Benim de açık arkadaşlarım namaz kılmaya başlayınca bir süre sonra kapandı ama ben kılmıyorum ben de kapanırım diye açık olmak daha rahat namaz kılmak da vakit alıyor 😂
Başı açık olduğu halde namaz kılan kızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
Saçmalamışsın resmen, namaz en fazla günde bir saatini alır, geri kalan 23 saatte yetmedide o bir saatte mi her şeyi başaracan şöyle bir düşün ka de kaç saat geçiriyorsun telefon edermen kaz saat harcıyorsun sigara içerken...
Öyle bir kız arkadaşım vardı oje falan da sürmezdi bakımlıydı ama abdest alırken cıksrmak gerek ugrasamam deyip cogu zaman sürmezdi hosuma da giderdi inancı
@serser123 Allah ile insanın arasında olan amelidir Bizim burda bahsettiğimiz Allahın bir emrine uyarken neden başka emrine uyulmuyor Anladın mı küçük hanım
Nasıl çelişiyor ikiside Allah ın emri ama açık olan insan namaz kılmıcak diye bir şey mi var bir çok insan kapalı olduğu halde namaz kılmıyor buna ne diceksiniz namaz farz kılınmış açık kapalı farketmeksizin @chatlakbela
@serser123 bencede öyle önceden bende açık olduğum halde kılıyordum ve kapanmayı düşünüyordum sonra bıraktım üni sınavı vs derken şimdi üniye başlayınca hepten uzaklaştım
En İyi Cevaplar