Balik burcu kadinlari ya da kizlaei eşlerini aldatirlar mi bu burçtan olan diziler eslerine sadik olurlar mi? Aldatan bir burcudur?
Cevabın nedir?
+1 yılbalık burcu iki arkadasım var ama ikisinin tek ortak yanı sıpsevdi olmaları. kendilerine ilgi gösteren herkese hemen aşık oluyolar akıllarını çelmek çok kolay. yalnız arkadaşlarımdan bir tanesi ilişkilerinde hastalık derecesinde aşık ve sadık olurken diğeri tam tersi. bugun sevgilisinden ayrılıp yarın baska birine asık olabiliyor. hatta sevgilisi varken baska erkekleri sıraya diziyor kız resmen. ama söylediğine göre eskiden bir çocuğu cok sevmiş bir kaç kez aldatılmış falan. ondan sonra da dikiş tutmamış hiç bir ilişkisi. bütün erkeklerin anasını satayım kafasında bir kız.
12 Yorumla- +1 yıl
Yorumun güzelmiş beğendim;) o zaman her kadim farklı herkes ayni değil cvb i cikiyor buradan birde hoslandigim kişiye acilmadan önce eski erkek arkadaşından neden ayrilmis konumu sorayim sence ya da daha önce hic aldatildin mi diye?
- +1 yıl
bence gerek yok ya hiç birine tanıdıkça tanıdıkça güvenip güvenmeyecegini farkedersin. birazda risk almak lazım. =)
En İyi Cevaplar
+1 yılbalık burcu duygusaldır. her insanın duygularını tatmin etmezsen edeene gider. b elki balık burcu bu konuda daha hassasdır. aldatır demiyorum. zaten balık burcu kıvırmakta baya da zorlanır. aldattı diyelim. pişman olur acı çeker.
07 Yorumla- +1 yıl
Duygularini tatmin etmeyi tam olarak anlayamadım bira daha acarmisin, ilgi göstermek gibi mi
- +1 yıl
evet tam olarak öyle. bir kız için özellikle. ilgi görmeyi her insan ister duygusal bir insansa hele
- +1 yıl
Anladim ama ya vakti olmazsa calisiyor aksama kadar yorgun gelmiş eve yatmasi lazim bu gibi durumlar da olabilir? Öyle durumları anlama lazim kadinin hemen disarda yakisikli biri gordumu konuşmak flortlesip aldatmak ne...
- +1 yıl
yolda giderken bir buket çiçek almaya da mı vakti yok? balık burcu insanı küçücük şeylerden mutlu olur. bir kutu çikolata al yeter. aynı zaman da bu erkeklerde de var. ilgi görmesen sen başka kıza bakmıcan mı ya da söyle diyim sohbet bile etmiyosunuz. dertleşmiyosunuz. hayatında öyle bir insanı aramaz mıydınız
- +1 yıl
Haklisin galiba da... Çikolata ne onu anlamadim balik burcu kizlari cikolatayi mi çok seviyorlar çikolata hediyesi biraz garip ornek olmamis mi sence de çiçek kabul ama çikolata aldim canim buyur demek :) ;)
- +1 yıl
Ben bu çikolata olayini cozdum benim bir huyum var bir şey aklima takildimi öğrenmeden rahat edemiyorum.. Neden çikolata al dediğini buldum... Siz kuşlar regl adet görüyorsunuz ya hani iste o donemde çikolata yirseniz agriyi biraz kesiyormus sinirleri toparliyormus bu yüzden mi... Yine de şu an için çikolata almak doğru olmaz valla kafamda parçalar kitap iyi boşver ask romanlarından bir tane alirim tamam iste...
- +1 yıl
nedendir bende bilmiyorum ama çikolata cok başka bir mutluluk sevmeyen bir kız bile o çikolata dolu kutuyu cok sever :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi, kendilerinin bir karakter sahibi olduğunu iddia ederler.
Fakat hiç birinin karakteri yoktur ama karakter sahibiymiş gibi konuşurlar.
Hatta öyleler ki; şerefsiz olduklarının dahi farkında değillerdir.
Bazen, ayakları neden yere basmıyor; nasıl bu kadar mal olabiliyorlar diye tekme - tokat dalasınız, kafasını kaldırım taşına vura vura öldüresiniz gelir..
(Genelleme için elimde yeterli denek sayısı var)
Evlerden ırak...00 Yorumla
Ben akrebim var mı akrep ;)
Kıskanmadı kıskanmadı sana bir şiirler anlatım bu kibiri ılmamayı
Ne kadar kibiri dursada
Bardağın önüne eyilir çaydanlık
Öyleyse bu büyüklenme niye
Ne bu kibir, bu gurur niçin?
Mütevazi ol, hatta bir adım bile
Geçme gurur kapısından.
Bardağı insan bunun için
Öper daima alnından...
(-_^}.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakterle alakali bir durumdur. Burca gore yorum yaparsam bende balik burcuyum ve gerek dostlarim olsun gerek cevremde deger verdigim baskalari asla ihanet etmemisimdir. Sevgili konusunda bir kez bile kaldirip basimi baska birine bakmayacak kadar sadik kaldigim oldu. Halada oyle. Ama kotu yonunu soracak olsan cok saf oluyoruz. surekli hayaller pesinde kosuyoruz ve sonu hep hayal kirikligi oluyor diye uzuluyoruz. Buda cok duygusal olmaktan kaynaklaniyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Haklisin ama aldatan da varmis balik burclarindan...
