Eşim boşanmak istedi bende kabul ettim. Sureci baslatacagiz. Bu arada benim universiteden bir erkek arkadasim geldi. Buralarda kiralik ev bakiyormus bu son olanlardan sonra.
Bende bu sira onunla sık görüşür oldum, ev bakıyoruz beraber. O bana ilan atiyor, ben ona. Gidip bakıyoruz evlere buralari pek bilmiyor, beraber gidiyoruz.
Esimle evleri ayirdik biz. Ben bekarken kaldığım kendi aldigim evime gectim. Arkadas bende kalmıyor. Ulkece hepimiz tedirginiz ve cocuk ailesiyle beraber buralara tasinmak istiyor bir an önce, kiralarda daha da firlamadan. Bende yardimci olmaya çalışıyorum.
Eşimle 2 defa evimde karşılaştı. Durumu anlattim, sende yardimci olursun belki falan dedim ama sonra gelip bana samimiyetinizden rahatsiz oldum, sen daha bosanmadin farkindaysan, elin adamlariyla niye gorusuyorsun falan demeye basladi.
Bende bu tavirlarindan sonra verdigim bosanma kararinin ne kadar dogru oldugunu bana gösterdin dedim. Suanda ulkece farkli bir durum yaşıyoruz ve yardim etmek icin bunun kadini erkegi yok. Kendisi o bolgelerde olmasada ilerde riskli olabilecek yerde yaşıyor ve Şu an onlemini almak istiyor bende yardim ediyorum dedim.
Onunla gorusmeye devam edersen bunu mahkemede kullanirim falan dedi. Kendisi bosanmak istiyor artik onun umrunda olmamam lazim ama bu tavırları niye böyle?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer