Uykum kaçtı gitti, yarım saat kadar yatakta döndüm durdum ama yok yani uyuyamıyorum, bu saatte yapabileceğim herhangi bir şey de yok, haliyle uyumak istiyorum… şimdiden teşekkürler tüm mantıklı önerilere :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
bitki çayı iyi olur
Bunun standardı budur.
şey görmüştüm nette işe yarıyor marulu su da kaynat suyunu iç
Şu saatte şu soruya yanıt verebilecek kimseden medet umma bence 😂😂😂
ne alakası var ki
Anlasan bu yorumu yapmazdın bence de sen de haklısın
anladım fakat neden herkes fesat der gibi bir genelleme yaptın
Ben öyle bir imada bile bulunmadım bu tamamen senin düşünce yapın ve düşünmek istediklerinle alakalı verdiğin anlam bilgin olsun.
tamam en çok sensin. ve öyle bir genelle yaparken gülüyorsun ve bunun bahsettiğim şeyle alakası yok. nyse ii geceler
Hepiniz hastasınız cidden.
bu hastaların içinde yoda olacak kadar değil ama
Ben orada uykunu getirebilecek bir çareyi bu saatte bile uyanık olanlardan bulamazsın çünkü bunu biz de bilmiyoruz anlamında yazdım ama sen gibi tipler beyni ile düşünmediği için bu saatlerde normal yani düşünce yapın gayet açık. Bir de açıkladığına inanıp ne yazdığımı bana açıklıyor meşe.
Ünvan ne alaka şimdi çok mu imrendin naptın çapsız çapsız cümleler
hayır. ben bir matematik dersi açıp izlersen 5 dk olmadan uyumuş olursun dedim mesela? bunun neresi absürt bir düşünce
Kardeşim sanane benim düşüncemden sanane dile getirme biçimimden neyi kontrol etmeye çalışıyorsun fesatsın işte bu gerçekle yüzleş ve git sanane yani.
Profilindeki adam seni görse üzerine bir gül de sana koyar kelleni alırdı ya bu nasıl bir gerilik.
Canım tartışmak istiyordu okadar :p ve evet bunu kullanan herkes hasta
Eveett aynen güzel bir dönme şekliydi usta olduğun belli bu konuda, neyse iyi geceler.
Cidden seviyeli bir şekilde tartışabilinecek insan hiç yok ya. herkes kayış atıyor. Sinirlerini gerdiysem özür dilerim (bu içtendi) hemen böbürlenme.
Seviyeli tartışma bu şekilde olmaz bir daha göz atmanı öneririm o konuya.
Hala tartışmak için gelmediğini biliyorum bu arada aksine ikna olmadım.
Seni nasıl ikna edebilirim? Ve burcun nedir?
İkna etmen için bir talepte bulunmadım. Burcum ne alaka şu an
Merak ettim sadece. Bu satte başka ne konuşulabilir tartıştığın biriyle?
Konuşulmayadabilir bu da bir seçenek sonuçta
Elinde olsa beni parçalarsın değilmi. ordan bakınca çok ukala falan duruyorumdur galiba
Sinirli değilim ki neden parçalayayım, durduğun şey ukala değil.
Nasıl peki?
Ukala durmuyorsun bu kadar.
Neden bu kadar ters sin.
Çünkü seni ve diğerlerini memnun etmek zorunda değilim. Benim de mizacım bu.
Memnun etmek zorundasın şeklinde bir şey söylemedim ki. Hayat üstğne çok mu geliyor?
Neden bu kadar terssin sorusundan aldığın cevap derleşmek ister gibi miydi? Sadece soruyorum?
Bir de sen durup dururken neden terapiye başladın 😂😂😂
Ben kötüyken dahi kimse bana iyi misin diye sormuyor. veya iyi geceler demiyor. Sen, seni ve diğerlerini memnun etmek zorundamıyım dediğinde hayatında da bir şeylerin seni çok gerdeğini veya verdiğin değer ve emeğin karşılığını almayı bırak terslendiğini dahi düşündüm. Bir anlık da olsa.