- +1 yıl
Birazda genel olarak çok küçük bir şeye dahi aglarmis balik doğru mu
Cevap sahibi+1 yılAy hemde nasil. Cok sulugoz oluyoruz. Aldatanlarini bilmemde ama cok baglanirlar yani yapilarinda vardir o yuzden cok azi aldatir.
ben balık burcuyum şahsen biri aklıma girerse dönüpte başkasına bakmam ne olursa olsun genelde balık erkekleri aldatır kadınları değil :)
05 Yorumla- +1 yıl
Ya bilmiyorum kafam karisti birçok gazi var yorumlarda herkes bir şey yaziyor bilemedim sadik olurlar yani gözü disarda olmaz diyorsun...
- +1 yıl
İnşallah dediğin gibi olur... Ama aldatani da çokmuş keski hepsi senin gibi olsa;)
- +1 yıl
Ben zaten yapmam ole bir şeyde ona guvenmem lazim erkekgin aldatmasida kotu de kadinin aldatmasi çok korkunç oluyor kadim o sonuçta özel olan o sana yaptirmayip baskasiyla kotu geliyor kulağa allah korusun...
+1 yılkızlarını bilmem de erkekleri hiç çekilmiyor vallahi.
09 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerinden bu arkadaş vardi aynen ya gicigin teki oluyorlar biraktim bende arkadadligimi. Da bana kizlari lazim ben yengeç burcuyum ve en iyi balik kizlariyla anlasiyorum... Sen ne burcundansin?
- +1 yıl
ben koç :D
- +1 yıl
Koç gibisin maşallah :) madem sen buldun bende guleyim ;)
- +1 yıl
koç kadınını soraydın keşke :D
- +1 yıl
İsime yaramiyorda merak ettim koç ladini nasip aldatir mi?
- +1 yıl
aldatmaz.
- +1 yıl
Yengeçler anlasirmi koç burcu peki baliklari pek sevemedim ben
.. - +1 yıl
o kadarını bilemiyorum :D
- +1 yıl
Balik kadinlari hepsi ayni olacak değil ya...
Burçla alakası yok. Burçlar insanları en fazla %9 etkiler. Karakterle alakalı
04 Yorumla- +1 yıl
Tamam peki sen eşini aldatcak olsan ne yüzden aldatirdin?
- +1 yıl
En doğrusu ilgisinden kausuut üne kadar yani yay yorgun geliyorsa eve yuatip uyuyacak napsin:))))
- +1 yıl
Ya gerçekten de balik sevdiği tam seviyormus anladim artik...:)
Ben balık burcuyum. Aldatmam çunkü kendim aldatılırsam çok fena olur.
01 Yorumla- +1 yıl
Keşke her kadim senin gibi düşünse... Çok aldatan da varmis bu burcun kizlarindan...
balık kadını duygusaldır önem verir sadıklara balık erkek sevgilim vardı aldatmıştı o ayrı tabi
02 Yorumla- +1 yıl
Peki bir balik kadini neden aldatir...
Evet kadın balık burç erkek ten aldatır tabi ki arkadaşım vardı aldatiyormus erkeği
021 Yorumla- +1 yıl
Deme ya hoslandigim kiz balik burcu biraz flortoz olurlarmis, napsam acaba ya şey sorcam peki neden aldatiyormus aradigi neymiş te disarda aramis evde bulamamis, sebebi neymis
- +1 yıl
cevap verirmisin merak ettim ya lutfen... Ogreneyim ki o hatayi bende yapmayayim balik ladini neden aldtmis...
- +1 yıl
Sadece flortlesiyor mu o zaman gene iyi yatmasi çok kotu bir şey ya oda kotu de yatmistir belki de...
- +1 yıl
Peki heyecan aradigindan mi aldatmis esi ogrenirse nolcak ya da aynisi ona yapilsaydi ne düşünürdü...
- +1 yıl
İyice napcam yani gözünü mu kapayayim yolda yürürken rakamdan is cevirirse asla affetmem onu per perişan ederim aska mutlu olmasına izin vermem ben varken benimle ilgilensin divmekle nereye kadar bu baliklar biraz... Hastasiymis i zaman kime sirsam aldatiyir diye ya da aldatmis diyor ne kadar kotu bir şey ya...
- +1 yıl
Erkek balik burcu mu aldatti seni 2kez ben yengeç burcuyum yakisikli sayilirim yani oyleyim bilmem kozlar karar versin
- +1 yıl
Ya orta derecede yakisikliysam nolcak disarda yakisikli birini buldu hemen aldatirmi nasip bir burç muş ya bu bole
- +1 yıl
Öyle şey mi olur ya aldatilmanin da alisilmasi mi olur insanin zoruna gider ne o oyle... Yok istemem evlenmeden ince kesin tembihlerim ben beni nazil ve ne anlarda anlasin yaparsa gerisini o dusunsun istemem öyle...
- +1 yıl
Çocuk varmiydi peki...
- +1 yıl
İyi bari çocuk olsa kotu olurdu...
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yine saçma bi' soru daha..
Bunun burçlarla ne alakası var allasen, açıklasana bi' !04 Yorumla- +1 yıl
Burçlar çok şeyi ifade ediyor insanların kişiliğini biraz olsun biliyor.. m tamam kabul ediyorum bende çok inanmak ama burç bahanesiyle merak ettiğim soruyu öğrenmeye calisiyorum internete vaktim biraz flortoz olurlarmis balik burclari...
- +1 yıl
Hayir değil tabi ki de ancak genel özelliğiyle benzer mesela balik burcu duygusal alingan ve 6. hissi kuvvetli olurmuş daha çok özelliği var tabi de bu saydiklarimdan sende hic biri yok mu yani...
- +1 yıl
Senin burcun ne?
Karakterle alakası var burçla değil ama balık hep huzursuzluk cikarir
00 Yorumla5 tanesini aynı anda yürütürler :D fenadır ya balık kadınları
012 Yorumla- +1 yıl
Ne geçiyor ellerine boyu uzuyormu...:) cidden balik ladini neden aldatiyor bu kadar... Sen ne burcusun?
- +1 yıl
Boylelerini hic sevmiyorum ya 1tanesi beyine yetmiyor kizma amma gurup mu yapacakmis rivbe tövbe ya sogudum bu balıklardan basak burcunla mi denesem oda b le basliyor...:)
- +1 yıl
Kardeşim yanlis anladin sana için demedim başka basak burcu mu yok. Sadece anlaşabilir miyim diye sen neden kizdun tövbe neyse dedinki simdi...
- +1 yıl
Tamam. saol kardeş balik koz arkadasin var mı hic
- +1 yıl
Ya kardeş kizma ama bisey sircan herkes ayni olmaz yani biraz hani derlerye kasar bu kiz diye o kizlardanmi arkadaşların nasip giyinirler...
- +1 yıl
Anladim gözleri disarda onlar sayılmaz ama balik bastan kokarmis belli yani bile bile de onlarla evlenmek o kadar da değil yani
+1 yılbalık burcuyum sadığımdır. ama aldatmak istesem aldatırım burçla ilgisi yok
125 Yorumla- +1 yıl
Peki neden aldatmak istersin yani ona gore davranayim soyluyecegin şeyleri yapmayayim diye bir balik neden aldatir...
- +1 yıl
sen kızı çok seviyorsun galiba? ben aldatmam ya balıkla ilgisi yok :D aldatırsam aşırı ilgisizlikten ya da aşırı hakarete uğradıysam aldatırım
- +1 yıl
Sevmek ne demek sana soyluyecem oma sakin sasirma ben varya çocukluktan beri ona biliyorum seviyorum oluyorum sörf redderde arkadasligimiz biter diye sevdiğimi bile soyluyemiyorum ama artik zamanki geldi çünkü insan uzak olmaya dayanamıyorum onun sesini duymayinca mutsuz oluyorum onu görmeyince zaman geçmiyor... Son olarak şöyle söyleyeyim diyelim ki beni sevgili olduk ve benimle yatmak istiyor öyle birisi değil de. Diyelim ki mesela bacaklarini acti gel askim dedi ona zarar vereceğinden dolayı asla yapmam kendimi tutarim sevişir birakirim sonra o neler yas#yacak onu Düşünürüm ailesi ogrenirse ne düşünür diye onu asla kurmak uzmem hangi erkek dayanır o anda ama ben dayanieim sanma ki çekingen utangaç biriyim ondan özel bir gün evlenince sonuna kadar mutlu ederim onu ornek biraz kaba oldu ama kusura bakma artik i derece seviyorum bilmem anlatabildim mi?
- +1 yıl
gerçekten böyle seviyorsan helal sana. ama açılmazsan çok pişman olursun açıl onu elde etmek içinde yıllar geçsin peşinden koş. aldatmaz kardeşim merak etme. kızın kişiliği oturmuşsa aldatmaz
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum ama acilamiyorum bir tek evini biliyorum ve disari cikinca rastgele karsilasmis gibi yapip konuşuyorum numarası yok yani sokakta numarasini istersem nasip olur ya da bir yerlere davet etsem cafeye olan orda acilsam sence nazil yapmaliyim yani sen serap ol ben de okanim sana nasil yaklasmaliyim ne demeliyim... Yolda karsilastik cvp?
- +1 yıl
çocukluktan beri tanışıyorsunuz o zaman? oda seni az çok arkadaş olarak seviyodur dimi? nerde oturuyosunuz mahalle falan mı? oturulcak bir yerler varsa etrafında gelsene oturalım söyle falan. ya bence ben sevmem böyle numarralı al karsına konuş. ha seni tanıyorsam veririm numaramı
- +1 yıl
Taniyorsun cikmadik ama konuşuyoruz zaten balik burclarin hisleri çok kuvvetli olmaz mi hemen anlarsin yalan v. b kotu mu iyi mi biri olduğumu mahalle de o 3. Katta oturuyor biz tasindik farklı apartmana aramizda biraz mesafe var mahalle Lee farklı yakinlarinda var gibi carsida çok cafe carsi tarafına gideriz bence ona soylesem cikmayabilir evinden ama numarasini takip bulusalim surda desem yelniz geleceğinden daha iyi hisseder kendini daha cikmiyoruz birlikte cafeye mi gidelim... Ama en Lisa zamanda soyluyecem asigim ona keşke sana anlattigim gibi obada bu kadar rahat anlatabilsem kendimi utanmadan...
