Merhaba ailem hep diyor hiçbir işe yaramazsin oysaki yılardır çalışıyorum eve bakıyorum ama yine yaranamiyorum evlenswm yuva kursamda kurtulsam
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aile dediğin sana sahip çıkmalı, güzel davranmalı. Sana bu şekil davranmaları yanlış ama evlilik bir kurtuluş değil. Sırf böylesin diye kurtulmak için sevmediğin biriyle yuva kurma. Daha kötü olur. Ailenle anlaşamıyorsan, git başka şehir de iş bul kendine hayat kur.
Abim yani sevdiğim biri olsa yuva kurarım çünkü ailem huzur yok tek dedikleri şey sen bir işe yaramazsin falan yani beceriksizsin milletinin yanında kötüler ler hep
Babam desem hastayım dio yalanmı söylüyor veya diyor zerre acımam her gün bir yeri ağıriyo oda çalıştığım halde
Ben bir gün ilaç parası bile istemem çünkü laf koyar hep kendi kendime çalışılır bakarim
O kötü yav. Çok duydum senin gibi olanları zor. Ben yaşamadığım için böyle şeyler bana garip geliyor. İnsanın ailesi, çocuğuna nasıl böyle davranır benim aklım almıyor. Yine de evlilik kurtuluş değil, yaşın genç. 30 dan önce de evlenme. Git başka bir yere sıfırdan hayat kur kendine
Oda zor abi habi elbise yemek falan zor
Abi inşallah askerden sonra birini seversem yuva kurarim
Yani ailem şöyle anlatayım kardeşim eve gelir hoş geldin bana hep terslee ters olunca
Bende tartışırım ağzıma geleni söylerim kızınca ama
Erkek adama zor diye bir şey yoktur. Yapmak durumunda kalırsan yapacaksın. Kolay bir şey yok bu hayatta. Mücadele etmeden istediğine ulaşamazsin.
Doğru abi valla
Öyle olmaz. Kadınına sahip çıkacan,. Öfkeni kontrol edicen bir olaya kizsan bile kıza değil olaya bağır. Ben de agresifimdir. Konu sevgilim olunca kontrol ederim. Kötü söz söylemem ona
Artık yani usandım abi işte hzuur yok evde yok yani zaten hayatın zorlukları yokluğu var yani artık usandim
Babam işine gelince diyor senin aldığın para anca yeme içme karşılıyor
Yok abi karıma veya sevgilimi haytta kırmam yani ailem kızınca kızarım bağırirum ona değil
O zaman git kendine sıfırdan bir hayat kur. Veya evden uzaklaş. Bir arkadaşın da kal. Ayrı bir ev tut. Bunların hiç birini yapacak cesaretin yoksa ise karşına al konuş. De bak bana böyle böyle diyorsunuz beni etkiliyor vs
Aileye de bağırma. Bak aileye ve sevgiliye bağırılmaz. Kontorol edecen kendini. Saygısızlık yapmayacaksin
Haklısın abi evlenswm zaten asla hiçbirinin yüzünü bakmaam anca bayram bayrama
Abi zaten çok sabırluyimdur yani en son damla patlarun
Öyle deme. Yine ara sor, bir ihtiyaçları var mı bak. Ailen sonuçta. Kendi ailen ile ilgilen önceliğin kurduğun aile olsun ama seni bu yasa getirmişler emekleri var onları da ara sor hep
Patlama yok olum sen bomba misin aw kendine gel
Abi yani diyelim sofrada tartışıyoruz bırakırım kaşığı çıkar giderim 2 saat hava alırım yatarım sabah işe giderim
Abi ben yıllarca edildim tokat yedim bir kere usta başından işi yune bırakmadım çünkü ailemin kira faturası var düşüncesiyle yasadim
Bir gün gitmemezlik yapmadım ise çünkü mecburum
Sen o sofra de çıkıp gitmek yerine bir kere de sakince konuşmayı dene. De ki bu tavırlariniz bana zarar veriyor. Çekip gitme sınırına geldim. Ya bu sorunu çözelim ya da ben gideyim de.
Aynen abi desemde fayda olmaz abi yıllardır bu böyledir
İnşallah bir gün her şey düzelir abi
İşini İnşallah maşallaha bırakma. İletişim önemli bir etken. Bir şeyleri düzeltmek senin elinde. Ailenle konuşursan düzelir, o masayı her terk ettiğin de hiç bir şey düzelmez. Haydi eyvallah
Bir evlen git baskq yere bqk nqsil tutuşuyolar
Yani abim 20 yaşındayım 13 yaşından beri tekstidle çalışırım eve bakarım
Annem hep der küçük kardeşim için yeteneklidir falan oysa benim için milletin yanında der sofrasını bile yere inderimez falan
Babam der senden bir cacık olmaz kafan çalışmıyor falan
Kardeşim sen beni dinle onlar senin kafanı aşağıda tutmak için yapıyor böyle nasıl olsa çalışıyor getiriyor özgüvenini en altta tutarsak bu devam eder diye senin zaten sanırım bir geleceğin Yok beni yanlış anlama hep çalışıyorsun hani git evlen
Abi hayırlı birini bulsam insallah evlenencem
Umarim hulursun dostm
Ben para istesem babamdan laf koyar hayatta çok zor olamdikca istemem zaten çalışıp Kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılıyorum
Git arkadaslarinla eve cik daha iyi ya
Öyle değilde inşallah hayırlı birini bulsam askerlik bitince yuvamı kurcam
Senden kolay vazgeçeceklerini mi zannediyorsun bak şuraya yazıyorum gelip bizimle yaşasın demezlerse ben de bir şey bilmiyorum gelin kızı da gelip yani kimse kimseye de eve üstüne yaşamaz yani
Doğru abim valla
Annem bana kız bulmuş akrabalardan kzia demiş kızda gülümsemis nasip demiş ama beni hiç görmemiş
Sence kız istemişmidru abi yoksa bahane edip konumu kapattı
Abi seni görmem üşütmemiş bu işleri ciddiye binmeden hiçbir şey anlayamazsın daha önünde askerliğin var ama sana tavsiyem akrabalarından evlenmemen
İstememiştur yani aynen abi zaten askerlikten sonra insllah
Sömürgeci bir aile vakası