Haksiz miyim ne yapmaliyim?

Haziran ayinda yeni mezun oldum evde surekli hır gur var simdi de depremzede birisi itirafta bulunmus bende yardim etmek amaciyla evde yorgan ve eşya vardi onlari veririz diye düşündüm annem de bana sormadan niye boyle bir sey yapıyorsun cok mu yardim etmek istiyorsun o zaman hadi ordan git calis para kazan kazandigin para ile yardim et dedi bende bunu soyleyince alındım ve agladim not (psikolojik bir rahatsizligim da vardi titreme mide bulantisi ve arada aglama krizi) iste her şeye agliyorsun hastalaniyorsun zaten boyle evlenemezsin de diye ustume ustume geliyor cok bunaldim insanlar da is buldun mu dediklerinde hemen morelin bozuluyor kenara cekiliyorsun diyor ama halbuki bulamadigim icin insanlar surekli aşağılar bir tavirla sorduklarindan sıkıldım bunaldim ve üzülüyorum haliyle de yuzum dusmus olabilir ne istyorsun anlamiyorum ben para yetistiremiyorum diyor ben hastaligimdan dolayi calisamadim diye bir igne dahi istemedim para olarak falan iyileşince yine is ariycam dedim sonra zaten is bulsanda boyle agladigin icin seni ise almazlar dedi ama aglamamamin su anki sebebi cok uzerime gelinmesi ve bu laflari artik kaldiramiyorum gucume gidiyor hasta oldugum halde agliyor bile olsam bir insana boyle yapilir mi sen iyilesmek icin caba gostermiyorsun diyor elimden geleni yapiyorum Allah şahittir sıkıldığım darlandigim zaman kendimi ikna etmeye calisiyorum ama surekli evde boylr agir laflar konusulunca ben nasil toparliycam bilmiyorum cok bunaldim haksiz miyim diye dusunmekten nereye gitsem diye dusunmekten evlen hadi ordan git diyor nabayim ben

Haksiz miyim ne yapmaliyim?