Sabah şu görseli gördüm, gereksiz inatlar, hallolabilir küslükler için hayat çok kısa dedim bir an.
#MustiEmre

Sabah şu görseli gördüm, gereksiz inatlar, hallolabilir küslükler için hayat çok kısa dedim bir an.
#MustiEmre

Maalesef çoğu kişi sevdiklerinin değerini yaşarken değil anca kaybettiği zaman biliyor. aslında bu sadece hayat için yani insan için geçerli değil. insan her hangi bir sahip olduğu şeye para olur eşya olur sağlık olur. varken bilmez hep gittiği zaman bilir. çünkü gittiği zaman o boşluk aslında ne kadar değerli olduğunu hatırlatır.
Bu yüzden de fırsatımız varken değer vermeliyiz yoksa gittikten sonra tüm hayat yas tutsa da giden geri gelmez. ve samimi de olmaz. sevdiklerimiz yaşarken sarılmalı yanlarında olmalı sevdiğimizi söylemeliyiz
İnsanoğlu işte..
Olaylar yaşanmadan, değer ve kıymet bazen bilemiyoruz. Özellikle arada bir aile üyeleri ile küçücük konularda tartışma yaşadığım zaman, sinirlenip bir köşeye çekiliyorum. Ama şu depremin olduğu günden beri, sarılıp duruyorum hepsine. Aslında böyle yaşanan olaylar hepimize birer ders oluyor. Allah kimseyi sevdiklerinin başından eksik etmesin..
Çokkk teşekkür ederiiimm..😇
Çoğu kişi yaşarken bilmiyor kaybedince anlıyor çok üzücü bişey
Teşekkür ederim
Cevap
3Cevap
İyi insan her zaman değerini bilir ama bazılarımız ne yazık ki sevdiğimizi kaybettikten sonra daha iyi anlıyoruz değerini
Elbette elimizden geldiğince bilmeye gayret ediyoruz ve yine evet çözülecek durumlar için küslükler gereksizdir. Çözüm varsa şayet
Sanırım bu yüzden mezarlıklarda çok çiçek oluyor pişmanlık minnetten daha güçlü imiş.
Herkes sevgiyi hak etmiyor. Ama yine de kalp kırmamak en doğrusu.
Öyle ama herkesi de sevecem diye bir şey yok bazıları harbiden hak etmiyor.
Bilmiyoruz ancak kaybedince kıymete biniyor insan nankördür
Kardesimle küstüm barıştım hayat küsmek icin cok kısa
Bilmemiz lazım evet. Belki de son kez sarılıyoruz birilerine :/
Sevdiklerimizi ancak kaybedince anlıyoruz değerini
Maalesef bilmiyoruz bugün varız yarın yokuz
Bilmiyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?