Arkadaşlar biliyorum şu an çok kötü bır süreçten gecıyoruz ama ben sadece bırsey danısıcaktım benım yakın arkadaşım uzak bıt şehirde deprem vurmayan bır yer ama babasını kaybetti ben gidemiyorum şimdilik bu süreçten dolayı acaba çicek göndersem saçma mı olur napıcağımı bilmiyorum arkadasım için inanın bısey de gelmıyor elımden sızce yapıyım mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılçiçek hoş olmaz çünkü kimsenin çiçeği kalmadı donarak öldüler
onun yerine bence onu rencide etmeden bi ihtiyaç var mı falan diye çaktırmadan sor
baş sağlığı dile
eksikleri öğrenmeye çalış10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Arayıp baş sağlığı dilemen yeterlidir. Çiçek göndermek yerine ihtiyaç sahibi birisine ölenin ruhuna hediye olması niyetiyle iyilik yapmam çok daha faydalı ve güzel olur.
10 Yorumla
+1 yılBöyle bir durumda çiçek göndermek çok yakışıksız olur. Ne alâka çiçek yani? Ara arkadaşını sor bir ihtiyacı varsa karşıla. Örneğin evine mevlid için alınacak ikramlardan birini sen yolla gibi. Çiçek ne
00 Yorumla
Çiçeği genelde müjdeli haberde gönderiyoruz ya. Genelde bizde lokum alınır cenazeye. Ama çiçek de olur herhalde uzak sonuçta. Arayıp baş sağlığı dileyip çiçek de gönderebilirsin
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
13Cevap
Çiçek göndermek şu durumda pek hoş olmayabilir onun yerine bir şeye ihtiyacı olup olmadığını sorsan daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılArkadasin madem.. arayip destek olabilirisin.. insanin manevi destegede ihtiyaci var..
Ve kendisine sor "senin ne ne yapabilirim"
neye ihtiyacin var diye bence daha samimi olur03 Yorumla
Soran+1 yılOkumadınjz galiba aradım zaten şu an yanına gidemiyorum onun için cıcek dedım
- +1 yıl
Okudum.. Gidin demedimki.. Acikca sorun demek istedim! neye ihtiyaci var diye..
Soran+1 yılSordum zaten ablacım sordum sız okumadan hemen atlıyorsunuz ben dıyorum ki manevı destek dısında başka napalırım
Bir kere bu ölüm ecel değil deprem sonucu meydana geldi o yüzden normalin kat ve kat fazla acısı birikiyor içinde sakın çiçek günderme..
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır deprem dısında vefat etti
Abla gitmemen kötü ama bence çiçek gönderme o daha kötü olur sonuç olarak cenaze evi ya hani farklı düşünebilirler en iyisi arayıp baş salağı dinleyip gelemeyeceğini söylemen daha iyi olur :)
00 Yorumla
+1 yılHayır yollama telefonda zaten konuştun ama başka ihtiyaçları varsa elinden geldiğince giderebilirsin. Başın sağ olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılarkadaşın senin adına fatiha okutabilir hocaya falan kişi adını sorar hoca senin adını söyleyerek fatihayı okur
00 YorumlaAra baş sağlığı dile bence bu yeterli olacaktır. Cicege gerek yok. Ölüm bu abartmadan sade bi sekilde taziyeni ilet.
00 Yorumla
+1 yılYaraları sarma zamanı çicekciye vericeniz miktarı Afad a ğönderin maddi manevi !
10 Yorumla
+1 yılArayıp başsağlığı dile herhangi birşeye ihtiyacı olup olmadığını sorman yeterli
00 Yorumlatabiki saçma olur çiçek güzel şeyleri kutlamak için olur kötü şeyler için değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPara g9nderirsen onu mahçup duruma düşürürsün çiçek saçma çiçegi unut onun yerien çikolata yaptır bir kutu ayarlançikolata jelibon insana mutluluk hormonu saglıçak şeyler koyup kargola
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelki kutunun en üst tarafına aburcubuların üstüne 1 adet gül bırakabikirsin
+1 yılTövbe Yarabbi Allahım hepimiz değiştik olan şeyin farkında mısınız?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılarkadaşın senin adına fatiha okutabilir hocaya falan kişi adını sorar hoca senin adını söyleyerek fatihayı okur
00 YorumlaGeçmiş olsun, çiçek çok uygunsuz olur. Sadece baş sağlığı dilemen yeterli olur. Zaten bu durumda elden fazlası da gelmiyor. Bir şey yollamak zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılSende çiçek gönder bize gelenlerin çogu bikini sütyen topuklu dansöz kıyafeti gönder
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya bu deprem dısında olan bişi
+1 yılAbi iletişim olarak da çökmüşüz çiçek ne ya siyah gül gönder istersen mk
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle birisine yardim etsen daha iyi olur Şu an cicek zamani degil maalesef
00 Yorumla
+1 yılÇiçek gereksiz olur onu müjdeli zamanlarda gönderirler ne alaka yani?
00 Yorumla
+1 yılAra destek ol çiçek ne
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptım zaten okumadın galiba ama kendıne gelmesini bekliyorum
- +1 yıl
Çiçek gönderilmez. Ona vereceğin paraya bir şeyler al hayrına dağıt. Ya da çocuk giydir hayır yap
+1 yılCicek yerine ibanina para at lazim olur.
11 Yorumla
+1 yılEn uygunu yemek olur.
Benim tek bildiğim.00 Yorumla
+1 yılÇiçek olur mu kız ara baş sağlığı dile
00 Yorumlaİhtiyacı olan bir seyler gönder
00 YorumlaGönderebilirsin
00 YorumlaBağ yap kartını at
00 Yorumla
+1 yılBiraz olur
00 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılHayır sacma olmaz
00 Yorumla
+1 yılBizim eve de gönder intihar edeceğim
00 Yorumla
+1 yılCicek olmaz
00 Yorumla
+1 yılUygun olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılçiçek kurtarmaz abla
10 Yorumla
+1 yılNeyle göndereceksin
00 Yorumla
+1 yılPara gönder tatlım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Taziye evine çiçek göndersem saçma olur mu, oraya gidemiyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar