Aile & Toplum Kış mevsimini ne kadar seversiniz? 34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben kahvemi yudumlamak istiyorum ✅🔪open.spotify.com/.../4cziPzONppT5Wmdsj1SVlfCem Adrian eşliğinde ♥️♥️ Kış mevsimini ne kadar seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. Kış mevsimi severim 0 0 Yorumla
soresra Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Hiç sevemiyorum maalesef ne zaman kar yağsa Van daki İzmir'deki ve şu an ki depremler geliyor aklıma 0 2 Yorumla soresra +1 yıl Ne zaman kar yağsın bir felaket oluyor Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Evet olabilir, sonuç itibari ile hepsi doğa olayları. Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok severim 😊🌨️❄️ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kış mevsimi severim
Hiç sevemiyorum maalesef ne zaman kar yağsa Van daki İzmir'deki ve şu an ki depremler geliyor aklıma
Ne zaman kar yağsın bir felaket oluyor
Evet olabilir, sonuç itibari ile hepsi doğa olayları.
Çok severim 😊🌨️❄️
Yok sevmem hiç sıcak hava en iyisi
Cok seviyom
Sevmem ben ya