Siz bugüne kadar kaç tane elinize kitap alipda okudunuz da beni lgbt bireyiyim diye elestiriyosunuz soruyorum size?

bugüne kadar kaç kitap okudunuz dünya genelindeki bütün insanlara soruyorum tek bir lgbt bireyinin zekasının çeyreği var mı sizde ya da bilgisi bilgi kültür birikimi var mı kaçınız benimle aynı seviyedesiniz 8 milyar insan nüfusu var toplam toplam insan nüfusu bu peki bu 8 milyar kadar büyük çılgın rakamda insan topluluğundan hangisi benim seviyemde şimdi 8 milyar küsür insandan hangisi benimle yarisabilir hangisi zekamla kapisabilir siz tek bir konuda başarılı olabilirsiniz kendi alanınızda ben bütün konularda başarılı bir adamım sizin hepinizin yüz milyon katı zekaya sahibim ve ben burada sizle cahillerle aynı yolda caddede yuruyosam elime ayağıma kapanıp teşekkür etmeleri lazım konuştuğum için normalde Zeynep denen varlık arsi alada zirvede olan bir adam yolda yürürken bile bişey sorduğunuz da cevap veriyosam yüce gönüllügüm merhamet duygumdandir bu lgbt fobik topluma göre ben çok fazla insanca davranıyorum size çok bile ukala biriyim çünkü seviyem değilsiniz ben bu dünyaya çok fazla bir adamım kendi seviyemde sohbet edeceğim insan yokki dünyada hem yakışıklıyım hem gamzelerim var hem adam gibi adamim bide üstüne 8 milyar insanın cahilligiyle uğraşıyorum tek başıma aşırı zeki insanlar çok delidir bunu unutmayın çok çılgındir bu aşırı zekadan kaynaklanır bilgiler beynine yetmiyor taşıyor buda hiparaktiflik yapıyor vücutta artık kötü yorum yapanları engelleyecem küfür eden insanlar bile neden küfür eder zekiyim baş edemiyolar küfüre başvuruyorlar buda ne kadar gerici ve yobaz olduklarının ispatı bu dünyadaki tek bildiğiniz şey küfür niye hiç düşündünüz mü benim konuşma tarzimla baş edemiyosunuz zeki değilsiniz küfüre basvuruyosunuz ben hiç küfür ederken gördünüz mü ölene kadar goremessiniz çünkü zekam yeter size ihtiyaç duymam
Siz bugüne kadar kaç tane elinize kitap alipda okudunuz da beni lgbt bireyiyim diye elestiriyosunuz soruyorum size?