Yabancıların Atatürk'ümüze olan sevgi ve saygısı beni her zaman çok mutlu etmiştir. Çok şanslı bir milletiz.

Yabancıların Atatürk'ümüze olan sevgi ve saygısı beni her zaman çok mutlu etmiştir. Çok şanslı bir milletiz.

Atatürk'ün değerini ve bu ülke için yaptıklarını sadece zekası olan insanlar anlar. Tarihe derinden bakınca, bir çift mavi göz var. Ülkeye gökyüzü olan. Zeka geriliği olanlar Atatürk'u anlamaz. Anlamasını da beklemem çünkü sithe sürülecek akılları yok. Adam da öyle bir ön goru var ki sapkın tarikatları kapatmış. Bak günümüz de tarikatlar açık. Ülke ne halde. Dini kullanarak yönetilen bir haldeyiz. Deprem oluyor 10 ilde kader diyorlar. Mustafa Kemal bu ülkeyi işgalden kurtardı. En büyük depremi biz o zamanlar yaşadık. Balkan, Çanakkale, Kurtuluş savaşı ve niceleri. Atalarımızın emekleri, onlara saygı duymayan herkese haram zıkkım olsun
Dünya böyle severken bizim milletimizden heykeline zarar veren sakallı dangalaklar var ama Yolum Atatürk yolu diyen gençlerimiz var Yolum Atatürk yolu diyen her insanı buradan selamlıyorum ve derin saygılarımı iletiyorum
Dünya böyle bir yer işte, senin milletinden olmayan insanlar Atatürk'e saygıyla bakar önünde saygıyla eğilir, bizim içimizdeki kendini osmanlı torunu diye tanımlayan ne idiği belirsiz, dedesi kurutuluş savaşında samanlıkta saklanmış olan hainler kalkar adama ayyaş der.
Yabancılar türklerden daha fazla Atatürk 'e karşı saygılılar
Asıl bizim daha fazla saygı duyup sevmeliyiz , yabancılar bile dünya lideri olarak görürken , maalesef bazılarımız göstermeleri gereken saygıyı bile göstermiyorlar , yazık , gerçekten
Cevap
33Cevap
Evet çok güzel gerçekten ülkeler ve ırklar arasında böyle dayanışma ve yardımlaşma gördüğüm zaman seviniyorum gerçekten.
Tum dunya Atama hayranken kendi ulkesindeki vatandaskarindan bir kismi hakaret eeiyor en cok bu zoruma gidiyor anlam veremiyorum veremiyorum veremiyorum. Bu insanlar nasil insanlar seni kurtarana seni musluman olmayan anana bacina tecavuz edenleri ulkeden kovuyor ama sen ona kuffediyorsun. Tamamen beyinden yoksun insanlar nefret ediyorum onlardan
Erdoğan yardimnetmese görürdum. maviye sevdasını kapımızı çalan olmazdı
Zamanında Erdoğan zor olan ülkelere uçaklarla yardi gönderirken herkes ayaklandı niye yardım ediyor bizim vergilerimizle diye.
İşte bu gün sıra onlara geldi
Ne diyon la
Benim bu japonlara kanım fena kaynıyor acaba ırksal bir bağ olabilir mi türk ve japon arasında? Araştırayım.
Aaa ırkdaş mı bunu biri daha demişti umarım gerçektir ❤
Ama ben maalesef irandan gelmeyim dede tarafından kdkd olsun jdjd
Dede tarafı acem göçmeni
Irk falan orasını pek anlamam maalesef🥺 ırk olarak nasıl bir şeyden bahsediyorsun türk arap gibi mi
Annem çepni türkü babam tarafından dedem sonuç olarak irandan göçme yani muhtemelen arap ya da kürt emin değilim ama şivem de hafif bir kürt vs lik var.
Atatürk Japon olsaydi bugün dünya bambaska olurdu. Bizde harcandı...
Elin japonu elin ateisti bile Atatürkü bu kadar sever ve sayarken, içimizde ki dinci yobaz düşmanlardan korusun tanrı bizi..
Haklısınız...
Atamızla ne kadar gurur duysak azdır...
Bu ülkede yaşayıp da onu sevmeyenler utansın...
Çoğu ülke hatta %90'ı bence Atatürk'ü tanıyor ben böyle düşünüyorum yardım eden bütün ülkelere Allah razı olsun
Onlar saygıyı sevgiyi bilen bir millet. Yine sevdim bak çekikleri.
Gerçekten harika. 💙
Değerini bilemeyenler utansın.
Atamla aynı göz rengini paylaşmaktan gurur, kendisinden 16 cm uzun olmaktansa utanç duyuyorum.
Burada gereken o saygıyı şu yabancılar kadar bile gösteriyor muyuz? Neremiz şanslı?
İçimizdeki hainler, yobazlar ve dindarlar İngilize hayranlar.
Bir tek bu ülkedeki belli bir kesim Atatürk'ü sevmez
Çoğu kişiden daha iyi biliyorlar atamızın kıymetini
Japon’lar biz Türkler için ayrı bi millet ayrı bir sevgi var onlara karşı
Değerlere en güzel şekilde gösterilen bir saygı duyma örneği onlar Japonlar saygılı bir toplum.
Japonlar bizi sever zaten ama bu pençi çok kullandık zamanında
#Hükümdar
bizim insanımız Atatürk'e bu kadar baglı degil bence
Atatürkçü falan değilim ama güzel bir hareket olduğunu düşünüyorum
Japonlar kadar atatürkçü olsaydık, halimiz böyle olmazdı
Yemin ediyorum gözlerim doldu. İyilik ne güzel şey...
Harikasınız helal olsun canlarım benim emeğinizin hakkı ödenmez
Helal olsun boşuna adamlar dünyanin en ilerde ülkesi değiller
Elin japonu bile saygı duyuyor. Bizim insanlarımız dan bazıları saygı bile duymuyor maalesef.
Evet, ama maalesef kendimiz bunun farkında değiliz...
Bunu görünce tebessüm ettim...💙💙💙
Elin oğlu bile anladı
Dinbazlar ve vatan hainleri görmesin😅
Atatürke herkes hayran ve saygı duyuyor 🤗
Atatürk düşmanlarına göstermek lazım bunları
Helal olsun be adamlara
Keşke bizimkiler de azıcık saygı duyabilse
Mükemmel 🤍
Çok güzelmiş ♥
Evet çok güzel, bizleri örnek alıyorlar.
Saldirmaya başlar şimdi çomarlar
Güzel insanlar vesselam..
Harika bir şey bence.
onlar kıymet biliyor bilmeyenler nankörler
Guzel bir detaymis
Süper ötesi💙
Atam❤️
Vay be helal olsun
Kesinlikle.❤️
Gercekten harikaa
Harika
Yiaaaa bayıldım