış yapması ama yaptığı Paylaşımla kendini küçük düşürmüş.
Ayrıca cimri olmak suç mu, kime göre suç, neye göre suç. İnsanız, yerine göre hepimiz cimri olabiliyoruz, çünkü insanız, nefis taşıyoruz, hepimizin ihtiyaçları oluyor, yerine göre hangimiz cimri olmuyoruz ki! Eltin sana yardim etmek istese dahi sakın kabul etme, sakın, sonra başına kakar. Niyeti pisse Allah eltine ona göre muamele eder. Allah'a havale et. S*lak ya kendi kendini övmüş 😅 Ayrıca patatesleri de yakmış 😂 Hiç zoruna gitmesin, havlasın dursun. Sakın üstüne de çekme, hatta ne yap biliyor musun? "Her şey çok güzel görünüyor, afiyet olsun, keyifli günler diliyorum "yaz. Üstüne alınmadığını görecek ve kendisi ofsayt olacak, kendi silahıyla kendisi vurulmuş olacak, sözü havada kalacak, amacına ulaşamamış olacak.
İnsanlar beton altında kalıyor, çok şükür bir ailen var, böyle vizyonsuz, terbiyesiz kişilere gül ve geç canımın içi. Sen olgun ol, bırak kendi çalsın kendi oynasın
Böyle bir eltim olup, böyle paylaşımlar yapsa, paylaşımlarına bakmam bile. Yaptığı görgüsüzlük. Olan var olmayan var. Bu paylaşımın altına bu yazıyı yazıyor da, herkesin yiyemeyeceğini, alamayacağını idrak da mı edemiyor?
Ya konu şöyle zamanında eşim onun eşinin aldığı evi üstüne yapmış biz oturuyoruz arabayida aynı şekil 30 bin dolar borç vermiş zamanında dediğimde 2 yıl oldu ee bunlar da istedi eşimde vermedi bekarken alınan geri istenmez dedi sonra kayınpederim öldü gelin imza atın dedik paylaşalım malları dedik kızlar hakkını almayacak dedik tabi bu or... Direk dediki kızlar bir çöpü bile alacak dedi
Birincisi size yardım etmek gibi bir zorunluluğu yok. İkincisi onun yaptığı paylaşım da çok yanlış görgüsüzlük gibi bir şey yani. Üstünüze alınmayın hiç, gülün geçin. O yokmuş gibi davranın. Bu onu daha da çok delirtir.
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ailesi çok havalı kendiside öylede merhaba merhaba der bu şekil yani dedikodu yapmayı bilmez oturup konuşmayı bilmez konu miras davası olunca haktan hukuktan bahseder eşimin hakkını kimseye yedirmem der eşimin kız kardeşlerinin mirasta herhangi bir hakkı olmamasına rağmen onlarda hakkını alacak der onun yüzünden çöküyoruz imza atmiyorlar
Bir şey düşünmüyorum gereksiz paylaşımlar yani isteyen istediğini paylaşabilir ama ben çok saçma buluyorum bu tür paylaşımları yani yemek paylaşınca bir şey olmuyor ama yine de sürekli paylaşıyorlar. yani beni ingilendirmez
Ne diyorsun ablacım sen🤯 dediğine göre zaten onlar size ev almış araba almış daha ne yardımı yapsın bu zamanda kim kime yardım ediyor kendi ağzınla diyorsun düğün takılarını depremzedelere göndermiş çok havalı dedikodu yapmayı sevmez kozların hakkını savunuyor e bunlar güzel şeyler. övüyormusun gömüyormusun beli değil😳 ayrıca sende eti onlardan saklamışsın kalabalık diye.. koysaydın suyunu sebzesini Allah ne nasip ettiyse yeseydiniz beraber. Burdaki herkeste senin yazdıklarını tam okumadan görgüsüz demiş doğru eltin (sadece eltin değil yemek paylaşımı yapan hele de altına böyle saçma yorumlar yapıştıran herkes) görgüsüz o görgüsüz bana kalırsa sende onu ve içinde bulunduğu imkanları biraz kıskanıyor gibisin onun yaptığı bu saçma paylaşımı buraya yazacak kadar taktığına göre 😏 ben biraz açık sözlüyüm maalesef 🤷🏻♀️
1
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Almadı eşime borç olarak verdi araba ev 30 bin dolar hem bekarken o 2 yıl geçmiş elimizde avucumuzda bir şey yok biz takıları istediğimizde vermedi utanmadan arayıp 2 çeyrek Verde birlikte yardım edelim dedi bana
Evet onlarin aldığı ev ama borç olarak vermişlerdi geri istediler bizde vermedik ama kızların o mirasta hiç bir hakkı yok biz konuşmuyoruz sadece o kız konuşuyor kızlarla hakları var diyor hepsinin süpürge çöpünü bile vereceksiniz diyor
Ablacım sizin aldığınız burç sizi ilgilendirir aile meseleleriniz öyle ben bilemem eltinin yaptığı görgüsüzlük evet ama bir sürü mesele anlattın ha birde şu var siz konuşmuyorsunuz diye onların kayınpederinizin kızları olduğu gerçeğini değiştirmez ne yani yengem beni Sevmiyor konuşmuyor diye ben babamın mirasını alamayacakmıyım
Bunlar karı koca illetler belli ki, kıskançlık desen var, borç alıp geri vermemek desen var, yetmezmiş gibi hala daha yardım etsinler diyorsunuz, sizi yerin dibine de soksalar yerden göğe kadar haklılar! Sen dedikodu koşturacağına, git çalış da borcunuzu ödeyin!
Vallahi eltisini çok taktir ettim, başkalarının da haklarını savunan insanlara saygı duyarım! Bunlar aç paragöz şahıslar belli ki, başkalarının çabalarına, mallarına, mülklerine çökmek adetleri olmuş.
Ay CIdden ya cahil kalmışsın gelmişsin burada yardım istiyorsun sende dedikodu yapacağına akşama kadar git çalışr elin iş tutsun eltinide kıskanmayı bırak artık
Hım ilk başta bende fake filan zanettim midem bulandı açıkcası baktım herkes görgüsüz eltiye laf ediyor kadının söylediklerine kimse dikkat etmiyor yok eltisi tüm altınlarını depremzedeye vermiş ona yardım etmemiş bu sofrayı paylaşmış demek e o yardım ettiyse sende ne güzel işte eti pişirmedim çünkü kalanalıktı diyo belkide eltisi sadece o paylaşımı ona yaptı cimrinin demek istedi allahım nerden baksan tuhaflık
Aynen yaa, yorumlara göz atayım dedim aynı senin dediğin gibi, diyorum ben mi okuduğumu anlamıyorum, sonra senin yorumuna denk geldim 😃 işte be dedim normale döndü dünya.
boş ver Be Abla Yaptığı Görgüsüzlük Aç Olan Var Tok Olan Va Heleki Bu Depremde Evi Olmayan Sığınacak Bir Yeri Olmayan Var Çadırda Yaşayan İnsanlar Var😥 Boşverin Gereksiz Biri Bu Zamanda Bile Kışkançlık Yapma Peşinde Allah Herkesin Kalbine Göre Versin Ne Diyeyim Mesela Depremin İlk Günlerin Askerlik Arkadaşım Doğum Günü Kutluyor İçiyorlar Tepki Gösterdim Bu Deprem Gününde Bu ne Hal Takipten Çıktım
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Onlarada yardım etmiş merak etme düğün takılarını hep onlara göndermiş kocasida 1 aydır oradaydı bana yardım etmiyor sadece
Ya konu şöyle zamanında eşim onun eşinin aldığı evi üstüne yapmış biz oturuyoruz arabayida aynı şekil 30 bin dolar borç vermiş zamanında dediğimde 2 yıl oldu ee bunlar da istedi eşimde vermedi bekarken alınan geri istenmez dedi sonra kayınpederim öldü gelin imza atın dedik paylaşalım malları dedik kızlar hakkını almayacak dedik tabi bu or... Direk dediki kızlar bir çöpü bile alacak dedi
Cömert olsa ne yazar böyle yediğini içtiğini paylaşan insanlar iğrenç ya hiç mi düşünmez olan var olmayan var durumu kötü olup alamayan var yazık vallahi bu gösteriş meraklısı zihniyete ülke şu durumda 42 bin kişi ölmüş herkes evsiz kalmış bunun derdi de yemek paylaşmak 🤮
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
e ama size ev vermişler araba vermişler daha ne versinler 😂kızlar tabiki de hakkını alacak sende bir kadınsın üstelik mirasta kızlar eşit bile almıyor erkeklerden daha az alıyorlar. ayrıca dedikodu etmemesi çok iyi bir özellik demekki kadının sadece bir kusuru var yediğini içtiğini paylaşmak. bence siz borç isteseniz yine verirler zenginlerse kocan çalışırsa durup dururken niye para versinler ki herkesin kesesi ayrı düşkün durumda olsanız tabiki akrabalarına bakmak zorundalar
Borç olarak verdiler geri istediler vermedi kocamda 2 yıl oldu dedi şimdide eşim mirası bolusmek istiyor ama o kadın kızlarda hakkını alacak diyor durumuda sadece bana açık annemde kız kardeşimde yok nedense istedik vermediler üstüne onlar sizde olan 30 bin dolar evimizi arabamızı verin dediler
borç olarak verdilerse bide üstüne zaten para vermezler ki siz geri ödememissiniz bu durumda onlar haklı. siz borcuzunu ödemediniz diye demekki durumu sana açıp böyle laflar paylaşıyor olmalı
Ne kadar varoşça hareketler bunlar ya. Gördükçe evlilikten soğuyorum. Durum üzerinden laf sokmak nedir, zeka yaşı 5 mi bunun
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ailesi çok havalı kendiside öylede merhaba merhaba der bu şekil yani dedikodu yapmayı bilmez oturup konuşmayı bilmez konu miras davası olunca haktan hukuktan bahseder eşimin hakkını kimseye yedirmem der eşimin kız kardeşlerinin mirasta herhangi bir hakkı olmamasına rağmen onlarda hakkını alacak der onun yüzünden çöküyoruz imza atmiyorlar
gereksiz bisey kim merak ediyo ki senin ne yedigini sacma
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Görgüsüz ve gösteriş meraklısı olduklarını düşünüyorum
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanlar hep eltileri kötülüyor hiç mi anlaşan yok ya🙄
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
bakın ne kadar zenginiz o kadar çok şeyimiz var ki görün görün hiç bu kadar yemeği görmemişsinizdir misali
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl