Diğer Uyumamak için bir öneriniz var mı? Katie_Mitchell Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kahve haricinde Güncellemeler5 ay Uykumu açmaya çalışıyorum daha da uykumu getirmeye değil Uyumamak için bir öneriniz var mı? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Birkiraz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 5 ay Biriyle tartış, sinirlen uykun kaçıcak 1 3 Yorumla Katie_Mitchell 5 ay Merak etme gecenin bir yarısı taciz edildim uyku muyku kalmadı dün gece uyumadım :) Yorumla Birkiraz 5 ay Geçmiş olsun🥺Allah korusun Yorumla Katie_Mitchell 5 ay Sağ ol Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Geçmişi düşünmek jxdjjd 0 1 Yorumla Katie_Mitchell 5 ay Yok onu her gün yapıyorum zaten o benim günlük sporum 😂 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Diğer konusunda 462 cevap paylaştı. Müzik dinleyebilirsin 0 1 Yorumla Katie_Mitchell 5 ay Bu pek uykuyu açmaz ya ki ben normalde rock veya metal dinlemeyi seven bir insanım ama onlar da seni bir yere kadar ayakta tutar Yorumla
BasitÜye_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 106% 5 ay nefesini tutarsan az oksijen uyku yapar 0 3 Yorumla Katie_Mitchell 5 ay Uyumaya çalışmıyorum Yorumla Katie_Mitchell 5 ay Tam tersi uyumamaya çalışıyorum uykumu açmaya çalışıyorum Yorumla BasitÜye_ 5 ay derin derin nefes al o zaman :D Yorumla
Reayaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 5 ay Dizi izlemek 0 2 Yorumla Katie_Mitchell 5 ay Dizi izleyemem çalışıyorum çünkü bitirmem gereken bir tasarım var sonra ödevlere devam edeceğim daha Yorumla Katie_Mitchell 5 ay Zaten bu yüzden ayakta kalmaya çalışıyorum çok uzun bir süredir uykusuzum neyseki tatil geliyor sonunda biraz uyku çekebileceğim tabi şu an yapmam gerekenleri bitirebilirsem Yorumla
Sikintiyok1903 Takip Et Master Yaş: 43 5 ay Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. İçmelisin 0 4 Yorumla Katie_Mitchell 5 ay Kahve mi içiyorum zaten bugün kaçıncı kahvem sayamadım 4-5'ten sonra saymayı bırakıyorum genelde ama pek işe yaradığı söylenemez ya 😂 Yorumla Sikintiyok1903 5 ay O zaman uyumazsın hadi geçmiş olsun ) Yorumla Katie_Mitchell 5 ay Uyumaya çalışmıyorum zaten Yorumla Sikintiyok1903 5 ay Hahah pardon ya 😬😬 ben yanlış okumuşum 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Biriyle tartış, sinirlen uykun kaçıcak
Merak etme gecenin bir yarısı taciz edildim uyku muyku kalmadı dün gece uyumadım :)
Geçmiş olsun🥺Allah korusun
Sağ ol
Geçmişi düşünmek jxdjjd
Yok onu her gün yapıyorum zaten o benim günlük sporum 😂
Müzik dinleyebilirsin
Bu pek uykuyu açmaz ya ki ben normalde rock veya metal dinlemeyi seven bir insanım ama onlar da seni bir yere kadar ayakta tutar
nefesini tutarsan az oksijen uyku yapar
Uyumaya çalışmıyorum
Tam tersi uyumamaya çalışıyorum uykumu açmaya çalışıyorum
derin derin nefes al o zaman :D
Çay en güzel içecek
Dizi izlemek
Dizi izleyemem çalışıyorum çünkü bitirmem gereken bir tasarım var sonra ödevlere devam edeceğim daha
Zaten bu yüzden ayakta kalmaya çalışıyorum çok uzun bir süredir uykusuzum neyseki tatil geliyor sonunda biraz uyku çekebileceğim tabi şu an yapmam gerekenleri bitirebilirsem
İçmelisin
Kahve mi içiyorum zaten bugün kaçıncı kahvem sayamadım 4-5'ten sonra saymayı bırakıyorum genelde ama pek işe yaradığı söylenemez ya 😂
O zaman uyumazsın hadi geçmiş olsun )
Uyumaya çalışmıyorum zaten
Hahah pardon ya 😬😬 ben yanlış okumuşum 😂😂