Bir erkek ayrılık sonrası kıskanır mı?

Erkek arkadaşım senin ailen çok modern benm ailem muhafazakar (oysa ne çok modern ne de çok muhafazakar bir aileden değilim) olarak ailemi de hiç tanıyıp bilmeden beni terketti. Farklı kültürlerdeniz ilerde sorun olur oldu. Oysa nasıl diyim ki yani Şeriyat düzeninde yaşayan bir ailede dahi gelin gidecek olsam sorun olmayacak, sırıtmayacak bir ailem var. Ben de bu bahane resmen beni istemiosun bahane ediyorsun değil mi oldum seni hala seviyorum eskisi kadar olmasa da ama düşündüm mantıklı olan bu kararımdır. Hayatımda gerçekten kimse yok aklımda da başkası yok oldu. Yoğun çalışıyorum ben sevgiliye de ayıracak vaktim yok aklıma dahi gelmiyor dedi ve terketti beni. Tabi arkasından bir sürü hakaret mailleri, mesajlar vs vs hatta arkadaşlarına da ileri geri konuştum en sonunda tiksiniyorum senden bile oldu. Kaybettin beni sonsuza dek kesin net falan diye de ekledi. Onunla birlikteyken aslında başka bir arkadaşım da benden hoşlandığını söylemişti ve ben reddetmiştim bunu da söylemiştim onu reddettim seni seviyorum ben diye ztn ondan sonra ayrıldı benden onun daha yakışıklı olduğunu düşünüyordu. Bana tiksindim senden dedikten sonra ben de tutup o çocukla çıkıyorum olup mutluyum şimdi mesajları verdim. Aslında yalan başkasıyla birlikte değilim çünkü hala onu seviyorum ve başkasını severken başkasıyla olamam. Olamadım yani. Sonra bana güya Şu an sevgili olduğumu sandığı çocuktan için bir sürü hakaretler etmiş. İşte o karaktersiz ben onun gibi birisi asla değilim falan olmuş ama en sonunda da onunla birliktesin hala bana yazıorsun yazma artık yeter olmuş. Yine de o çocuğu hiç tanımadan bu şekil hakaret ederek küçümsemesi sizce kıskandığını mı gösterir erkekler size soruyorum özellikle de?
Bir erkek ayrılık sonrası kıskanır mı?