Rusya’da düzenlenen Avrupa Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda 400m bireysel karışık finalinde altın madalya kazanan Zeynep'i tebrik ediyorum! Gururumuzsun :)) <3
Milli yüzücümüz Viktoria Zeynep Güneş Avrupa Şampiyonu oldu! 🥁🇹🇷 Buradan milli yüzücümüze ne söylemek istersiniz?
Tebrik ediyorum. Futbola gösterilen gereksiz ilgi yerine diğer branşlara gösterilse çok iyi durumda olabilirdik bir çok spor dalında. Başarılarının devamını diler umarım güzel destek alır antrenör, maddi vb. olarak.
merhaba ahlaksız içerikli soru paylaşanların yüzü kızarıyor mu acaba? Şu kızın başarılarından sonra bence düşünüp kendilerini sapkınlık yerine kendilerine ve ülkeye nasıl faydalı olurlar onu düşünmeleri gerekir.
15 yılını bu spora vermiş biri olarak kendisini yürekten tebrik ediyorum. 3 tarafı denizlerle çevrili ülkemizde maalesef denizcilik, balıkçılık vs yeterli gelişmişlik düzeyinde değil. yıllardır olimpiyat ve uluslararası şampiyonalarda bu tür başarıların neden olmadığını merak etmişimdir. bu haber sevindirdi kısacası.
Tabii ki çokça tebrik ederim, müthiş bir başarı. Fakat kendisi ve ailesi Türk değil. Annesi de babası da Ukraynalı. Türk vatandaşı sadece. Milli yüzücü olması ilginç geldi.
@AteistDüsünenKardes Ben özünde ırklara inanan bir insan değilim zaten. Söz konusu milli sporculuk olunca, bunu kazanan bir arap olsa herkes söverdi sadece.
Helal olsun dayı oglu derim. Aferim kızımıza. Hep fuhuş yuva yıkma ihanet iftira dolandırma boşanma nafaka yıkım başka müşteri den çıkan çocuk ile mi rekor kırıcaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tebrikler 🙏🙏🙏 ama milli sporcularda devşirme ya da bu tarz yabancı isimliler biraz saçma geliyo. Aynısı futbolda gurbetçiler için geçerli... tek bir gün türkiyede futbol oynamamış, futbolla ilgili en ufak eğitimini almamış topçulara "milli futbolcu" diyoruz...
Bu ülkenin çocuklarına yaygın etkin kaliteli spor yapma imkanı sağlanmamasıni hic sorguladiniz mi? Dunyanin bir ucundan insanlari vatandas yapip onların basarilarini ulkeye mi mal edecegiz?
Şahika devşirme değildi onun haricinde spor faaliyetleri konusunda eksiğiz ama yapan yapıyor birazda şans ben bulunduğum yerde karate kursu bulamamıştım başta vardı 2 ay gittim kurs kapandı başka bir tane varmış onada bebekler gidiyor çok üzülmştüm
@48382727 Biz çocukken bütün çocuklar sokakta evinim önünde oynardi. Ağaca çıkar meyve koparır çevik ve hareketli olurdu. Şimdi kaç kişi para verip salonlara gidebilir? Resmen toplum olarak * ğzımıza zçıyorlar lütfen biraz farkinda olun. Her atılan oltaya yeme gelmeyin.
Her türlü spor faliyetinde eksiğiz. Almanya da her okulda yüzme havuzu var. Yasadigim yerde değil okula yüzbinlerce insana tahsis edilmiş tek bir ücretsiz havuz yok. Diğer bütün spor dallarında da benzer bir durum var.
Parali olmasina niye karşı değilsiniz? Herkesin sizin gibi imkani var mı sanıyorsunuz? Devlet arabalardan vergi alıyor ve eskiden sokaklarda bedava oynayıp spor yapan çocuklara yer bırakmayıp aldığı vergilerle bu imkanı vermiyor. Sadece almasini biliyorlar.
Siz karşısınız diye ben karşı olmak zorunda değilim tercih meselesi. Onun haricinde bence sizin amacınız spor felan değil sizin derdiniz hükümetle bende siyasi tartışmalara müdahil olmam. Reşit olan herkesin bilindiği üzere seçme ve seçilme hakkı var böyle orada burada eleştirmekle konuyu oraya buraya çekerek değil memnun değilseniz bunu sandıkta gösterisiniz.
Böyle haberleri görmek ne güzel... Çok tebrik ederim, gururumuzsun!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Buradan yüzucumüze viktoria ismini hangi atasindan aldıgını sormak isterim.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aynen işte böyle olun böyle olalım yemek ve temizlik yapmanın kadının görevi olmadığını anlasınlar
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Umrumda olmadığını söylerim. Herkes kendi hayatının derdinde. Milli sporcularla gurur duyabilecek Türkiye kalmadı herkes ekmeğinin derdinde. Sana bana bir faydası yok kimse için sevinemicem özetle BANA NE