Pek kimseye güvenemiyorum çokta arkadaşım yok öyle. Hepsinden kazık yedim. Bende evde çocuklarımla eşimle ilgileniyorum dışarı çıkacaksam arabamla geziyorum vs ama hani bi arakdasm yok şu an sadece bir tane var ara ara onunla telde konuşuyoruz o kdr. Kocamla geziyoruz birde. Bu iyi bisey mi herkes böyle mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bana sorarsan en güzeli bende öyleyim benimde arkadaşım yok yokluğuda dokunmuyor kuzenlerim var telefonda konuşuyoruz ara ara hep beraber toplanıyoruz yetiyor bana evde durmakta hiç beni rahatsız etmiyor çocuklara değişiklik olsun diye çıkıyoruz arada ben iyiyim böyle😊
11 Yorumla
Soran9 ayCok rahatladım ya yorumlari gorunce
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)9 ayBen de tek ben böyleyim zannediyordum. Biraz da karakter meselesi mi bilmiyorum ama ben bekarım ve ben de evde daha çok zaman geçiren biriyim. Evli arkadaşım benden daha çok gezer mesela. Hatta bi yere gezmeye gittiğimde çok şükür evden çıktın der bana😂 Ama evde kendi kendime vakit geçirmek beni hiç rahatsız etmiyor. Tv izliyorum, bazen meditasyon yapıyorum, bazen kitap okuyorum, tesbihle dua okuyorum, canımın istediği yiyecekleri pişiriyorum. Ne biliyim bunları yapınca öyle mutsuz da olmuyorum yani evde kendimle mutlu vakit geçirebiliyorum. Utangaç yapılı insanlar belki böyle kendi kendine daha kolay takılıyor olabilir bilmiyorum ama zaten dışarısı güvenilir değil, para yok, insanlar vefasız.
41 Yorumla- 9 ay
Meditasyon ve tesbihatı birleştirirsen acayip bi güç ortaya çıkabilir
Bende ailemden ayrı uzak eşimde il dışında çalışıyor. Bende calsiiyorim ayrıca. İs arkadaşlarım var ama hepsinin menfaati olduğunu düşünüyorum. O yüzden çok kimseyle görüşmem evimede çağırmam. İşte görüşmem kâfi 😂 o yüzden çokta takma evet insan sosyal bir varlık. Yalnız insanlar şeker hastalığını sana anlatır pastayı başkalarıyla yer. Bundan mütevellit kolay kolay kimseyle görüşmem.
12 Yorumla
Soran9 ayYaa teşekkür ederim moral. oldun bana
9 ayAslında bu çok kişinin yaşadığı ama kimsenin açıkça konuşmadığı bir şey.
Evli olup çocuklu olunca çevre daralıyor, çünkü zamanın, enerjin, güven alanın değişiyor.
Yani “asosyal” değilsin, sadece önceliklerin başka olmuş.
Bir yandan da geçmişte kazık yediysen, içgüdüsel olarak “az ama huzurlu” diyorsun.
Bu kötü değil, hatta koruyucu bir şey.
Ama bir noktada insanın kendine alan açması da iyi gelir — tek başına kahve içmek, kursa gitmek, belki bir hobiyle sosyal ortam kurmak.
Bu “sosyalleşmek” değil, biraz nefes almak olur. 🌿12 Yorumla
Soran9 ayTeşekkür ediyorum
- 9 ay
Rica ederim ne demek
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen insan, yaşadıkları yüzünden kabuğuna çekilmeyi tercih eder. Sana yalan söylemek istemem, herkes böyle değil ama bu kötü ya da yanlış bir şey anlamına da gelmiyor. 🫂 Evde ailenle vakit geçiriyor ve onlarla hayatı paylaşıyorsan bu da çok kıymetli. Arkadaşlık ilişkilerinde yaşadıkların seni biraz durgunlaştırmış gibi. Bunun bir süreç olduğunu unutma, güzel kalbinle doğru insanlar elbet hayatına girecek. 🌸 Kendini izole etmek yerine, hobilerle ya da küçük sosyal aktivitelerle rahatça adım atabilirsin. Eminim, zamanla daha iyi hissedeceksin. ❤️
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
56Cevap
Herkes böyle değildir ama bende böyleyim arkadaşım var bir iki tane uzağa evli telde dertlesiriz annem var yengem sadece onlara gider gelirim başka yaşadığım yerde arkadaşım yok oturduğum site dekiler dedikodu kavgacı insanlar hiç bulasmam eşim le gezeriz o gezdirir bazen üçümüz bazen anneme çocuğu bırakır ikimiz gezeriz market alışverişine felan eşimle gideriz böyle yani
12 Yorumla
Soran9 ayBenimde böyle🌸
Gizli Üye(30-35)9 ayEn iyisini yapıyorsun. Bekarım bende genelde ailemle veya kendim çıkar gezerim hatta arabayı bile bazen bilerek kullanmıyorum metro otobüslere biniyorum;hem topluma yabancılamamak için hem de trafik stresi çekmek istemediğim anlar oluyor ama bu kişiyi asosyal yapmıyor, asosyal değilsin. Asosyal insanlar sosyal ilişkiler kurmaktan çekinen kişilerdir. Sen veya ben gibi insanlar kalabalığı tercih etmez ama kalabalıkla iletişim kurmaktan da çekinmez. Kadın arkadaş çevremi çoğalttığım zamanlar da oldu hep rekabet ve kıskançlık duyguları var ya da ergen gibiler. Yaşıtım kafa dengi göremiyorum.
