3 senedir çekmediğim kalmadı çevremde kimse kalmıyor bu hayat tarzımdan babam cahil anormal ruh hastası karaktersiz birisi bizi düşman bellemiş ve her türlü zararı verdi özellikle de bana aşağılamak hor görmek baskı zorbalık psikoljik fiziksel şiddet narsist bir kişilik enerji emen parazit gibi insanda mutluluk bırakmįyor mutluysanda alįp götürüyor mutlu olmanı istemiyor laf çarpar ve düşüncelerin veya bir şey söylemen önemsiz ve boş hep o bilir o haklı sataşįr laf sokar birde aksine anneme de iyi davranır hatta sapık bir kişilik yeri geldi annemle olan özel konularınį anlatı fütursuzca anneme tuhaf şakalar kendince ve cilveler iltifatlar kurlar yapar sen yokmuşsun gibi rahat rahat saylamada yokluktai ergenler gibi aynı ve bunu bazen topum içinde de yapar fıstįk iki gözümün çiçeği bitanem gibi kelimelerden ayrı tiksindim iğrendim psikolojim bozuldu ve her gün bunlara maruz kalmaktan bįktım mecburiyetten çekiyor 3 senedir çok fena tükendim ne yapmalıyım demeyeceğim ama sizinde ailenizle olan problemleriniz var mı?
Normal bir aile ortamım yok?
Güncellemeler
+1 yıl
Umursanmıyorum dışlanįyor her türlü psikolojik şiddet var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
benim de cok var aile işte nefret etsende kurtulamıyosun zaman ilerledikçe azaldı nefretim çığırından çıkınca onlarda anliyolar üzme kendini
Her şey kötüye gidiyor daha kurtulmam lazım
benim de öyleydi karşı geliceksin boynunu bükersen görürsün
Karşı gelsem de takan yok değişen yok karşı çıktıkça daha fazla yıpranıyorum üstüme geliniyor
öyle oluyo cidden ama düzeliyolar salıyolar artık mesela benim eskiden saçımı okula giderken bile açmam yasaktı babam ruh hastasinin teki @rospular öyle yapar diyodu düşün yani şu an boyalı pembe saclarım var ilerliye ilerliye yaptım eğer arkanda seni destekleyen ailenden başka biri olursa daha da şanslısın inşallah kurtulursun
Kimsesizliğimde tuzu biberi inşAllah tek istediğim bu
Aynısını yaşıyorsun hatta bunu ailemden biri mı yazdı diye düşündüm
Aynısını yaşıyorum ve hayattan nefret ettirdi
Cidden mi benim babam olacak biyolojik şan babası sadece cellat ve 3 senedir çalįşmadığından her gün evde
Harfi harfine benim babamı anlattın gerçekten garip demekki bunun gibi başkaları da varmış
Nasıl katlanıyorsun herhalde okulun fakan vardır benim şu an ne okulum ne işim var bataklık gibi debeleniyorum artık huzurum olmadığı için odanda yemek yiyorum sürekli odamdayım
Benimde artık son zamanlarda sabrım taştı psikolojimi bozdu resmen
Özele gelsene orada konuşalım
Derteleşelim o zaman
Olur mesaj at bana
Herkesin buna benzer sorunlari var sen o evde gecicisin zaten evlenince gideceksin kendi yuvani kuracaksin onun icin karsin da ki kisiyi iyi sec asil sorun o
Her gün aynį şeyler hayatįm karardı 3 senedir çalışmadįğį için full üstüme geliyor birisi ile gerçekte tanışamıyorum sanalda tanıştıklarımda bir süre destek olup iyide olsalar en geç 2 ay içinde uzaklaşįyorlar iyi insan yok yani bu gidişle evlenecek birisini de bulamayacağım ki psikolojim fena halde bozuk
Moralini bozma dogru zaman da dogru insani bulursun ilk once sen dogrumusun bu konuda onun bir analizini yap. Bende bazsn geriliyotum dogru insani bulamiyorum diye halbuki hepimiz ayni sorundan muzdaribiz ama kendimiz neyiz kendimiz ne kadar dogruyuz?
Geçmiş olsun canım Allah kurtarsın ne diyim kötü gerçekten
Hepimizin ailevi sorunlar var inan ki
Uyurken iple boğ
Ciddi olamazsın fakat bazen öldürme yöntemleri gelmiyor değil
Alkol kullanıyormu
Hayır zaten kafa gitmiş manyak sarhoştan farkıda yok
Yani anlattığın gibiyse gerçekten, inanki yerinde olsam çoktan uykusunda sakince boğardım o adamı.
Günaha girerim ayrıca iki düyam kararır değmez ama elimden gelen bir şeyde yok keşke ökseydi de hiç olmasaydı
Annenide alıp terk etseniz o adamı olmuyormu?
Keşke anneme boşan ayrı hayat kuralım dedim kim bize bakacak diyor abartma sen ne bašarabiliyorsun diyor ki anneme hava hoş zaten ona kötü davranmıyor çünkü ben ne haldeyim pek umurunda değil ben büyüten tarafım pekte acımıyor
Ozaman sen çekip git annen memnunsa hayatından kaç yaşındasın sen?
Bu yıl inşAllah üniversiteyi kazanįrım tek çarem 21 yaşındayım
Umutsuzluğa kapılma sakınn. İnşallah kazanırsın ve kurtulur gidersin hayırlısıyla dert etmemeye çalış dua ett
Öyle yapmaya uğraşıyorum umursuz ve çaresiz hissettiriyor sağol bu arada destek olduğun için
Ne demek lütfenn bir nebze moral verebildiysem ne mutlu bana
İyi geldi Allah razı olsun
☺️☺️
Kaç yaşındasın?
21
Üniversiteye git şehir dışına çıkıp
Üniveraiteyi inşAllah kazanırım tek şansım o
Yapacak başka bişey yok sonrasında kendi hayatını kurar kurtulursun komple