Güncellemeler
+1 yıl
Şu an konuşmuyoruz. fake Instagram dan yazıyordum ara sıra. Uzun zaman oldu konuşmayalı. engelle dedim. Engel atmasaydı yine ona yaşardım. kendimi tutamaz yine onun yanında soluğu bulurdum. Seviyorum yani çok seviyorum onu ama uzaktan seviyorum... Artık gözlerini görmeden. Kısa süreliğine bende bıraktığı anılarla seviyorum. Değerim bilinmedi. Ben onun her zerresinin değerini bildim. Yanlış yaptı bazı sözlerinle olsun tavrıyla olsun...
Güncellemeler
+1 yıl
Seviyorum yani uzaktan öylece mesafelerle seviyorum onu. Ne vardı yani ben onu her şeyinle kabul ettim İlk defa birine aşık oldum İlk defa birine dürüst oldum beni anlamadı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Başaklar inatçı olur. Ve istikrarlı hayır diyorsa hayırdır.
Kesinlikle öyle haklısın. Ama insanda bir değer bilmez mi ya ulan ben başkasını sevmedim o da beni sevmedi döngüyü görüyor musun.
Başak kadınıyım istemiyorsa istemiyordur.
Ben başak burcuyum haksızlık yapmayın başaklara
Okudun mu hepsini? Ona göre yazacam..
Ay dur pardon yeni yarısını okumuştum başaklar inatçı olur ve kalplerinden çok akıllarıyla hareket eder ve gerçekten kendim başak burcuyum diye söylemiyorum ama onları böyle romantik sözlerle falan etkileyemezsin zorlar yani biraz
Ben etkilemeye çalışmıyorum ki sen neyin kafasını yaşıyorsun kardeşim
Ben ona dürüst davrandım ama bana yalan söyledi anladın mı acıtasyon yaptı bana yok şöyle kalbim kırıldı yok böyle kimseye güvenim yok şöyledir böyledir. İnandırdı kendine sonra bana dedi ki bu kadar çabuk bağlanma ya herkese. Ben kendimi anlatıyorum beni anlamıyor ben onu anlıyorum. İlgi Delisi Narstin tekiydi..
Belkide yukseleni aslandir ilgi istedigine gore. Benim yukselenim de aslan. Birde venus aslan olunca tam ilgi manyagi olurlar.
Sende ilgi manyağısın yani?:D
Biraz öyle. Bende tam aksine iliskimde sevilmek istemistim. Bencil birine denk geldim. Ayrilinca daha fazla fark ettim bencil her anini.
Anladım. Yani bende ilgi vermeyi seviyorum ama hoşlandığım sevdiğim bir kadın olursa.. onun haricinde herkese aynı davranmam.
sizin burcunuz ne