Bu yüzden Hayat üsütne çok mu geliyor dedim
Bana da kimse iyi misin falan demiyor iyi geceler de diyen yok çünkü tek yaşıyorum benim bu gergin hal karakteristik. Ayrıca demiyorlarsa demesinler takma kafana benim gerginliğim bundan değil genel halim bu.
Balista falan mısın acaba?
Veya aşcı gibi?
Yoo dans eğitmeniyim
Bana karşı herkesin ilk tahmini barista olur gözlem yeteneğin fena değil demek ki çoğunluğun verdiği tepkiyi verdiğine göre.
Yeni nesil dans mı yoksa Geleneksel tarzda mı? Muhtemelen ilkidir.
İkisi de. Beklemezsin dimi geleneksel de alanım modern salon/Latin dansları da.
fit bir vücut 162 civarı bir boy güzel bir tarz sevdiği işte iyi olan biri. 3 tane uzun ilişki bunlardan sonra gelen bıkkınlık hissi falan.
Boy 1.73 tek uzun ilişkim vardı ağzıma sıçıldı diğerleri flört aşamasından şutlama. Geri kalan doğru tespit
28 yaşındasın illaki lisede unutamadığın bir çocuk olmuştur onu da sayarsan 2 bitanede üniversitede olmuş olabilir 2 3 ay takıldığın ama sonuncusu içinden geçtiği için onu saymıyorsundur.
Boyun uzunmuş buarada oturduğun masa yüksek olduğu için ıskalamışımdır
Lisede sevgilim falan yoktu ailevi sorunlardan gözüm öyle şeyleri aramıyordu zaten mezuna kaldım bir sene o da ağzıma sıçtı üniversiteye geldim bu sefer de toparlanma sürecim vardı zaten tek çalışıp okuyordum kimseden bir şey almadan ve toparlanmaya çalışıyordum sonrasında da travmalar kaldı ve şimdi de kafam ilişki olayını almıyor erkeklere tahammül edemiyorum ilişkide vs vs
Cv mi döktüm
Kısaca 350 sevgilim olsa da rahatlıkla söyleyebilecek bir kadınken şu düşüncelerine fazla güvenmen mantık çerçevesinde sansan da saçma insanın yaşam pratiği matematiği de şaşırtabilir.
Hayır sadece dertleşmeye ihtiyacın vardı ve bunu bilmiyordun
Ben seninle gurur duyuyorum şu an. Bu güçlü duruşun örnek alınası. ve gülmek sana çok yakışıyor her daim gülümse ve dansın insanlara enerji ve ilham kaynağı olsun
Ya arkadaşım ne dertleşmesi hangi dertleşme kendini neden inanmak istediğine inandırıp insanların söylediğini sallamayıp inanmıyorsun ya
Teşekkür ederim çok sağol da kendine fazla inanıyorsun bence bunu yapma ufak bir tavsiye
Kendieme fazla inanmıyorum. bazen iylik meleği olasım tutuyor okadar. Konu bir tarafa acaba soru sahibi oturup okuyor mudur burayı, veya diğerleri?
Bir kaç kişinin okuyacağını eminim.
hocam size iyi akşamlar diliyorum. sizinle bir kahve içerek tartışmak mükemmel olurdu fakat burdakilerin aksine uykum gelmeye başladı😂. Size iyi geceler diliyorum. kalın sağlıcakla 💚
Çok teşekkür ederim iyi geceler kendine iyi bak 🌼 bu arada takma kafana geçiyor. Bir şekilde.
Kahve iciyorsan uyku gelmiyordur benim gibi 😑
Bu saatte verecek cevabim olsaydi uyuyor olurdum sanirim
Podcast’ta Tarihin Öteki Yüzü programından herhangi bir bölümü açıyorsun, 10 dakika geçmeden istediğin olmuş olacak
youtube dan bir matematik dersi aç. 5 dk sonra uyursun
Mastır en iyisi uyku icin hahah🤪
Süt iç