Böyle bşr zamanda biz evimizde uyumaya utanırken hala cinsel , maddesel saçma sapan sorular nasıl paylaşabiliyorsunuz? Hiç mi duygularınız kalmadı sizin? Tamam içinizde yaşayın ama burada utanmadan sıkılmadan paylaşmak nedir? Canıyla cebelleşen canlarımızın mallarını çalan yağmacı yaratıklardan ne farkınız var?
Sen sadist Bşr duygusuzsun diyorum ! Senin gibi adamların tek derdi sapıklık diyorum ! Ben arkadaşlarım elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz burada rahat ol ! Komşusu açken tok yatan bizden değildir!
Bu sorulardan 10 kez sormuşumdur. 10dan fazla kez isyan etmişimdir. Ama degişen bir şey olmuyor hatta "Eee okuma, sana ne, hayat devam ediyor napabilirim" diyorlar.
Bak sanada yapılmış aynı yorumlar. Deprem bölgesine git, insanlara ahkam kesme, kendini gizliye almış sallıyor. Bunlar insan değil ki. Hayvan bile değil.
Emin ol gitmek için her yolu denedim çantam hala hazır ama çok insan var diyip izin vermediler burada ben 2 kardeşim 3 yeğenim yardım tırlarında çalıştık mahallemize gelenler oldu wv eşya ayarladık ama hala yetersiz gibi geliyor bana