Rus bu kız diyorlar hepsi de o da türküm sadece yurt dışında yaşadım geldim diyor anlamıyorlar 163 müş boyu gözleri falan kahve benziyor mu sizce kıskanmadım sadece millet neden kör onu anlamaya çalışıyorum

Rus bu kız diyorlar hepsi de o da türküm sadece yurt dışında yaşadım geldim diyor anlamıyorlar 163 müş boyu gözleri falan kahve benziyor mu sizce kıskanmadım sadece millet neden kör onu anlamaya çalışıyorum
Bu kız sensin ya da değilsin ne bileyim. Aşırı saçma aşırı aşırı saçma bir dert ve soru. Ne yani ne yapalım şimdi. Bu kızı rus sananları cimere mi şikayet edelim.
Gir youtube ye bak kız fenomen sutihonova nicki
Üf işine bak
Cevap
6Cevap
Hiç ruslara benzemiyor türk olduğu belli
Benzeten çok
Ben fe
De
Türk olabilir.
Türk zaten tipten belli
Bana ürkütücü geliyor...
Ne
Öyle...
Vardır sebebi merak ettim
Havalı hanımlardan çekinirim sanırım ondan...
Bu mu havalı jddjdjdj
İnternetteki videolarında atarlı atarlı dövecekmiş gibi konuşuyor ya ondan ürküyorum...
Bir kız için fazla alfa...
Dövecek gıbı konuşmak alfalık mı siz alfalığı çok yanlış anlamışsınız bu sadece ergenlik
Alfalık asilliktir
Kadınsı olan biri kibar asil olur djdkd
Kadınsılığına bir şey demiyorum bu kadar baskın görünmeye gerek yok. İşvede cilvede bir gizem olmalı. Evi ev yapan perdeleri, kadını kadın yapan dişiliğini saklayan gizemli gölgeleridir. Bu kız da o yok. Cinsiyet rolü bütün benliğini ele geçirmiş. Bana öyle görünüyor. Aynı tip aynı kılık aynı kıyafet ama daha farklı tavırla çok daha insancıl görünebilir bence. Ama ben black pillci olduğum için bu hanımefendi daha çok red pill ve blue pill tayfasına hitap ettiği için uyuşmamamız gayet doğal...
Ne dediğini anlamadım yaş 18 flaan mı
Ruhumu o kadar genç gördüyseniz bunu iltifat kabul edeceğim. Ben daha sade daha gösterişsiz ama iletişime daha açık insanların devrinde büyüdüm sizin yadırgamanız doğaldır genç kardeşim. Hayat boyu size başarılar dilerim.
Yani olabilir
Kim bu
Video çekiyor
Nerde
hım güzelmiş
Güzel de türküm diyor kız hala russun yazıyorlar fkfkf
Bilmiyorum ki
Hayır değilim bu dünya güzeli mi sjdjdjd
Bana göre güzel bile sayılmaz zevk meselesi
Sen beni görsen aşık olursun demek ki
Diyorum ya beni görsen aşık olursun
Olur