Aile & Toplum Uyku tutmuyor ne önerirsiniz? Karaboğa69sever Takip Et Xper 3 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor canım sıkılıyor alkol alamamk için zoe tutuyorum kendimi Güncellemeler+1 yıl Hala uykum yokk Uyku tutmuyor ne önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
its-ok Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl yoğurt ye hacı harama bulaşma 😂 alt tarafı uyucan yani, başka zaman içersin 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Ayran iç 0 3 Yorumla Karaboğa69sever +1 yıl Ayrsn sevmiyorum ballı süt olur mu Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl O da olur Yorumla Serapenginevliciftt +1 yıl Olmaz atese dusersin daha kotu Yorumla
CekirdekKolaa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Al gitsin istanbuldaysan beni de al 0 1 Yorumla Karaboğa69sever +1 yıl Var zaten dolap kakılı kayserideyim üstad Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Al gitsin alkol iyi olur 0 0 Yorumla
s UykuHuzurr0o Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 686 cevap paylaştı. Koyun say 😂😂 0 1 Yorumla Karaboğa69sever +1 yıl Saydım ne gelen var ne giden enerjimi aktaracak biri lazim demekki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
yoğurt ye hacı harama bulaşma 😂 alt tarafı uyucan yani, başka zaman içersin
Ayran iç
Ayrsn sevmiyorum ballı süt olur mu
O da olur
Olmaz atese dusersin daha kotu
Al gitsin istanbuldaysan beni de al
Var zaten dolap kakılı kayserideyim üstad
Al gitsin alkol iyi olur
Koyun say 😂😂