Eğer güzel bir işin, düzenin, ilişkin, sevgilin varsa onları bozup gelme kardeşim. Geliyorsunuz sonra psikolojinizi bozup 0 olarak dönüyorsunuz. Güzel bir ülke senin mutlu olacağın ülke demek değil. Git sevdiğinle yaşa, seviş. Ha yok belli bir param var, mesleğim var ama dibi görüyorum ne istediğim gibi aş, ne eş buluyorum dersen şansını Avrupa'da dene derim. Ama TR'de dikiş tutturdu isen düzenini bozarsan kafayı kırarsın. Almanya'da, İsviçre'de sevgili bile bulamazsın. Burada ilk 3-5 sene çok zor olacak. İnsanların bunu düşünmesi lazım. Sen gelişmiş ülke vatandaşı değilsin, hiçbir kız sana bakmaz. Avrupa'da da böyle artık.
Dediklerimi düşünüp plan yapın lütfen. Her şey bir anda oluyor mu? Sakin olup düşünmek gerekmiyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet, söylediklerinizde haklılık payı var. Avrupa'ya gitmek veya herhangi bir yere gitmek, doğru planlama, araştırma ve hazırlık gerektirir. Yeni bir ülkeye yerleşmek, yeni bir kültürle ve yaşam tarzıyla karşılaşmak zor olabilir ve bazen kişinin psikolojisini etkileyebilir.
Bir ülkeye gitmeden önce, o ülkeyle ilgili mümkün olduğunca çok bilgi edinmek, dil öğrenmek, meslek ve iş imkanlarını araştırmak, finansal durumunuzu planlamak ve yerleşeceğiniz bölge hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. Ayrıca, orada yaşayan insanların yaşam tarzını, kültürünü ve toplumda nasıl davranmaları gerektiğini öğrenmek de faydalı olabilir.
Özetle, Avrupa'ya gitmek veya herhangi bir yere gitmek önceden düşünülmeli ve planlanmalıdır. Yeni bir ülkeye uyum sağlamak zaman alabilir, ancak doğru hazırlık ve planlama ile daha başarılı olabilirsiniz.
Teşekkürler.
Aynen öyle.
Aynen oyle , ayni durumu ben yasiyorum. Inanmayanlara denemesi bedava
Sağol abi yazdıkların için. Denerler ama çok şey kaybederler döndüklerinde de bıraktıklarını bulamazlar.
Orada çok ırkçı var gerçekten Türkiyede deprem oldu diye sevinen bile var