10 Yorumla
9 ayÇocukların kaç yaşında bilmiyorum ama çocukları küçük olan bayanlar genelde hep böyle, çocuklarım küçükken bende genelde hep evdeydim çocuklarımla ilgileniyordum hafta sonu hep beraber bir yerlere gidiyorduk, dolaşıyorduk sorun yok her şey yolunda yani.. önemli olan senin evindeki iç huzurun kimin ne söylediğini de çok fazla kafana takma sen mutluysan her şey yolunda demektir... En güzel yatırım çocuğa ve aileye yapılan yatırımdır.
10 Yorumla
9 ayhalinden memnunsan kal öyle. sosyal medyada gördüğün storylere bakma sen gerçekten eğlenen kişiler tadını çıkarmak varken story çekmek akıllarına dahi gelmez. tek amaçları etkileşim kasmak ve ya milleti çatlatmak
11 Yorumla
Soran9 ayAslında haklısın sosyal medyadan da cok etkilendim bu konuda
Gizli Üye(25-29)9 ayherkes böyle değil. Çoğu evli değil çocuğu da yok kocasıda yok arabasıda yok evi ailesi de yok. ana-babayla beraber yaşıyor. Hatta şu an ülkede ki 18-35 arası %50-60 evde bekar aile evinde bunların %20-25 si canlı show yaparak para kasmaya felan çalışıyor resim video satıyor... geri kalan da evde çağresiz cafe cafe geziyor lise-ünüversite arkadaşlarıyla günü geçirmeye çabalıyo zaman geçsin diye. toplumun %70 daha iyisin diyebilirim. Dün bir kız gördüm görünüşünden belli çok yanlız maddi sıkıntılar vs. olduğu nerden baksan bellidi. Sokaklarda yeni nesil dilencilik gelişiyor 😴🤲
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 449 cevap paylaştı.
9 aySen erkeklerin hayalindeki annesin kıymetini bilmeli eşin Rabbim yuvanizin huzurunu birliğinizi daim kılsın insAllah
11 Yorumla
Soran9 ayAmiin
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayEvli biriyim çocuklarının kaç yaşında olduğuna bağlı çocuklar küçükse evde kalman onlarla ilgilenmen gayet normal ama çocuklar ilkokul çağına gelmeye başladıktan sonra artık ya arkadaşlarınla ya çocuklarının okul arkadaşlarının velileriyle sosyalleşmen gerekiyor Bu kadar kendini 4 duvar arasına sıkıştırma
00 Yorumla
9 ayHerkes böyle bende ailemleyim ama evli değilim
11 Yorumla
Soran9 ayArkadaş ortamın yok mu peki
Herkes öyle degil kadinlar genelde komşuluk yapmayı ve sever kendine yskin hissettigi komsusuyla sohbet muhabbet eder ama tabi uzak duranda var herkes bir olmuyor en iyisi senin yaptığın gibi kimseye güvenme
12 Yorumla
Soran9 ayNe biliym ya bazende acaba ben cok mu asosyal boş bi insanım diyoeum
9 ayKitap okumak kötü bi arkadaştan daha iyidir. Yürüyüş yap. Egresiz yap. Tarihi araştır. Ya günlük tut ya da kafandaki düşüncelerini dök kağıda.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayHiç lüzumu yok hatun. Bir ailen var şükür et. Benim o da yok. Evli değilim Yaşım 45 ailem ile iletişimim yok gurbetteyim kimsem yok haftasonu 2 gün hiç dışarı çıkmadan pazartesi sabah işe gittiğim çok oluyor. Boğuluyorum yalnızlıktan ama kimsenin umrunda değilim. Senin en azından bir ailen var
