Namaz kılan tesettürlü olmayan bayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Namaza başlayalı çok fazla olmadı 3 ay oluyor fakat şöyle ben tesettürlü değilim crop giyen sort ve etek giyen birisiyim tabi ki tesettürü düşünüyorum fakat Şu an hazır olduğuma inanmıyorum düşünmüyorum bu şekilde namaz kılınca da çok fazla tepki alıyorum crop giy sonra namaz kıl af bekle tarzında itamlara maruz kalıyorum fakat namaza çok çok yeni başlamışken tesettür gibi büyük bir sorumluluğu almak şu an beni korkutuyor hani tesettüre girip açılmak layıkıyla yerine getirememek gibi gibi siz ne düşünüyorsunuz namaz k8lan tesettürlü olmayan insanlar hakkında
Güncellemeler
+1 yıl
Herkese tüm samimiyetimle ve içtenliğimle teşekkür ederim normalde bu tarz bir soru sormak fakat o kadar etkilendim ki inanın sanki tesettürlü olmasam namaz kılmanın bir anlamı yokmuş gibi düşünmeye baslamıstım fakat yorumlarınız aklımı biraz başıma getirdi dediğiniz gibi tesettür ayrı bir ibadet namaz ayrı namaz ile devam edip ileri de tesettüre girerek layıkıyla yerine getirmek istiyorum çok teşekkürler tekrardan iyi akşamlar hepinize
Güncellemeler
+1 yıl
Eig için bildirim geldi fakat yorumlara bakınca kimseye eig veresim gelmedi çünkü hepinizin yorumları çok güzel kime eig versem diğerlerine haksızlık olucak :) teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için
Namaz kılan tesettürlü olmayan bayanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?