- +1 yıl
ilk numarasını al sonra mesaj atarsın ya korkma sonra pişman olursun
- +1 yıl
Çok korkuyorum cekingenim biraz alisik değilim yani ya geceler de kalirsam... Yengeç burclari sadece ciddi ilişkiler peşinde koşarlar flört onlara gore değildir benimde ilk askim da serap son askimda onu sevmekle geçti geçiyor hayatin onu kazanamassam yikilirim... Bana yardim et desteklerken belki bu güvenle acilabilirim kim bilir belki se o da bekliyordur uzun zamandır öyle değil mi kozlar teklif etmez diye soyleyemiyordur da...
- +1 yıl
bak şimdi 3 sene boyunca birini platonik sevdim aslında söyleseydim onun bana karsı bakış acısı değişecekti. ama söylemedim ve bana arkadaş gözüyle baktı. eğer sende söylemezsen sana arkadaş gözüyle bakacak söylersen seni şöyle bir tartacak onun kafasında ilk önce olur ya da olmaz ama sen pes etmezsen ve balık burcu olduğu için etkilenir onu kazanmak için her seyi yap. karsılık verecektir :) belkide o da sana karsı boş değildir. açılmazsan bu işi unut gibi bir şey. al karsına yüreklice konuş onu ne kadar sevdiğini anlat. bu işler böyle. sakın unutma elbet bir gün kazanırsın onu :)) bol şanslar en kısa zamanda açıl
- +1 yıl
Size çok tesekkur ederim yaziyi okudum ve bana güven verdi haklisin arkadaş olarak değil de artik sevgili olarak kalmak istiyorum onun gözünde haklisin bekliyordur belki de kimbilir ama nereye kadar beklixek değil mi artik zamanki geldi... ah çekingenliğin olmasa ne güzel olurdu...
- +1 yıl
yerinde özgüven iyi bir şey :) inan farklı gözle bakacak sana. rica ederim merak ederim ben kızın düşüncelerinii burdan belirt lütfen :) sakın vazgeçme
- +1 yıl
Bak anlaşma yapalim ben söylemeden önce sen bana biraz daha destek ver acilirsam ne kazanirim şöyle güzel şeyler olur diye, güvenin yerine gelince de bende yarin acilip düşüncesini sana soylerim...
- +1 yıl
güvene falan ihtiyacın yok ki senin senin güvenin yerinde aslında sen sevdiğin kızın karsısında ezilip bükülüyosun o kadar :) bu da gayet normal adamlığına ver. ya git pişman olma söyle.
- +1 yıl
Hadi bakalim inşallah kotu sonuçlanmaz... :) belki de hayal ettikgim güzel anlari yasayyicam onunla yüz yüze konuşup onun kahramanı olabilirim... Çok heyecanliyim daha şimdiden kesin düşer bayilirim ben ya karsisinda.%%)
- +1 yıl
inşallah :) evrene mesaj göndeer sonucu belirt
- +1 yıl
Bildircem söz. Ya ben galiba yapamiyacagim ya benim için zok zor ben kendime de kiziyorum ben ne istiyorum biliyormusin hem karnim doysun hem pastam dursun ayni o hesaptan...
- +1 yıl
belki kıız ya da yarın sen ölüceksin manyakmısın ölüp gitmeden söyle kurtul sonuç olumsuz olsa bile içinde kuşku kalmıcak oh diyeceksin takma bu kadar ya
- +1 yıl
Allah korusun nazil takmayayim ya cikmiyor ki ah bu söylediklerini konuştular ikizi bir görse beni hic birakmazda iste...
- +1 yıl
ikizi mi var kızın :D
- +1 yıl
Yoksa sen serapmisin kardeş söyledim mi yoksa serap serap seni seviyorum hem de cokkkkk:) saka saka söylemesi bile guzelmis...:) ;(
- +1 yıl
neyse yarın söylersin :D
- +1 yıl
Hehe çok güzel ya :) yok abasi var 2tane :) hahae
- +1 yıl
Tamam da isin yoksa konuşsan biraz daha serapla konuşmadan önce heyecanimi giderken lazim sende kizsin sonuçta tabi senin içinde zarari yoksa başka şeylerden de konuş sikildiysan önemli değil... konusalim mi
- +1 yıl
Pardon ya cep telefondan yaziyorum görmedim skldiysan ne demek istediğimi anladin iste konusalim diye...
Gizli Üye(36-45)+1 yılyükselenim balik. cok sadik birisiyim bu yüzden kaziklarida yiyen benim :D
110 Yorumla- +1 yıl
Benim tavsiiyem yengeç burcu erkekgi bul kendine severse hayati boyunca aldatmaz sen ne istersen yapar kullan olur ayrıca romantik duygusaldir sana güzel sözler söyler ilgi gösterir kendimden biliyorumyeyengeç burcuyim ayrıca son olarak halden anlarim kadinlaru tanirim... Halden anlamak ne gelirse aklina...
Cevap sahibi+1 yılevet su grubu burclari tam bana göre cok iyi insanlar oluyorlar
- +1 yıl
Evet biliyorsun iste o zaman ne duruyorsun yeni asklara yelken acmanin zamanki gelmedi mi sence de yalnizlik nereye kadar seni seviyorum cümlesini en son duyali ne kadar çok zaman geçti değil mi?
Cevap sahibi+1 yılcirkinimde cirkinim :D
- +1 yıl
Çirkin olman ya da çirkin olarak formen kendini bu sadece özgüven eksikliğinden kaynaklanır herkesi allah yarattı çirkin güzel yoktur kendine bakan kendine bakmayan insanlar vardir... Bu birrrrr dur daha bitmedi, çirkin olman daha iyi yani bir erkek eğer ki diş güzelliğe bakiyorsa onun amaci farkilidir seni kullanmak istiyordur senden faydalanıp isini görüp seni yari yolda sap gibi bir akan insandır ondan uzak dur önemli olan kişi bin iç güzelliğidir huyludur düşüncesidir emin ol sana bir makyaj yapip gizelyeni kıyafetler alinsa saclarina temizliğine genel olarak bakimin yapildigi zaman emin ol o güzelim diye geçinen birçok insandan daha güzel olursun tercih edilirsin buda 2222²... ?
Cevap sahibi+1 yılben bakimliyim hemde cok :D süslüde sayilirim :D ama yüz hatlarim iste yüzüm genel olarak cirkin :D özgüvenimin eksikliginde okul yillarimda baslayip hala devam eden insanlarin beni dis görünüsümle yargilamalari beni bu yüzden ezip cirkinligimi yüzüme vurmalari
- +1 yıl
Peki yüz hatlarin derken bir kaza olan mi gecirdin bence sen güzel birisin ama farfinda değilsin güzelliğinin yani yüz hatlari derken senin de gözün yükseklerde olmasin erkekler çok mu yakisikli disarda bir suru bakimsiz serseri insan dolasiyor senin yapman gereken seni en iyi anlayacak olan yengeç burcu erkeğiyle ilişkinin başlat o halden anlar seni çok mutlu eder iz güvenin yerine gelir seni his kurmaz sever ilgiye boğar seni istediğin şeyleri onda bulabilirsiniz ben yengeç burcuyum kendimden biliyorum...
Cevap sahibi+1 yılcince konusuyor gibiyim :D ben yasadim sonucda sende beni görsen kacardin emin ol mesajima bile cevap vermezdin
- +1 yıl
Nazil yani ses tellerinde mi sorun var şöle neyin var neden bu kadar kendini sevmiyorsun hiçte bile neden kacayim sende insansin ne problemin var beyini sevmiyorsun?
- +1 yıl
Ben seni cok merak ettim fotoğrafın i gosterirmisin bana bakalim sen çok güzel birisin inan bana güzelsin sen guzellllllllllllllll
+1 yılBalık burcu erkeğiyim ve gizem dolu olduğumu düşünüyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne gizemi en çok aldatan burç sensin;) haha
+1 yılben balık burcuyum ve ben eşimi asla aldatmam gibime geliyor.
01 Yorumla- +1 yıl
İnternette biraz flortoz olur diyor acaba bir balik burcuyla ilkskimi baslatsam mi ki sevdiğim hoslandigim kiz balik burcu
Kendimden yola cikarak cok sadiklarrr
140 Yorumla- +1 yıl
Eminsin değil mi kesin sadiklar mi eşlerine hoslandigim kiz balik burcu bende yengeç burcuyum ve ben aldatmak asla ama balik aldatmazddeğil mi uyumlu olurmuyuz biz
- +1 yıl
Ya hazir sen balik burcusun seni yakalamiskan bana yardim et sence balik burcu bir erkekten ne bekler nasip bir erkek ister 2. Side balik burcu hediyelerden hoslanirmi ona hediye aksam da bir yerlerde biraz konuşabilir miyiz desem ne der yani sana dedimi varsayarsak sen olsan ne dersin yolda karsilastik merhaba lastik sana hediye aldim kabil edersen beni sevindirirsin serap dedim ve ardından vaktin varsa biraz bir yerlerde oturup konuşabilir miyiz dedim ne dersin böle biri dese ne dersiniz?
- +1 yıl
Cevabin yok mu kuzum ya sende balik sim baliga nasip yaklasmaliyim..
- +1 yıl
Ne dedim de kizdin simdi yazmiyorsun iste baliklar hep bolyle havadan nem kaparlar... Çok kirilgan alinganlar...
- +1 yıl
Sizi duygusallar sizi siz dünyaya sanki ağlamak için gelmiş gibisiniz herşeye de aglanmaz ki
- +1 yıl
Soyleyemiyorum bu balik burclari hic evden cikmazlar mi ya evinin önünde bekliyorum bari bakkala ekmek almaya CIK markete fkan ne bileyim ciksa konuscam numara sini isticem yeter artik ya onsuzluga dayanamıyorum çok seviyorum içime oturdu resmen ya. Hep aklimda sürekli onunla konuşmak istiyorum napip edip o telefon numarasini alman lazim ama evden cikmiyor.. Çok evcil güzel bir şey ama disarda hep pislik kötülük var iyi de yapiyor ama bari simdilik bir numarasini alayim sonra yine gursin evine arada cikariz yeter... Of of... CIK artik ya aksam oldu... sende boylemisin?
