Normal bir aile ortamım yok?

3 senedir çekmediğim kalmadı çevremde kimse kalmıyor bu hayat tarzımdan babam cahil anormal ruh hastası karaktersiz birisi bizi düşman bellemiş ve her türlü zararı verdi özellikle de bana aşağılamak hor görmek baskı zorbalık psikoljik fiziksel şiddet narsist bir kişilik enerji emen parazit gibi insanda mutluluk bırakmįyor mutluysanda alįp götürüyor mutlu olmanı istemiyor laf çarpar ve düşüncelerin veya bir şey söylemen önemsiz ve boş hep o bilir o haklı sataşįr laf sokar birde aksine anneme de iyi davranır hatta sapık bir kişilik yeri geldi annemle olan özel konularınį anlatı fütursuzca anneme tuhaf şakalar kendince ve cilveler iltifatlar kurlar yapar sen yokmuşsun gibi rahat rahat saylamada yokluktai ergenler gibi aynı ve bunu bazen topum içinde de yapar fıstįk iki gözümün çiçeği bitanem gibi kelimelerden ayrı tiksindim iğrendim psikolojim bozuldu ve her gün bunlara maruz kalmaktan bįktım mecburiyetten çekiyor 3 senedir çok fena tükendim ne yapmalıyım demeyeceğim ama sizinde ailenizle olan problemleriniz var mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Umursanmıyorum dışlanįyor her türlü psikolojik şiddet var
Normal bir aile ortamım yok?