00 YorumlaNiye kötü bir şey olsun eğer sen dışarının eksikligini cekmiyorsan ve düzenini kurmussan bundan güzel ne olabilirki. Aklına girmeye calisanlara inanma sakın birinemi inanman gerekiyor icinde huzura inan cocuklarina esine inan
00 Yorumla
9 ayHiç takmayın hayatı kendinize adayın bence be tapmak istiyorsanız ona göre davranın hayat sisin hayatınız kimsenin dediğine aldırış etmeyin çıkın gezin tozun veya evde yiyin için eğlenin dans edin
02 Yorumla
Soran9 ayTeşekkür ederim
- 9 ay
Kaç çocuk var
Amannn en güzeli. Zaten eşin ve çocukların sana yeter bile. Misssss
10 Yorumla
9 ayDaha ne istiyorsun işte eşinle çocuklarınla gez dolaş
10 Yorumla
9 ayCaliismiyorsa kadın genel olarak evet ev ya da komşuda dedi koddu dadir😃
10 YorumlaBenimde yok. İmreniyorum bazıları buluşuyor evlerine gidio çay partileri yapıyor.
Peki çalışıyor musun12 Yorumla
Soran9 ayÇalışmıyorum ama uğraştığım seyler var elbette evimde
9 ayHerkes böyle değildir Tabikide yaşadığın olayda kötü bir olay değil şahsen mutluysan böyle problem yok çok arkadaşın olduğu zaman bende bu kadar mutlu olamazsın
00 Yorumla
9 ayİyi veya kötü bir şey diyemeyiz bence ama mükemmel mi orası tartışılır, herkes böyle yaşamıyordur ama bir de Türkiye şartlarında maalesef böyle olan az insan da yok...
00 Yorumla
9 ayÇoğu ev hanımı bu durumda maalesef. Kurslara katılın arkadaslik kurun derim bir süre sonra kafa dengi insan yokluğu insanı yalnız hissettiriyor
00 YorumlaSadece annem, kız kardeşim, ablam ile konuşuyorum. Kız arkadaşım yok, olmasını da istemiyorum. Hayat böyle çok daha güzel
00 Yorumla
9 ayEşimle benzer durumdasınız, ama onun hayat garip bi şekilde dönüyo, bayaa çevre edindi. Ama, ev-çocuk vs aynı
00 Yorumlaseni anlayan ya da seni dinleyecek bir arkadas sırdaş olmalı bu erkek ya da kadin fark etnez
02 Yorumla
Soran9 ayVar bi tane arkadaşım
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 682 cevap paylaştı.
9 ayBoş ver en güzeli aile dışarısı koca bir yalan dünya
02 Yorumla
Soran9 ayDmi
- 9 ay
Evet
Ben de hep evdeyim asosyalim senelerdir evden dışarı çıkmıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti ömrüm evde tükeniyor
13 Yorumla- 9 ay
Cılız hala değişmedin mi sen
- 9 ay
Yalnızlığın yani
Gizli Üye(25-29)9 ayEmin ol bence en iyisini en güzelini yapıyorsun valla bak mutluluğun sırrı budur işte öbür türlü her kafadan bir ses çıkıyor kimi kocanı kötüler sana karşı kimi sana yürür illa birileri huzurunu bozar
00 YorumlaÇalışınca çok öyle olmuyor, ama bana sorunlu bir şeymiş gibi gelmiyor
00 YorumlaÇocuklarin ufaksa ne yapacan ablam otur evinde
00 YorumlaTebrikler böyle ol boşkoy eşinle çocuğunla vakit geçir
00 Yorumla
9 aySen asosyalsn askm. Bnde de çocuk var fildir fildir geziyorum 😄
00 Yorumla
9 ayKaotik günümüzde çoğu kişinin istediği bir hayat tarzı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 aySen asosyal fakirsin.