- +1 yıl
Haklisin yazilarim için özür dilerim napayim çok yalnizim konuşmaya ihtiyacim var... Serapi göremiyorum sinirlerin bozuk bu yüzden kusuruma bakma... Hem baliklar yardımsever olurlardi hani bana yardim edermisin kendince ismini bilmiyorum benimle konusurmusun yalnizligimi giderirmisin siz bende sana yardim ederim zor duruma dustugunde... Çok yalniz hissediyorum kendimi artik hayaller kurmaktan çok skldm gerçek hayata dönmek istiyorum... Help me!!!
- +1 yıl
Peki senden numarani bir erkek nazil istemesi yani ne dese mutlu olurda verirsin numarani?
- +1 yıl
21 yasinda benimle yani ama onunda bana ilgisinin olduğunu düşünüyorum konuşurken yolda karsilasinca gülümsüyor ne vileyim belli ediyor yani peki face kullanmuyor, ona nazil yaklasicam numarasini isteme yerslerdim diyorsun bir tane arkadaşı vardi benim bildiğim konuda bulamam çok zor tek bildiğim evleri bizim yollar önce çocukken oturduğumuz evin yani nazil yaklasicam evinin köşesinde bekliyorum gecen sans ya cikti bakkala diye napiyosun okan dedi konusuyor da yani sokakta mi acilayim numara şart mesajla bir yere davet ederim diye düşündüm sen de baliksin sence ne yapmaliyim sana yapilmasini istersin bu durumda?
- +1 yıl
Çok güzel ya bunu beğendim bu cümleyi soyleyecem haklisin güzel bir şekilde dilemek önemli bence...:) tesekkurler... Hediye de aksam mi acaba küçük zevkli bir hediye nasip olur hediyelerden hoslanir mi sen olsan hediyeyi kabul edermeydin?
- +1 yıl
Mesela iimizin isimleri yazili ortada da kalp olan bir altin kaplama boyuna takilan neydi o onlardan yaktirsam nazil olur...
- +1 yıl
ya da ask Romano hediye etsem
- +1 yıl
Hem küçük olduğundan ailesinden gizli odasina götürebilir hediye paketi aksam büyük ailesi annesi demicekmi kizin bu ne boyle kirmizi kutu diye... ? :);)
- +1 yıl
Yarin bu isi bitircem yok olmucak böle kafaya koydum artik bende mutluluğu hakediyorum sevgiyi sevilmeyi...
- +1 yıl
Umarim isin yoksa beni biraz rahatlatmak amacıyla heyexani gidermek amacıyla konuşmaya devam edermisin benimle kendince bak seninle konuşurken ne güzel konuşuyorum takilmadan bir tek onda farklı oluyor...
- +1 yıl
Senin erkek arkadasin var mı ya da evlimisin? Hep ben ben sktm seni kafani sisirdim kusura bakma..
- +1 yıl
Bunu duymak cok iyi oldu bak... İnşallah sende çok mutlu olursun baliklariin bir tek sevmedigim yönleri cok cabuk agliyorlar yani genel bir şey yok herşeye bende duygusalim yengecin ama o kadar da değil alingan biraz sanki sen bu huyun hakkında ne düşünüyorsun
- +1 yıl
Sence bunu nazil giderebilirim yani basini omzuna yaslasam anlatsam bu uzulmen için bir sorun değil ki bak sen uzulunce beni de uzuyorsun lütfen unun gitsin canim hem sen beni uzmezsin ki lütfen üzme beni, simdi bak bana sil o göz yaslarini diyip yanagindan opsem faydasi olurmuş ki dikkate alirmibeni...
- +1 yıl
Zaten ilgi ve sevgi istiyor balik başka ne isticek ki var mı bildiğin şefkat?
- +1 yıl
Peki hayalci olduklari dogrumu sende sik sil uyumadan önce hayal kuruyormusun...
- +1 yıl
Ya yukarıdaki yorunlari okurmusun balonlar gizlidenis cevirirlermis belli eetmeden... Kafam karisti biraz
- +1 yıl
Baliklar
- +1 yıl
Saol sahada iyi aksamlar...
Ben aldatmadım balık burcuyum
01 Yorumla- +1 yıl
Esin ne burcu?
Balık burcuyum eşimi duygusal anlamda aldatdım
012 Yorumla- +1 yıl
Yani sadece etkilenip kaldiniZ mi yoksa ilişki yasayarak mi aldattiniz?
- +1 yıl
Ya size şey sorucam benim hoslandigim kizda balik yani siz esinizi neden aldattiniz ogreneyim de onu yapmatayim diye soruyorum balik neden aldatir... Cvp?
