Sizce haksız mıyım ne yapmam gerekiyor?

Merhaba yaklaşık 4aylık bir ilişkim vardı ve çok yoğun çalışıyordu ( hafta içleri 12-hafta sonları neredeyse 20 saat) ilişkinin ilk haftalarında1 kızla ara ara yazıştığını gördüm kavga ettik arkadaşı olduğunu söyledi ama kız aslında sevgilisiymiş ve hayatında o kız varken benimle de sevgili olmuş her neyse kısa kesiyim bağırdım çağırdım ayrıldım özür diledi kızla karşılıklı çıkar ilişkilerinin olduğunu falan söyledi mesajlarda bunu kanıtlıyodu bende inanmak istediğim için inandım ve devam ettik daha sonra 2. Ayın ortalarında başka bir kızla konusmasını gördüm müşterim dedi (ek iş olarak TAG YAPIYOR) mesajlar samimi olduğu için inanmadım çok büyük bir kavga ettik arabadan inip evime geldim 2-3 gün yalvardı ağladı sızladı bi şeyler de yaşadıgımız ve sevdiğim için tekrar affettim ama 3. Ayımızda onun snapchatınden yanlışlıkla paylaştıgım bir fotoğrafımızı ablası görmüş bu yüzden beni arayıp bağırdı kızdı ayrılmayı düşündüğünü dile getirdi bende öyle olmasını istiyorsan tamam dedim birkaç gün sonra hamile olduğumu öğrendim gecesi beni aradı dışarı çıkıcam geleceksen hazırlan falan hazırlandım çıktık kavga etmeye başladık aslında ona söylemicektim ama o an hamile olduğumu söyledim sustu şok oldu ne yapıcaz ailemizin karşısına böyle çıkamayız işte aldıralım falan dedi bende bu çocuğu istediğimi söyledim ailemize ne dicez gözlerinde çok düseriz olmaz dedi sustuk sonrasında birkaç gün konuyu açmadı aramız düzeldi daha sonra bebeği aldırmanın konusunu açtı i ben defalarca çocuğu istediğimi söylememe rağmen sustu hiçbir şey demedi sadece randevu almıcaksan ben alıyorum dedi o an dünyam başıma yıkıldı 1 hafta aralıksız tek başıma nasıl yapıcağımı düşündüm yaşım daha çok gençti ailem onaylamazdı en önemlisi de zaten iğrenç olan bu dünyaya gelip birde iğrenc bir babası olucaktı babası varken babasız kalıcaktı bunu göze alamadım ve hamileliğimi sonlandırdım aynı zamanda onu da hayatımdan çıkarttım çok zor zamanlar geçirdim depresyona girdim hamileliğimde olsun bebeğim öldüğünde olsun yanımda olmadı hep kendimi suçladım çocuğumun canına kıydığım için yazmaya devam etti bu süreçte işte ben yanındayım böyle olması gerekti biz yapamazdık bakamazdık ben kaç işe gidiyorum yine yetemiyorum diye bende hep tersledim bağırdım küfür ettim neyse şimdi hastalanmış ciğerinde kist varmış ve benden yanında olmamı istiyor ona bu zamana kadar bana yaşattıklarını söyleyince ağlıyor bende böyle olmasını istemedim o sadece senin değil benimde çocuğumdu ama o an en doğrusu oynu sende işte aldırmasaydın evlenelim deseydın falan diyor artık yanımda olucağını yaşattıgı herşeyden pişman olduğunu tek suçlunun kendisi olmadığını söyleyip yanında olmamı istiyor ama ben bunu yapamıyorum onun yüzüne bakamıyorum nefret ediyorum iğreniyorum sizce ben bencillik mi yapıyorum haksız mıyım şu an yanında olup ona destek mi vermem gerekiyor?

Sizce haksız mıyım ne yapmam gerekiyor?