Kadın sizi istemedigini söylediği halde neden bosanmiyorsunuz
Bu arada kadın erkeklerden ve evlilikten tiksinmis
Kadın sizi istemedigini söylediği halde neden bosanmiyorsunuz
Bu arada kadın erkeklerden ve evlilikten tiksinmis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ondan başkasıyla olmasını istemiyor gibi. Boşansa bile huzur vermez böylesi.. Böyle erkekler iyi bir kadını haketmiyorlar. Hakettiği şekilde davranmak en doğrusu..
Ya kadından ciddi beklentileri var maddi manevi ya da ailesindeki beklentileri yüksek gibi geliyor bana gururlu bir erkek de olmaya bilir
Adamın durumu kadına göre iyi
O zaman erkek kendi ailesine bu durumu hoş karşılamayacağı için de olabilir sonuç olarak diyecek babası sorun ne? Diye soracak bence ailesinden çekiniyor diye düşünüyorum ben şahsen
+40 yaş üstü adam bu
Olsun. bazı aileler çok baskın bu konularda bunu senin bilmen zor namus kavramı baskısı var ise ailesin de bu da etkendir.
Ya öyle bir kadını tekrar bulamam korkusu ya da benden başkasıyla olamazsın despotluğu
O zaman neden kadını o kadar boğuyor
Tipik Anadolu erkeği mantığı kadını kontrol altına almayı " erkeklik " sanıyorlar çünkü kadının özgür olması işlerine gelmiyor
Kanka isteyip istememesi önemli değil önemli olan senin boşanmak istemen gerisi sadece süreci uzatır
Düşündüm düşündüm nafaka olabilir diyorum farklı sebepte olabilir
Nafaka da istemiyor mehir hakkından da vazgeçti hatta çocukları bile istemiyor
Bir daha bulamam korkusu. Çocuk falan varsa aileyi bozmama da olabilir. Ben olsam bir saniye katlanmam
Kadın boşanmak istiyorum dedi erkek hayır dedi senin uztune mal mülk yaptım olmaz dedi kadın ok vereyim sana bosanalim dedi gidip adam mal mulkunustune geçirdi kadına hayır yine boşanmak dedi
Kadına sonra senin mehir hakkını vermem dedi kadın da tamam Allah'ın bana verdiği hakkı gaspediyorsun tamam o mehirde senin olsun bosanalim dedi kadını yine bosamadinen son dedi çocukları göstermem vermem dedi kadın ok dedi yine boşanmak dedi kadının aldatmiyor çünkü ne teli var ne de sosyal bir hayati
Böyle adam aldatılmayı hak etmiş erkek adam sözünde durur
Aklınlmdaki deli soru bu kadın sen misin
O kadın sensin galiba
Peki o kadına sormazlar mi niye evlendin diye
Aile baskısı bir de ciddi bir buhran döneminde adam ona iyi gemisti
Demek ki erkeğin keyfi yerinde
Güvenli alanından ayrılmak istemez çünkü
Sen boşan
Çocuklar için
Boşta kalacak ondan