Anonim bir hesapla konuşuyodum ama bana sürekli sapıkça şeyler yazıyor depremde ona yazmadım yazmak istedim ama çekindim çünkü?

Bı kaç sene önce anonim bı hesapla konuşmaya başladım yani aslında birine istek atmıştı fake olduğu için kim diye bende istek atim kim olduğunu sorim dedim sonra konuşmaya başladık ama sürekli sapıkça şeyler yazıyordu bende engelledim sonra ben engelledikce yeni gesap açmaya devam etti arada sırada ona derdimi anlatırdım bana destek çıkardı bu arada o Adana'da oturuyor ben İstanbul'da işte deprem olduğu Zaman ben ona yazmadım yani o an aklıma onun Adana'da yaşadığı gelmedi ve 3 gün sonra aklıma onun Adana'da yaşadığı geldi ama zaman geçtiği için ona yazmaya çekindim şimdi mi aklına geldi falan der diye ama şimdi bana 1 gün önce senin a*k yazmış o hesabıma girili olmadığı için bildirim gelmedi şimdi ne yazmam gerektiğini bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum çünkü ben kötüyken beni teselli ederdi ama ben ona yazmadım ve ben ona yazmamama rağmen bana yazmış o durumda bile aklına ben gelmişim ama ona ne yazicagimi bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?

Anonim bir hesapla konuşuyodum ama bana sürekli sapıkça şeyler yazıyor depremde ona yazmadım yazmak istedim ama çekindim çünkü?