Başak burcu kadını olanların hepsi bu paylaşıma görüş atabilir mi okuyup? Diğer burç olanda atsın?

Hayatımda ilk defa bir kadını çok sevdim.

Çok fazla kadın tanıdım küçüklüğümden bu 28 yaşıma kadar.. hepsi gerçek dünyada idi.
ama bu Başak Burcu kadın'ını )
kadar sevip hiç birine aşık olmadım.

Kendisiyle yüz yüze tanıştık..
Yüzüne karşı tüm doğruları anlattım kendimden oda bana anlattı gelgelelim o anlamadı. ya da anlamak istemedi beni.. aradan bir sene geçti aşık olduğumu fark ettim özledim. Hayatımda başka bir kadın varken de onu özledim.. yazdım ona ara sıra görmedi mesajı. sonra bir gün yine mesaj attim bu sefer gördü. konuştuk biraz normal şekilde. Bana kırıkların vardır bu yaz ne yaptın dedi bende dürüst oldum ona her zaman yine dürüst olduğum gibi bu sefer telefonu kapattı. yazdım çizdim romantzm dibine vurdum. Eminim hiç kimse o kadar ona mesaj atıp güzel şeyler söylememiştir. Kalbımı basarım.. internetten alıp kopya yapıp değil düşüncelerle yazdım ona.. kalple..) kısacası çok yazdım ama çok gururlu kabul etmedi. Hatalarım oldu kabul ediyorum ama beni değiştirmek istedi. Bambaşka bir adam olmamı. Sevdim kardeşim sevdim mi kıskanırım sahiplenirim niye diğer kadınları sahiplenip kıskanmadım? Bunu işte anlamadı... Sinirleniyorum onu düşününce sizce nasıl silerim onu.🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an konuşmuyoruz. fake Instagram dan yazıyordum ara sıra. Uzun zaman oldu konuşmayalı. engelle dedim. Engel atmasaydı yine ona yaşardım. kendimi tutamaz yine onun yanında soluğu bulurdum. Seviyorum yani çok seviyorum onu ama uzaktan seviyorum... Artık gözlerini görmeden. Kısa süreliğine bende bıraktığı anılarla seviyorum. Değerim bilinmedi. Ben onun her zerresinin değerini bildim. Yanlış yaptı bazı sözlerinle olsun tavrıyla olsun...
Güncellemeler
+1 yıl
Seviyorum yani uzaktan öylece mesafelerle seviyorum onu. Ne vardı yani ben onu her şeyinle kabul ettim İlk defa birine aşık oldum İlk defa birine dürüst oldum beni anlamadı.
Başak burcu kadını olanların hepsi bu paylaşıma görüş atabilir mi okuyup? Diğer burç olanda atsın?