Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar neden böylesini açıklın lütfen Erkek gördünüz mü aklınıza geliyor soruma katılın gerçekten bilmek istiyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Herkes böyle değildir. Ama bu hareketleri yapanlarında belli bir sebebi vardır bence
Tamam bizde diyoruz nedir sebebi sebep yok açıkçası rahatsız etmiyoruz sonuçta
Bunun sebebi daha çok ön yargı. Sen rahatsızlık vermesen başkası veriyor. Haliyle bir bakışta iyi niyetli bir insan mı diye de bilemeyeceğimiz için dikkat ederiz. Ama sana biraz abartılı kişiler gelmiş sanırım ne bileyim bir mekana erkek geldi diye de mekanı terk etmek kadar değildir 😅
Ülkede sıkıntılı var bunu kabul ediyoruz Erkeklerin Kızlara rahatsızlığı da dediğin gibi çok fazla olunca ö yargı oluyor iyi insan da ortadan gidiyor ama bunun derdini ben niye çekiyorum dışarı çıkmayayım zararım yok kimseye karıncayı bile incitmem dikkat edersiniz de bazı Kızlar çok fazla abartıyor evet hiç sorma hayvan gibi insanlar karşıma çıktı ben kendimi sorgular oldum mekana pek gitmem ama başıma öyle bişey gelmedi
Gerçekten sana hiç normali rastlamamış 😅 rahatsız oluyorlarsa kendileri hiç çıkmasınlar o zaman. Ben bi ara eve kapanmıştım çünkü rahatsız oluyordum cevrede uyuşturucu kullanan gençler vardı diye, neyseki şimdi öyle derdim yok
Valla hiç normal karşıma çıkmıyor bir kaç tane bakıp gidiyor genelde sürü halinde kaçıyorlar benden sanki annesini hamile bıraktım Babasını tokatladım ben ne yaptım size dışarıda binlerce katil geziyor ona bişey demezler bana gelip sapık Kadın düşmanı muamelesi yaparlar ilginç gerçekten açıkçası ne kadar ülke de sıkıntı olsa da nasıl ailede yaşamak önemli sen Kızını korkutursan dışarıya karşı oda etkilenir tehlikeyle beraber katlanır Türk Kızı cesaretli olması lazım acizler mi korkarak yaşamazsın ki kim ne yapıyor bana zararı olmasın da
Haklısın, keşke herkes böyle düşünse
Peki sen nerde yaşıyorsun
Erzurum sen
Aa Doğulu musun bende Doğuluyum sen Zaza mısın bende Urfa
Yok Türküm, sen Zazasın galiba
Sen dadaşsın o zaman evet
orada Türk var mı ya
Aynen öyle 😊
Ama dadaşlar asimile olmuş Kürtlerdir
Çoğu Türk yani benim çevrem de öyle, bi de sonradan yerlesenler oluyor onlar farklı oluyorlar e tabi bizimkiler de başka şehirlere göç ediyorlar
Anlıyorum ama Erzurumlular çok fazla yobaz barbar oluyor bunun hakkında ne düşünüyorsun
Ben yerlisiyim bir köyüm yok mesela yerliler çok çok nadirdir. Dediğin gibi asimile oldu
Sen yerlisi misin
Kapalı mısın yoksa bu arada merak ettim
Evet
Aile baskısı mı
Hayır ailem karışmadı kendi isteğimle kapandım
Sanmam çevre arkadaş akraba baskısı çoktur ülkede yaşadığın her daha da sıkı yerdir
Hayır baskı yok ne çevre ne arkadaş ne akraba ne de ailede
İnanmıyorum bu dediğine buna karşı direnmene gerek yok dürüst ol bu konuda
Sana niye yalan söyleyeyim 😂 dürüstüm zaten
Çünkü gerçeklerden kaçıyorsun ve ülke genelinde başörtü baskısı var hele ki Erzurum gibi yerde daha da fazla muhafazakarlık tabi ki istisnalar olabilir baskısız ama genel olarak var bunu inkar edemezsin illa bir yerden baskı yemişsin kapanmışsın
Niye böyle düşünüyorsun anlam veremedim bu 3. söyleyişim bana baskı yapılmadı kendi isteğimle kapandım, baskı yapılsaydı kapanmazdım veya kapansaydım da açılırdım
Çoğu kişiye baskı yapıyor olabilirler ama bana yapılmadı
Ne yani tek bir kızın böyle yapması bütün türk kızlarınında mı böyle olduğunu sanıyorsun?
Ne tek Kızı hepiniz öylesiniz
Kardeşim ben de anlam veremem emin ol
Kızlarımızı fazla mı korkutuyoruz Erkeklere karşı
Yok ben de olmuyor o
Genel olarak dedim aile falan işte
Olabilir
Asddgg Bir tek benim başıma geliyor sanıyordum
Erkekler çok mu Kızları rahatsız ediyor gerçekten neden böyleler
Biraz O da var Tabii ki
Hiç kimseye zararım yok bugüne kadar hiç bir Kıza laf atmadım taciz etmedim bakmadım bana da yapıyorlarsa demek ki Erkeklere de sıkıntılı var
Sen yine göz göze gelmişsin de kaçmışlar senden.. Mk ben hiç bakmıyorum Ona rağmen kaçıyorlar
Oda başıma geldi oda bakmadığım halde kaçtılar
Kanki bizim tip de sıkıntı var galiba... yakışıklı bir kuzenim var kızlar bırak kaçmayı ortamlarda yanına gelip tanışmaya çalışıyorlar
Tabi ki onun da etkisi var ne yazık ki yakışıklı olsaydık bu başımıza gelmezdi
Bak ben de bu konudan muzdaribim... otobüste yanıma oturmazlar sokakta Karşıdan gelen yolunu değiştirir.. bir mekanda kız arkasını dönecek şekilde sana oturur... Bunlar olunca insan kendini dışlanmış hissediyor kötü hissediyor
Acı ama gerçek biz ne yapalım biz tipimizi seçmedik ama kimseyiz rahatsız da etmiyoruz birine teklif de atmıyoruz neden bu muamele yani
Benim saydıklarım Senin de başına geliyor mu
Yok o kadar değil