- +1 yıl
Simdi birincisi sadece duygusal anlamda aldatmissin cinsellik yok bu bir nepze iyi... Ama yanlis bisey i ayri. 2. Si sende haklisin İDA ortada bulusmaniz lazim simdi belik burcunun biraz olsun tanima firsatim oldu. Balik sürekli ilgi beklermiş sevgi istermiş bu aradiklarini bulamayınca da aldatmaya yonelirmis ama adamda ne is yaoiyor bilmiyorum ama eve yorgun geliyordur yoruluyordur o da hakli sana vakit ayiramadan uyuyup kaliyordur. ona ilgi göster aldsak çare değil nereye kadar erkeklere pek güvenme ben biliyorum tanidigim birisi vardi eşini başka adamla aldatmis yatmislar adam da kayda almus kadina şantaj yapip bütün bileşiklerini neyi var neyi yok almus kadun naosin kocasi bilmemesi lazim mecbur sonra ona ne kötülükler ediyor eşine ilgi göster anliyacakrir seni esin ne burcu.,
- +1 yıl
Balik la basak pek anlaşamaz ki sen haklisin senin ihtiyacin olani en iyi yengeç verir halinden anlar olmazsa akrep ama tengecle mutlu olursun... Yine de aldatma ya yazik o adama kaç kez aldattin peki bulursunuz mu aldattigin kişiyle bir yerde yattin mi yoksa sadece mesjlastiniz mi seni seviyorum diye...
- +1 yıl
İyi öyleyse belli mi olur kardeş ateşle barut ne bileyim yalniz o adamda sende biraz ayip atmissiniz bari eşinin yakini olmasaydı uzaktan olan ne bileyim akrabası mi yoksa is arkadaşı olan mi?
- +1 yıl
Pardon ne desydim ex sevgili ne o adam yerine... Tamam sen ilgi duymussun sadece... De bir kadim neden evinde mutlu olacagi erkek varken baskasina palatonik ask yasar ilgi duyar... Yani ben olsam evimde Esim varken napayim baskasini saril yatin servisin opusun mutlu edin birbirimizi... Ne gerek var ki...
- +1 yıl
Değerini bil kocanin tehlikeli sulara girme bence bide çocuk varsa...
+1 yılburccamı ınanıyorsunuz allah askına karaktersiz olan aldatır illakii
09 Yorumla- +1 yıl
Haklisin... Sana bisey sorcam sende balik burcusun galiba evde ne kadar vakit geciriyorsun yani hoslandigim kiz hic göremiyorum evden cikmiyor resmen sen de oylemisin?
- +1 yıl
nerden analdn balık oldugumu :D
- +1 yıl
:) tahmin ettim, çok tatlisin, o değilde sende evde çokvakit geciriyormusun yoksa disari ccikargezemisin?
- +1 yıl
insann havasına göredir ben gezmekten cok hzurlu bir ortamda olmayı seceriim
- +1 yıl
H uzurlu ortam da evin ailenin yeni tabi bak sana soru sorcam... Sana bir erkek nazil teklif etmeli ne demeli ve numarani nasıl isterse verirsin ancak...
- +1 yıl
öyle bişiye cesaret edemz kibar bile olsa
- +1 yıl
Bende ceserat edemiyorum iste peki biz hep yalniz mi kalicaz nail olacak basil konuscam serapla ben... Nazil ona yaklascam.
- +1 yıl
orası sana klmışş
- +1 yıl
Bende gereğini yapicam da iste serapa acilmadan önce seninle bir kizla konusurak heyecanimi gideriyorum seninle on hazirlik konusalim biraz daha... Zarari yoksa tabi senin içinde...
Balık Burcundaki Kızdaki O kafa kimsede yok :D :D
06 Yorumla- +1 yıl
Ne anlamda gizli isler konusun da mi
- +1 yıl
Hadi ya sorunlu tipler o zaman bunlar... Zarari olur değil mi peki aldatir mi bu burç o kafa dalgali ya gider mi disari?
- +1 yıl
Valla sen bu isi cozmussun ama o zaman da ilgisiZsin denesin... Çok garip insanlar?
Aldatmanın burcu olmazki kardeşim
014 Yorumla- +1 yıl
Haklisin ya bir kadim neden aldatir sence?
- +1 yıl
Ya korkuyorum ya allah korusun ya ilerde bana da yaparsa balik burcu kendisi ben hem ilgilenirim hem de onu mutlu ederim ama gözü disarda olmaması lazim...
- +1 yıl
Ama bolede zoraki de olmaz ko neden ben onun eline bakicam hep ilgilenirken aldatmaz önceden erkekler aldatir di simdi kadınlar noldu bu kadınlara böle de anlamadim ki sen de kadinsin...
- +1 yıl
Boşver ya o aldatirsa bende onu aldatirim ama önce kendime bağlar asidi istediklerini yaparim gerekirse kölesi olurum sevipte hatasini anlayip pişman olduktan sonra herşey mükemmel giderken bende onu aldatirum olur biter ama çocuk oldu mu çok kotu ya evlerden orak allah korusun...
- +1 yıl
Ama o aldatiyor ya napican gel karicim sana madalya mi takacam demeleyim yoksa eve dönerken mehter takimiyla davul zurnayla mi karsilasaydim onu...;) ;) allah korusun basima gelmedi de çok kotu bir şey önlemleri almak lazim ihtimalleri azaltmak lazim öyle değil mi...