Benim komşum evli iki çocuğu var. Biri 2. Sınıf digeri 3 yaşında henüz. Kocası tıra gidiyor 4-5 gün gelmez. Kadın çocuklarıyla disneylanda gidiyor, sinemaya gidiyor, avm geziyor, arkadaşını alıp ülke dışına gezmeye gidiyor. Arada express trenlerle zevki geziye çıkıyor. Ancak bunlar için money 💰 gerekli. Avrupa’da bunları evsizlerde yapabilir ama sonuçta para lazım
00 Yorumla
9 aykimi evde kimi dışarıda kimi erkekler ile konuşuyor
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 651 cevap paylaştı. herkes öyle değil bunalırsın kocana sararsın iki gün sonra. sosyal çevre şart
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 401 cevap paylaştı.
9 ayÇok arkadaşa gerek yok ili üç tane olsa iyi olur ama
00 Yorumla
9 ayBence gayet normal ve alelade bir hayat. Çocuklarınızla ve eşinizle mutluluklar dilerim.
00 Yorumla
9 aySensin asosyal gerci muhtemel ciksan yapacak biseyin de yoktur
00 YorumlaAsosyl değil ama yanlızlığ kopukluğa yönelmişin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayEn guzeli bos ver arkadaşlar hep nankör çıkarcı
12 Yorumla
Soran9 ayEvet işine yaradığın kadarsın
Cevap sahibi9 ayGuvenme ozellikke kadınlara evine sokma yani
9 ayBenim de arkadaslarim yok. Kafam daha rahat böyle. Arkadaslik da ilgi alaka istiyor ve düzenli görüsme istiyor ama ben arkadasliga bu kadar emek ve zamam harcayamam. Coluk cocukla ugrasmak bana yetiyor da artiyor bile.
00 Yorumla
9 ayBoş ver en güzeli bence.
Bu zamanda herkesin dost oldugunu düşünmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBu soruyu sormandan bile belli sıkıldığın. Evet sen asosyalsin ve canın sosyalleşmek istiyorsa bahanelere sığınmak yerine sosyalleş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayAsosyalsin maalesef ben cocugumla gezmelere gidiyorum hep evde durmam genelde
01 Yorumla
Soran9 ayBende gidiyorum herhalde ama arkadas cevrem vs yok demek istedim
9 aySenin çocuklarına hayata dair ne faydan olacak mesela anca yediğin kazıkları anlatır içlerini karartirsin bir meslek bilgisi bir hayata tutunma becerisi hani nerede.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayBen de evliyim de hep disardayim. (Çalışıyorum.)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAllah sağlıklı birliktelikler versin inşallah
00 YorumlaKocan seni yalnizlastirip kendine muhtac birakmis manipule ediliyorsun
00 YorumlaKeşke bende öyle olsam çevrem hiç bir şeyim olmasın herkesten uzak sadece eşimle takılsak bütün sosyal hayatım o olsa
10 Yorumla
9 ayBence en güzeli aile ortamı bu devirde kimseye güvenme
20 YorumlaYok herkes böyle değil. Kadınlar beraber buluşuyorlar. Sohbet ediyorlar. Kafelere gidiyorlar.
00 Yorumla
9 ayBenim hiç yok evli değilim kadınlar için kurslar geziler var onlara katılabilirsin part time iş bulabilirsin çocuklarına yarım gün bakacak biri varsa.
00 YorumlaBence evlendikten sonra birçok kişide bu oluyor kadın erkek fark etmez
00 Yorumla
9 ayEn iyisini yapıyorsun böyle kafan daha rahat
14 Yorumla
Soran9 ayÖylemi diyorsunuz ya gerçekten
- 9 ay
Evet öyle tabii ki anlatacak o kadar çok şey var ki buradan sana detaylı anlatamıyorum
Soran9 ay😀
- 9 ay
Gül gül kim olduğunu biliyorum😂
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 378 cevap paylaştı.
9 ayen güzelini yapıyorsun bence
01 Yorumla
Soran9 ayValla
9 ayBöyle evlilik olmaz boşan
10 Yorumlaİyi bir şey iyi gelmiyorsa sana kimseye gerek yok
00 Yorumla
9 aySen asosyal bjr kisiliksin
00 Yorumla
9 ayCocugunla gelince arkadaşa gerek yok
00 YorumlaEşinle mutluysan gerisi boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayEvlenmeseydin ya sırf y a r r a k merakı için evleniyorsunuz sonra neden böyle oluyor
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Evliyim, genelde hep evde çocuklarımlayım. Herkes böyle mi yoksa ben asosyal miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım