Psikolojik danışmanlık almaya geldim?

Psikoloğa gitmek istemiyorum belki aynı duyguyu yaşayan vardır diye buraya sormak istedim belkide giderim bilmiyorum. Nefret ettiğim biri var kendisi benden yaşça büyük abim oluyor. Hayata bakış açımız asla hiç bir zaman uyuşmadı çocuk denilebilecek yasıyla bir çocuğun geleceğini yönetmeye kalktı tabi en çok zararı ben gördüm. Yıllardır içimde oluşan bir nefret, sevgisizlik, kin var. Yüzünü görmek dahi istemiyorum. Fazla denk gelmiyoruz 3-4 günde falan. Varlığına dahi sinir oluyorum. Ve eve geldigi zamanlar içimde sinir oluyor. Yüzüne bakmıyorum, konuşmuyorum da. Ama içimde hissettiğim bu sinir ve gerginlik duygusundan bıktım. Lütfen yargılamayın elbette ki sorguluyorum kendimi " sonuçta onunla kan bağım var " gibisinden ama sonuç nafile açıkça buraya anlatamam ama beni hayatımda en çok yıpratmış kişinin kardeşim olması dahada kötü hissettirdiği için sorgulamamın bir anlamı da kalmıyor haliyle. Benimle aynı duyguyu veya durumu paylaşmış ve bu sorunu kendi içinde halletmiş biri var mı ya da bir fikir tavsiyesi?
Psikolojik danışmanlık almaya geldim?