- +1 yıl
Aynen sen aldatirmisin eşini hic yoksa mutsuz olunca ayrılmak mi istersin
- +1 yıl
Ama o seni aldatti sende ayni aciyi yaşatmak istemezmisin
+1 yılHer balık aynı değil ki...
022 Yorumla- +1 yıl
Ama geneli ayni değil mi benzerlikleri mutlaka vardır... Mesela sen gugüzel kelimeler duymak istemezmisin sevgisinden ayrıca seninle ilgilenmesini
İstersin sürekli sevsin istersin kiskanc birisin bunlar gibi para da gözün yok sadece kaygisiz bir hayat kursun sana yeter sana bir yardim etsin ya da beni bir kere mutlu etsin sen onu 10 kere mutlu edersin... Yardimseversin evcil hayvanları sevmiyorsun. Hayalcisin yatagina yatar kitap olursun sonra hayaller kurarsin sürekli olmuyacagini bilsende güzel hayalller. asil olmadigin biriyle asla seks yapmazsin daha birçok bunun gibi bunlar yok mu yani sende kaç tanesini bildim sin olarak ta acik olmak gerekirse olmayacak şeylere ağla ya biliyorsun... Cevap? - +1 yıl
Evcil hayvanları sevrrsin sevmezsin değil yanlid yazmisim...
- +1 yıl
Balık sevince tam sever bilirsin. Bağlanırsa bir kere, kopamaz bir daha. Yani gerçekten severse aldatması söz konusu değildir. Erkeğine ilah gibi davranır. Onu yüceleştirir. Yeter ki mutlu olsun der. Öyle işte.
- +1 yıl
Evet iste bu yüzden balik burclarini seviyorum... O kadar az balik burcu kaldi ki herkese yetecek kadar yok bu yüzden acilen balik burcu bulmak lazim...:) ;)
- +1 yıl
Bol şans ^^
- +1 yıl
Tesekkurler yarin numarasini isteyecegim ve senin sözünü dinlemek isterim sende baliksin. Ve benziyor olabilirsin numarasini ne deyipte isteyeyim yani bir erkek senin numarani nazil istemesi biraz taniyorsun onu ama cikmadiniz hic sadece yolda konustunuz cvp?
- +1 yıl
Sana nereden ulaşabilirim der ben de Whatsapp olabilir diyip numaramı veririm bu kadar basit :D
- +1 yıl
Şöyle desem serap seninle konuşmam gereken konular var ama her zaman gorusemiyoruz numarani yazarmisin deyip telefonunu versem...
- +1 yıl
"Seninle konuşmam gereken konular var ama her zaman görüşemiyoruz. Eğer senin için de bir sorun yaratmayacaksa, numaranı verir misin?"
- +1 yıl
Güzelmiş senin söylediğin daha iyi ezberleyim ben en iyisi yarin bu is ya olucak ya olucak hadi hayirlisi tabi cekinmezsem... Karsisinda bakakalmassam... Ama daha önce konuştuk ben susuyordum bakakaliyordum yüzüne o hep konu bulup sorular sordu bana... Biliyor onu sevdiğimi de söylememiz bekliyor bence...
- +1 yıl
Bence de :) Bekliyor işte kız, hadi bir cesaret :)
- +1 yıl
Tamam acilacam yarin çok şey değişecek... Güzel keyifli günler bekle beni ben geliyorum..:) ;)
- +1 yıl
Ya hep benden konuştuk senin hic sorunun derdin yok mu?
- +1 yıl
Hayır yok. Hayat mutsuz olmak için çok kısa.
- +1 yıl
Vardır ya nazil yok ben okudum balonlar baskalarin sorunlar ini giderirlermis ama kendi sorunlarıyla ilgilenmezler mis ya da disa vurmazlarmis baskalarini uzmemek için varsa şöle düşüncemi soleyeyim sadece bende... Mesela annemle demi hic tartismiyorsun her kiz tartisir gibi...
- +1 yıl
Hayır, ailemle pek aramız yok. Eskiden her şeyi kafama takardım, majör depresyon atlattım. Ve iyileşince artık hiçbir şeyi kafama takmayacağıma, kendime söz verdim. Şimdi hayat çok güzel. Bunu bozamam.
- +1 yıl
Haklisin sakin bozma doğru yoldasin ne gerek var kafaya takmaya unut gitsin hayat dediğin ne ki gül eğlen dolu dolu yasa hep uzul uzul nereye kadar...
- +1 yıl
Ailenle aram yok dedin ya çok Lisa anlatmak istersen eğer neden ayrisiniz sebep ne kim hayali kim suucluydu? Dinlemek isterim seni hem rahatlarsin sende içine atma benim icin...
- +1 yıl
Gerçekten anlatmak istemiyorum, teşekkür ederim yine de.
- +1 yıl
Rica ederim canim sen üzülme yeter... Hep mutlu ol geçmişi Burak geleceğe bak... Her zaman tüm güzellikler seninle olsun...
- +1 yıl
Çok teşekkürler :) umarım seninde
- +1 yıl
Yarin acilabilirsem cevap yazarim sana buraya... :)
+1 yılTam tersi guzel oluyo.
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Balik burcu kadinlari ve kizlari sorum sizlere ve bilen insanlara?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler