Kadinlar
Yay burcu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öncelikle merhaba yay burcuyum genelleme yapmak istemiyorum asla yay burcu erkeklere kadınlarından daha fazla çapkındır bunu biliyorum ama yine de genelleme yapmıyorum her insanın karakteri farklı sonuçta ama sorunun cevabına gelirsek evet yay kadınları biraz özgürlükçü flörtöz bir burçtur aldatmaya meyillidir.
Şöyle bir şey var Bir yay burcu kadını birini gerçekten seviyorsa o kişiyi asla aldatmaz ve aksine çok çok fazla sadık olurlar sevdiği insanı gerçekten çok güzel sever çok güzel sahiplenir el üstünde tutarlar yani diyeceğim şu gibi bir yay kadını gerçekten seviyorsa sevmiştir.
Cevap
5Cevap
Yay Burcu erkeği aldatır bunu biliyorum. Ama kadını aldatırmı bilemem. Kadın sonuçta erkek beyni ile kadın beyni bir değil. Aldatmaz diyorum.
Burç diye bir şey yoktur. Böyle saçmalıklara inanıp da ithamda bulunmayın kimseye.
Ben yay burcuyum kesinlikle sevince gözü çok kararar kıskanç ve sadık biriyim en uzun ilişkim 5 yıl sürdü ihaneti yüzünden ayrıldım ama o beş yıl boyunca yere bakarak yürüyordum o yüzden için rahat olsun aldatmaz
yay burcuyum ve asla ihanet etmedim, bağlanamamız zor ama bağlanınca da kolay kolay asla bırakmıyolar en son ilişkim 6 yıllıktı o bana ihanet ettiği için ayrıldık
Hayır aksine bağlandığımız zaman tam bağlanıyoruz ve kopmada bile sorun yasayabiliyoruz
Kesinlik öyle bence Yay Burcu Kadınları aldatmaya çok meyilli ve çok müsait yapıda hatunlardır.!
Hiç sanmıyorum
Yay burcu
Hiçbiri
Bilemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?